• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha ay dönem dönem bana da yapıyolar bunu. İstemiyorum diyprum Allah korusun şöyle olabilir böyle olabilir dedi.
Felaket tellalıydı tam ya :KK70:
Ay evet bana da yaptı :D Lazım olsa çekerim karttan manyak :D Kredi kartı geçmeyen yer mi kalmış.
Auralee Auralee bu markanın ütüleri nasılmış bilgin varmı peki ?
curlygirl curlygirl gayet güzel olur kuzucum evine ama zorlaycaksa seni erteleyebilirsin
Evet canım curlygirl curlygirl önermişti :) Kuzenim de kostüm işinde o da çok iyi diyor.
işte istediğim gazda tam buydu :KK70:
Ben de sizden aynı performansı bekliyorum :63: Bir şeyler almadıkça zaman azalıyor eksik hep aynı, kampanya bekle bekle her şey son ana kalacak

Ayy nedeni açıklayacaktım ama arkadaş sağolsun canlı kanıt oldu :KK70:

Ay evet tam olarak yaşattın bunu :KK70: Ayrıca bu da güzelmiş ya kafa karıştırmak olmasın :/
Yaaaa :( Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan. :(
Nolcak şimdiiiiii

Yaaaa :KK43: Alamıyorum bak site açık , kart elimde kala kaladım napcam şimdi.
Diğerinin yandaki rafları hoşuma gitmişti hem salondakinden farklıydı falan filan. :KK43:
Nolcak şimdiiiiii
Kuzu ikisi aynı olmasın tabi :) Bak ona karar verdin, çizimler yapıldı, kararından dönme, hakkaten seninkine de benziyor aynı olmasın. O raflara yapılacakları düşün, sakin ol ve yavaşça kart bilgilerini satın almaya gir :D
Off naptım şimdi ben salatamı oldu :KK70:
Dur bakalım çözücez şimdi :D

Kuzu ikisi aynı olmasın tabi :) Bak ona karar verdin, çizimler yapıldı, kararından dönme, hakkaten seninkine de benziyor aynı olmasın. O raflara yapılacakları düşün, sakin ol ve yavaşça kart bilgilerini satın almaya gir :KK70:

Dur bakalım çözücez şimdi :KK70:
evet sunny çok tatlıı amaa
Hahah ne fenasınız ya ama tamam yeterli oldu buna ihtiyacım vardı, hemen alayım da bitsin bu çile bi saniye :D

Ohhh aldım kurtuldum! :KK70: Lambaderi de aldım. Çok iyi geldi vallahi nasıl bi mutluluk hissi bu :KK70:
Bu meseleyi de çözdüğümüze göre hadi şimdi benim hangi eksiği alacağıma karar verelim yoksa sonunda gidip o nevresimi alıvericem :D

Back