2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende hala eski soyad canım bişi değişmedi gitmek gerekiyomuş

Ben kimliğimi değiştiğimde , insan kaynaklarına kimlik fotokopisini verdim. Hatta sordum Sgk ya gitmem gerekiyor mu diye..Biz sistemden hallediyoruz, gerek yok dediler..Maaş bordrosunda da soyadım değişmişti benim

Ben kimliğimi değiştiğimde , insan kaynaklarına kimlik fotokopisini verdim. Hatta sordum Sgk ya gitmem gerekiyor mu diye..Biz sistemden hallediyoruz, gerek yok dediler..Maaş bordrosunda da soyadım değişmişti benim
canım bende de istediler verdim. gitmem gerekiyormu dedim bilmiyorum dedi. sonrasında gelen bordromdada değişmemişledi. sgk da arkadaşım var ona sordum gelip dilekçe vermen gerek dedi.

Sen de aynı fikirdesin o halde.
Ay resmen alışveriş günü çok heyecanlı
Ay evet alışveriş yapalım da ne alacağımı şaştım Her şeyden vazgeçiyorum bişeyler almam lazım artık.
evime yakışacağınıda söyleyin gaz verin maddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede
Ay yakışır tabiyki dee :) Maddi sıkıntı olmadığı dönemimiz mi oldu yahu

evime yakışacağınıda söyleyin gaz verin maddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede
Ay kuzucum yaaa hepimizin var aynı sıkıntısı bence ne yapalım. Alırsın bakarken unutuverirsin sıkıntıları
Hem ben gerçekten çok beğendim çok güzel olacağını düşünüyorum . Gaz amaçlı değil yani

Aaa amaaa bu evmanya çekinin şartları hiç sevimli değil
Yani çeki 200 lira üzerine 25+25 olarak veriyomuş. bir de 1 kasımda veriyomuş . Peh peh
Diğer yerle aynı paraya gelecek yani
Adam kandırıyorlar Beni de az önce banka aradı, düzenli kredi kartı ödemelerinizden dolayı hesabınıza 500 TL nakit tanımladık, şimdi çekebilirsiniz, 9 ay taksitle toplam 544 ödersiniz Hani diyor ki zorla benden borç al fazlasını öde. İhtiyacım yok diyorum ama ileride olursa daha çok faiz ödersiniz diyor E şimdi çekip napayım ben bu parayı

Haha ay dönem dönem bana da yapıyolar bunu. İstemiyorum diyprum Allah korusun şöyle olabilir böyle olabilir dedi.
Felaket tellalıydı tam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…