Evet kuzu ben de baktım mesajım gelemdi bir türlü kaynası arada. Renkler çok yapay duruyo o yüzden de. Buradan alalım biz :)evide a da var canım ama baktığıma göre o fiyatta olanların başlığı pvc bu dekorazondakiler kumaş
bence leylak olan olmalı senin içinO zaman şöyle göstereyim
Kumaş olan daha iyi değilmi kızlar ne kadar fark ediyor fiyat
bencede kumaş olmalıEvet kuzu ben de baktım mesajım gelemdi bir türlü kaynası arada. Renkler çok yapay duruyo o yüzden de. Buradan alalım biz :)
Ben de ondan yanayım diğeri çok pembe sanki. Leylak olan fonun yanında daha güzel durur gibi :)bence leylak olan olmalı senin için
benim düşündüğümde bu nasıl sizce
2.yi beğendim benn :)O zaman şöyle göstereyim
Çok tatlııbence leylak olan olmalı senin için
benim düşündüğümde bu nasıl sizce
Sen de aynı fikirdesin o halde.2.yi beğendim benn :)
Çok tatlıı
bende hala eski soyad canım bişi değişmedi gitmek gerekiyomuş
evime yakışacağınıda söyleyin gaz verin2.yi beğendim benn :)
Çok tatlıı
canım bende de istediler verdim. gitmem gerekiyormu dedim bilmiyorum dedi. sonrasında gelen bordromdada değişmemişledi. sgk da arkadaşım var ona sordum gelip dilekçe vermen gerek dedi.Ben kimliğimi değiştiğimde , insan kaynaklarına kimlik fotokopisini verdim. Hatta sordum Sgk ya gitmem gerekiyor mu diye..Biz sistemden hallediyoruz, gerek yok dediler..Maaş bordrosunda da soyadım değişmişti benim
Aaa amaaa bu evmanya çekinin şartları hiç sevimli değil2.yi beğendim benn :)
Çok tatlıı
Ay evet alışveriş yapalım da ne alacağımı şaştımSen de aynı fikirdesin o halde.
Ay resmen alışveriş günü çok heyecanlı
Ay yakışır tabiyki dee :) Maddi sıkıntı olmadığı dönemimiz mi oldu yahuevime yakışacağınıda söyleyin gaz verinmaddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede
canım ya benimki gibi bi kmapanya bulurmusunuz acabahttp://urun.n11.com/buhar-tankli-ut...1?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
Kızlar ben de bunu mu alsam dedim şimdi deÖf hangi eksiği tamamlasam şaşırdım. Hediye alınır diye düşündüm ama bunu kime aldırabilirim ki dedim sonra. Saç kurutmay, süpürge ve kahve makinesi var sonuçta onları hediye bekleyeyim
Ay kuzucum yaaa hepimizin var aynı sıkıntısı bence ne yapalım. Alırsın bakarken unutuverirsin sıkıntılarıevime yakışacağınıda söyleyin gaz verinmaddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede
Adam kandırıyorlarAaa amaaa bu evmanya çekinin şartları hiç sevimli değil
Yani çeki 200 lira üzerine 25+25 olarak veriyomuş. bir de 1 kasımda veriyomuş . Peh peh
Diğer yerle aynı paraya gelecek yani
canım bende de istediler verdim. gitmem gerekiyormu dedim bilmiyorum dedi. sonrasında gelen bordromdada değişmemişledi. sgk da arkadaşım var ona sordum gelip dilekçe vermen gerek dedi.
Ay şimdi bundan da vazgeçireceksincanım ya benimki gibi bi kmapanya bulurmusunuz acaba
Haha ay dönem dönem bana da yapıyolar bunu. İstemiyorum diyprum Allah korusun şöyle olabilir böyle olabilir dedi.Adam kandırıyorlarBeni de az önce banka aradı, düzenli kredi kartı ödemelerinizden dolayı hesabınıza 500 TL nakit tanımladık, şimdi çekebilirsiniz, 9 ay taksitle toplam 544 ödersiniz Hani diyor ki zorla benden borç al fazlasını öde. İhtiyacım yok diyorum ama ileride olursa daha çok faiz ödersiniz diyor E şimdi çekip napayım ben bu parayı
işte istediğim gazda tam buyduAy evet alışveriş yapalım da ne alacağımı şaştımHer şeyden vazgeçiyorum bişeyler almam lazım artık.
Ay yakışır tabiyki dee :) Maddi sıkıntı olmadığı dönemimiz mi oldu yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?