2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oh hadi gözün aydıın

Çözdük ama
Çözdünüz çözdünüz çok şükür o iki cümleyi duymadan elim gitmeyecekti tuşlara Sağol kuzucum
Yalnız ben bu akrgoları nasıl takip edicem acaba?
Pijama tk ayrı yerden,
duvar kapıdı ayrı yerden,
labbader ayrı yerden,
ünite apayrı bi yerden
Şimdi bir de saat alıcam salona o da başka bi yerden hahaha

Bu meseleyi de çözdüğümüze göre hadi şimdi benim hangi eksiği alacağıma karar verelim yoksa sonunda gidip o nevresimi alıvericem
Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticede

İşte bazen böyle gaz gerekiyor pijamayı ben takip ediyorum sana da söylerim bak ama diğerlerini not et unutursun
Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticede
Banyo setinden emin değilim pek ya :/ Kıyamıyorum ona para vermeye, sadece sabunluklu bir şey alıp yanına normal çöp alsam daha kullanışlı ve ucuz olabilir. Ama ütüyü alabilirim sanki. Şunun şurasında kaldı 197

Evet diğerlerini not alayım pijamalar sende o zaman
Ay ben çok beğenmiştim o seti ya. Ayrı ayrı almayı düşünüyorsan köşede dursun madem şimdilik.
Ütüyü al o zaman. Neticede lazım olan başka şeylerde var hediye aldırılacak şeyi her türlü bulursun merak etme. Sen eksiltmeye bak

Ay hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünkü Ama bol bol gömlek ütülemem gerekecek tabi.

Ay hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünkü Ama bol bol gömlek ütülemem gerekecek tabi.
Ya kuzu onu curlygirl daha iyi bilir tabi çok zor değil demişti ama , benimki kazanlı değil biliyosun ki . Ben de bol bol gömlek ütülüyorum ne kadar acı...

Bak bi kararsızlık daha. Ya seninkinden ya da curlygirl ünkinden alıcam
Ya ben kazanlıdan korktum uğraşamam diye, zaten sevmiyorum bi de uğraştırırsa iyice çile olur dedim. Çok da memnunum zaten biliyosun . Ama buraya kadar fikir verebiliyorum tabii diğerini bilmediğimde ütü de önemli bişey neticede .şimdi curlygirl gelip bir kaç tüyo verir, zorluk derecesini puanlar falan :)))

tip olarak da braun'u sevdim sanki ya birebir ikisini de aynı fiyata buldum boynerde kampanya varmış.
http://urun.n11.com/buhar-tankli-ut...1?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
http://www.boyner.com.tr/urun/braun-utu-1665244-518494087-100000151-628.html?ref=akakce&v=1.4.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…