- 13 Mayıs 2015
- 4.421
- 1.835
- 63
Ay bi dakka sen ne aldın yaEveet aldım bile :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bi dakka sen ne aldın yaEveet aldım bile :)
Haha düşün azcık kuzu vardır elbet alınacak bişeyler: Tuvalet fıırçası aldım mesela ben az önce. Öyle bi saçmaladım. Bu ay ekstrem geldikten sonra beni göremezseniz intihar etmiş olabilirim onu dikkate alın lütfen!Ne aliim ben mesela
NAsıl başka kaç ütün var seninO değil ya bu başka
Senin ütüden aldım Boynerde uygundu, üstüne yeni üyelik indirimi yaptı 175e geldi. 15 TL de kupon verdiAy bi dakka sen ne aldın ya
Deli deli konuşuyo yaHaha düşün azcık kuzu vardır elbet alınacak bişeyler: Tuvalet fıırçası aldım mesela ben az önce. Öyle bi saçmaladım. Bu ay ekstrem geldikten sonra beni göremezseniz intihar etmiş olabilirim onu dikkate alın lütfen!
ayyy deme öyleee ihtiyaçtan alıyosun sen kuzuHaha düşün azcık kuzu vardır elbet alınacak bişeyler: Tuvalet fıırçası aldım mesela ben az önce. Öyle bi saçmaladım. Bu ay ekstrem geldikten sonra beni göremezseniz intihar etmiş olabilirim onu dikkate alın lütfen!
hediye gelmişti de söylemedim mi ben size 2 tane var biri kazanlı biri normal işteNAsıl başka kaç ütün var senin
Senin ütüden aldım Boynerde uygundu, üstüne yeni üyelik indirimi yaptı 175e geldi. 15 TL de kupon verdi
Ahah ciddi olamazsın ben bunu nasıl atlamışım E birini satsaydın bari ya da hediye etseydin Diğeri ne philips azur muhediye gelmişti de söylemedim mi ben size 2 tane var biri kazanlı biri normal işte
Ay ama almadık şey bırakmadım bu ay, çok yüklendim galiba şuan bi tırstımayyy deme öyleee ihtiyaçtan alıyosun sen kuzu
Sakin ol dostum, ne masrafların altından kalkmış insanlarsınız, bu da atlatılır. Artık daha dikkatli harca tabi.Ay ama almadık şey bırakmadım bu ay, çok yüklendim galiba şuan bi tırstım
Artık hiçbişey alma herşey olduğu gibi kalsın desen daha yeri bence kuzuSakin ol dostum, ne masrafların altından kalkmış insanlarsınız, bu da atlatılır. Artık daha dikkatli harca tabi.
hediye gelmişti de söylemedim mi ben size 2 tane var biri kazanlı biri normal işte
Aaa bu baya önemliymiş hatta kuzu sigorta yatıyo onun düzeltilmesi için evlilik cüzdanın fotokopisini falanda istiyolarmıs
Ay artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsınArtık hiçbişey alma herşey olduğu gibi kalsın desen daha yeri bence kuzu
Hihi teşekkür ederim :) Almanın vakti gelmişti artık. Şaka maka 6 ay sonra evleniyorumAuralee ütümü aldıın iyi yapmışısın nevresimden daha kullanışlı en azından Güle güle kullan
Ay bence deeeMrs Pink hayırlı olsun kuzu bu ay başka birşey alma artık
Ay ben anlamadım ya sen hangi ütüyü aldın şuan naptın bi anda öyleAy artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsın
Ay artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsın
Hihi teşekkür ederim :) Almanın vakti gelmişti artık. Şaka maka 6 ay sonra evleniyorum
Of sorma nasıl eziyet şimdi keşke sistemden yapabilselerAy bence deee
Ayrıca gitmek gerekiyormuş demek , öf ben de sorayım madem. Bir iş daha çıktı başa
bence dolaplı gibi olan daha güzel hem çizimde de gördük daha güzel durur gibi geliyor.Yaaaa Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan.
Nolcak şimdiiiiii
ay aldınmı hangisiAy artık onu da kontrol edebilirsin sen bence :) Eksikler yavaş yavaş giderilir bu aylık kalsın
Hihi teşekkür ederim :) Almanın vakti gelmişti artık. Şaka maka 6 ay sonra evleniyorum
Oh iyi bari sevindim onu almıştım çünkübence dolaplı gibi olan daha güzel hem çizimde de gördük daha güzel durur gibi geliyor.
Ay canım çok teşekkür ederim geç de olsa en azından doğru seçim yaptığımı anladım :) Benim anlık ütü yapma olayım çok olur. O an ipteyse kıyafet onu giymek isterim mesela, hemen ütüyü takar ütülerim. O açıdan iyi oldu demek ki kazansız almam.bence dolaplı gibi olan daha güzel hem çizimde de gördük daha güzel durur gibi geliyor.
Auralee ütü içinde şunu diyebilirim. sadece sabahları giyeceğin şeyi ütülüyorsan ve zamanın azsa normal buharlı daha rahat olabilir kullanım açısından. ama bir seferde ütüleyeceksen ki ben öyle yapmaya çalışıyorum ozaman rahat oluyor. hani normal ütüyü tak bir prize yatağın üstünde bile hızlıca sürüveriyorsun ama kazanlı öyle değil kaldır koy ütü masasını aç falan. ama ben bir akşamda bütün ütüyü yapıp kaldırıyorum ozamanda çok rahat oluyor birsürü ütüyü çok kısa zamanda ütüleyebiliyorum çünkü acayip bir buharı var. normal buharlı ütülerde ne kadar olursa olsun kazanlı kadar olmuyor buharı bence bunları düşünerek ayrım yapabilirsin..