• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

zaten sen onu yazdıktan sorna görünce hemen şimşek çaktı :KK70: bu 4 kişilik ama 12 ye tamamlamak için 3 set almak lazım :KK70: neyse kafanı karıştırmıyım sen beyaza odaklan :KK70: sarı ve beyaz çok güzel duracak
Yok zaten 12 kişiye ihtiyacım yok benim. 12 kişilik misafir var, 6 kişilik günlük var elde şu an. O sarılara uyacak 6 kişilik lazım

Ay evet bendim bak yine aklıma girdi ya :KK70: Of napsam ki :KK17: Ama benim diğer 6 kişilikle çok alakasız hani olur mu ki bilemedim. Az önceki anlattığım düğün temasından da belli bence benim beğendiğim :KK70:

Kuzu senin o güzel fotoğrafından sonra valla bişeyin içinde kalmasına gerek yok, plansız olan güzellikler yetmiş :)

Ahh kuzum benimm çok mutlu oldum şimdii teşekkür ederim :-)

Aa tefal de iyi aslında benim şu an evdeki de güzeldi de eskidi tabi :) Canın sıkıldıkça ütü değiştiriyorsundur artık evde :KK70:
Bi sürü şey ütüliceksem nevresimler örtüler falan kazanlıyı açıyorum ama bir iki şey varsa hemen bunla ütülüyorum iyi oluyo :D

Hatundaki lükse bak :KK70::KK70:
yaaa deme öyle ayrıca napiim şimdi gelen hediyeyi çöpe mi atiim, çok samimi olduğum bi abla var demişti normal ütü al bide, kazanlıyı hep takamassın yok demiştim ben almayınca kendi almış :D iyi oldu çok işime yarıyo

saol canım şimdide ne zmaan gelicek heyecanı var :)
Kıyamaaam canım yaaa gelir p.tesi veya salı bilirim o duyguyu çok zamanmış gibi gelir hergün kulağını kabartırsın bana gelmiş olabilir nerden nerden diye durur birkaç defa yuzun duşer ve beklemediğin anda gelir :rolleyes: hııı gelmesi gerekirdi geç bile kaldı deriz

Kıyamaaam canım yaaa gelir p.tesi veya salı bilirim o duyguyu çok zamanmış gibi gelir hergün kulağını kabartırsın bana gelmiş olabilir nerden nerden diye durur birkaç defa yuzun duşer ve beklemediğin anda gelir :rolleyes: hııı gelmesi gerekirdi geç bile kaldı deriz
hihi aynen bu duygular :) sende ne var ne yok canım

Back