- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aşk olsunnnay iyi ki annem ablam yada kayınvalidem değilsin he
Benim milyoncudan aldığım silikon misler gibi pişirdi ya, şans işte . Fırınla ilgili değildir di mikızlarr benim kek kalıbıda silikon içi pişmiyo ya
dimiii ama neresii olsaa acaba bi an böyle gece kalmalı olsa dedim sonra vazgeçtim nedense bi evimi özlerim sankiOo çok iyi denk gelmiş hemi deee.
Boş geçmek olmaz cumartesi cumartesiiii bi yerlere gidilmelii
Tantitoni dimi bakayım görürseniz sizde haber verin kuzuhadi ya onları hiç denemedim kuzu bizim aldıklarımız güzel indirimlerini takip et olmassa
karacadan almıştım set olarak, fırınım çok iyi ya sanmıyorum fırından olacağınıBenim milyoncudan aldığım silikon misler gibi pişirdi ya, şans işte . Fırınla ilgili değildir di mi
sendemiiiiiiiiEn tehlikelisi kayınvali versiyonu olurdu bence . Aman aman
bu kalıbın nesi değişikve nasıl böyle ayrı ayı çıktı onu anlamaıdm ben
Di mi yaa, ben de öyle şeyler düşününce ama yok ya eve gitmek isterim ben diyorum.dimiii ama neresii olsaa acaba bi an böyle gece kalmalı olsa dedim sonra vazgeçtim nedense bi evimi özlerim sanki
ivitttt benimki bu şahıs http://www.tantitoni.com.tr/mor-renkli-3lu-kek-kalibi-setiTantitoni dimi bakayım görürseniz sizde haber verin kuzu
karacadan almıştım set olarak, fırınım çok iyi ya sanmıyorum fırından olacağını
evet ilk zamanlar yadırgamıştık dimi ama şimdi özlüyoruzDi mi yaa, ben de öyle şeyler düşününce ama yok ya eve gitmek isterim ben diyorum.
Nerde o bir zamanlar ağlayan hallerimiz ne garip. Mesela bu akşam ablama gidicez o kalırsınız falan demişti ama ben eve gitmek istiyorum garip bi durum
En i,yisi yemek yemeli ama eve dönmeli bişey olsun
Neyse o zaman kalıpla ilgili demek ki bu daha iyi telafisi kolay :)karacadan almıştım set olarak, fırınım çok iyi ya sanmıyorum fırından olacağını
tabi tabi bidahaada tarif yok sizee yapın öylee işte paylaşmiciim sırlarımııı
Evet yaaa , zaman işte neler neler gösteriyor insanaevet ilk zamanlar yadırgamıştık dimi ama şimdi özlüyoruz
Amaatabi tabi bidahaada tarif yok sizee yapın öylee işte paylaşmiciim sırlarımııı
bu kalıbın nesi değişikve nasıl böyle ayrı ayı çıktı onu anlamaıdm ben
Aa neden öyle oldu kiiii. Ben de aldım bunlardan kek yapmadım henüz içinde cheescake yapmıştım o da pişirmesizdi zaten.
Ay silikon kalıpta yapıyorum ben keki ama onun da temizlemesi çok gıcık
Annemin kesin talimati var silikon plastik şeyler makinaya atılmayacakmış!silikon makinede yıkanmıyor mu?
yokk tabikiiiAmaaBen buzdolabıma yapıştırıyorum verdiğiniz tarifleri bunun hiç mi değeri yok
hadi yaaa tesadüfe bakkbiz sekizi bitirmiş dokuza girmiş olucaz sanırım karışık
Çok kalbimi kırıyoosuuunnyokk tabikiii
Kelepçeli ya kuzu bizim bi arkadaşta var onunkindende hamur sızıyodu o yüzden sevmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?