2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ay dönem dönem bana da yapıyolar bunu. İstemiyorum diyprum Allah korusun şöyle olabilir böyle olabilir dedi.
Felaket tellalıydı tam ya
Ay evet bana da yaptı Lazım olsa çekerim karttan manyak Kredi kartı geçmeyen yer mi kalmış.
Auralee bu markanın ütüleri nasılmış bilgin varmı peki ?
curlygirl gayet güzel olur kuzucum evine ama zorlaycaksa seni erteleyebilirsin
Evet canım curlygirl önermişti :) Kuzenim de kostüm işinde o da çok iyi diyor.
işte istediğim gazda tam buydu
Ben de sizden aynı performansı bekliyorum Bir şeyler almadıkça zaman azalıyor eksik hep aynı, kampanya bekle bekle her şey son ana kalacak

Ayy nedeni açıklayacaktım ama arkadaş sağolsun canlı kanıt oldu

Ay evet tam olarak yaşattın bunu Ayrıca bu da güzelmiş ya kafa karıştırmak olmasın :/
Yaaaa Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan.
Nolcak şimdiiiiii

Mrs Pink altını alıp üstüne kendin de raf ayarlayabilirsin beyaz alacağın için sorun olmaz raf ayarlamak

Yaaaa Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan.
Nolcak şimdiiiiii
Kuzu ikisi aynı olmasın tabi :) Bak ona karar verdin, çizimler yapıldı, kararından dönme, hakkaten seninkine de benziyor aynı olmasın. O raflara yapılacakları düşün, sakin ol ve yavaşça kart bilgilerini satın almaya gir
Off naptım şimdi ben salatamı oldu
Dur bakalım çözücez şimdi

evet sunny çok tatlıı amaa
Hahah ne fenasınız ya ama tamam yeterli oldu buna ihtiyacım vardı, hemen alayım da bitsin bu çile bi saniye

Ohhh aldım kurtuldum! Lambaderi de aldım. Çok iyi geldi vallahi nasıl bi mutluluk hissi bu
Bu meseleyi de çözdüğümüze göre hadi şimdi benim hangi eksiği alacağıma karar verelim yoksa sonunda gidip o nevresimi alıvericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…