Çözdünüz çözdünüz çok şükür o iki cümleyi duymadan elim gitmeyecekti tuşlaraOh hadi gözün aydıın
Çözdük ama
Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticedeBu meseleyi de çözdüğümüze göre hadi şimdi benim hangi eksiği alacağıma karar verelim yoksa sonunda gidip o nevresimi alıvericem
İşte bazen böyle gaz gerekiyorÇözdünüz çözdünüz çok şükür o iki cümleyi duymadan elim gitmeyecekti tuşlaraSağol kuzucum
Yalnız ben bu akrgoları nasıl takip edicem acaba?
Pijama tk ayrı yerden,
duvar kapıdı ayrı yerden,
labbader ayrı yerden,
ünite apayrı bi yerden
Şimdi bir de saat alıcam salona o da başka bi yerden hahaha
Banyo setinden emin değilim pek ya :/ Kıyamıyorum ona para vermeye, sadece sabunluklu bir şey alıp yanına normal çöp alsam daha kullanışlı ve ucuz olabilir. Ama ütüyü alabilirim sanki. Şunun şurasında kaldı 197Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticede
Evet diğerlerini not alayım pijamalar sende o zamanİşte bazen böyle gaz gerekiyorpijamayı ben takip ediyorum sana da söylerim bak ama diğerlerini not et unutursun
Banyo setinden emin değilim pek ya :/ Kıyamıyorum ona para vermeye, sadece sabunluklu bir şey alıp yanına normal çöp alsam daha kullanışlı ve ucuz olabilir. Ama ütüyü alabilirim sanki. Şunun şurasında kaldı 197
Ay hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünküEvet diğerlerini not alayım pijamalar sende o zaman
Ay ben çok beğenmiştim o seti ya. Ayrı ayrı almayı düşünüyorsan köşede dursun madem şimdilik.
Ütüyü al o zaman. Neticede lazım olan başka şeylerde var hediye aldırılacak şeyi her türlü bulursun merak etme. Sen eksiltmeye bak
Ya kuzu onuAy hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünküAma bol bol gömlek ütülemem gerekecek tabi.
Ya ben kazanlıdan korktum uğraşamam diye, zaten sevmiyorum bi de uğraştırırsa iyice çile olur dedim. Çok da memnunum zaten biliyosun . Ama buraya kadar fikir verebiliyorum tabii diğerini bilmediğimde ütü de önemli bişey neticede .şimdi
tip olarak da braun'u sevdim sanki yaYa ben kazanlıdan korktum uğraşamam diye, zaten sevmiyorum bi de uğraştırırsa iyice çile olur dedim. Çok da memnunum zaten biliyosun . Ama buraya kadar fikir verebiliyorum tabii diğerini bilmediğimde ütü de önemli bişey neticede .şimdicurlygirl gelip bir kaç tüyo verir, zorluk derecesini puanlar falan :)))
Aaa bu baya önemliymiş hatta kuzu sigorta yatıyo onun düzeltilmesi için evlilik cüzdanın fotokopisini falanda istiyolarmısYoo o neden bilmiyorum
E benim olmamışSgk da otomatik oluyor ki ?
Kuzu düğün dönüşü sana şiddetle ütü tavsiyesi vermiştim durduk yere biliyosuntip olarak da braun'u sevdim sanki yabirebir ikisini de aynı fiyata buldum boynerde kampanya varmış.
http://urun.n11.com/buhar-tankli-ut...1?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
http://www.boyner.com.tr/urun/braun-utu-1665244-518494087-100000151-628.html?ref=akakce&v=1.4.3
Pof bunu bend e bilmiyodum bi sorayım ben de mademAaa bu baya önemliymiş hatta kuzu sigorta yatıyo onun düzeltilmesi için evlilik cüzdanın fotokopisini falanda istiyolarmıs
Evet evet onun etkisindeyim şu an zatenKuzu düğün dönüşü sana şiddetle ütü tavsiyesi vermiştim durduk yere biliyosun
Ben kendi ütüme güveniyorum yani hala arkasındayım diyorum
Kuzuu bana hediye gelen ütüde çok güzellEvet evet onun etkisindeyim şu an zaten
Hadi sen de gel, birlikte alalımBişeylermi alıyosunuz ne güzellll
Eveet aldım bile :)Bişeylermi alıyosunuz ne güzellll
Kuzu senin ütü benim cüzdanı yakarKuzuu bana hediye gelen ütüde çok güzell
O değil ya bu başkaEveet aldım bile :)
Kuzu senin ütü benim cüzdanı yakar
Ne aliim ben meselaHadi sen de gel, birlikte alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?