Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar konuyla alakasızım ama evmanya da 200 üzerine 50 TL indirim çeki var haberiniz olsun :)
Bakmalısın hemenn :)Ay benim tv ünitesi varmıydı orda acabaaaaaa
Bakmalısın hemenn :)
dekorazon.com da 50 tl üzerine kargo bedava yapmışBakmalısın hemenn :)
Hooy neler oluyooor Ay alalım mı dersiiiinn. Ama benim leylak rengi olan orda değildi ya . Ama ordan bulup alasım var aradaki fiyat farkı sebebiyle
bence vardır canım. dünde n11de indirime girmiş fırsatlar kısımında vardı akşam gördüm 50 tl di ama benim istediğim yoktu bir oraya bak. bende eşimle konuşum bakimHooy neler oluyooor Ay alalım mı dersiiiinn. Ama benim leylak rengi olan orda değildi ya . Ama ordan bulup alasım var aradaki fiyat farkı sebebiyle
ay birde onu değiştirme var dimiMrs Pink sen ehliyeti çıkarmışmıydııın ?
ya benim daha dosya halinde sadece zatenay birde onu değiştirme var dimi
Evet kuzu düğün öncesi çıkarmıştımMrs Pink sen ehliyeti çıkarmışmıydııın ?
Ay hemen inceleyeyim aynısı olmasa da benzeri bulunur belkiibence vardır canım. dünde n11de indirime girmiş fırsatlar kısımında vardı akşam gördüm 50 tl di ama benim istediğim yoktu bir oraya bak. bende eşimle konuşum bakim
Ay onu da mı değiştircez ya olamaz hayııırray birde onu değiştirme var dimi
500 liramı tuttu kuzu benimde artık çıkarmam lazım ufak tefek kullanıyorum çünkü cezası fena olurEvet kuzu düğün öncesi çıkarmıştım
Ay hemen inceleyeyim aynısı olmasa da benzeri bulunur belkii
Ay onu da mı değiştircez ya olamaz hayııırr
KApın hemen
İvit kuzu ya baya bildiğin 500 lira500 liramı tuttu kuzu benimde artık çıkarmam lazım ufak tefek kullanıyorum çünkü cezası fena olur
Baya da aynısı var işte http://www.dekorazon.com/3-ayakli-lambader-beyaz-leylak-sapka-detayi-91788ay birde onu değiştirme var dimi
İvit kuzu ya baya bildiğin 500 lira
Çıkar madem kullanıyosan riske atma hiç
O zaman şöyle göstereyimMaşallah azmış gerçekten mecbur vericez artık
Üstte ki link açılmıyor kuzucum
evide a da var canım ama baktığıma göre o fiyatta olanların başlığı pvc bu dekorazondakiler kumaşBaya da aynısı var işte http://www.dekorazon.com/3-ayakli-lambader-beyaz-leylak-sapka-detayi-91788
20 lira 20 liradır değil mi
Ama bi yerde 60 ya da 70 liraya da vardı sanki lambaderler ya