• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Eklentiler

• 3-ayakli-lambader-ceviz-turkuaz-sapka-EGE-35343006.jpg
    3-ayakli-lambader-ceviz-turkuaz-sapka-EGE-35343006.jpg
    35,7 KB · Görüntüleme: 103
bende hala eski soyad canım bişi değişmedi gitmek gerekiyomuş

Ben kimliğimi değiştiğimde , insan kaynaklarına kimlik fotokopisini verdim. Hatta sordum Sgk ya gitmem gerekiyor mu diye..Biz sistemden hallediyoruz, gerek yok dediler..Maaş bordrosunda da soyadım değişmişti benim o_O

Ben kimliğimi değiştiğimde , insan kaynaklarına kimlik fotokopisini verdim. Hatta sordum Sgk ya gitmem gerekiyor mu diye..Biz sistemden hallediyoruz, gerek yok dediler..Maaş bordrosunda da soyadım değişmişti benim o_O
canım bende de istediler verdim. gitmem gerekiyormu dedim bilmiyorum dedi. sonrasında gelen bordromdada değişmemişledi. sgk da arkadaşım var ona sordum gelip dilekçe vermen gerek dedi.

Sen de aynı fikirdesin o halde.
Ay resmen alışveriş günü çok heyecanlı :KK70:
Ay evet alışveriş yapalım da ne alacağımı şaştım :D Her şeyden vazgeçiyorum bişeyler almam lazım artık.
evime yakışacağınıda söyleyin gaz verin :KK70: maddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede :KK70:
Ay yakışır tabiyki dee :) Maddi sıkıntı olmadığı dönemimiz mi oldu yahu :D

evime yakışacağınıda söyleyin gaz verin :KK70: maddi sıkıntı var biraz ama almak istiyorum yinede :KK70:
Ay kuzucum yaaa hepimizin var aynı sıkıntısı bence ne yapalım. Alırsın bakarken unutuverirsin sıkıntıları :D
Hem ben gerçekten çok beğendim çok güzel olacağını düşünüyorum . Gaz amaçlı değil yani :D

Aaa amaaa bu evmanya çekinin şartları hiç sevimli değil
Yani çeki 200 lira üzerine 25+25 olarak veriyomuş. bir de 1 kasımda veriyomuş . Peh peh
Diğer yerle aynı paraya gelecek yani
Adam kandırıyorlar :KK12: Beni de az önce banka aradı, düzenli kredi kartı ödemelerinizden dolayı hesabınıza 500 TL nakit tanımladık, şimdi çekebilirsiniz, 9 ay taksitle toplam 544 ödersiniz :D Hani diyor ki zorla benden borç al fazlasını öde. İhtiyacım yok diyorum ama ileride olursa daha çok faiz ödersiniz diyor :D E şimdi çekip napayım ben bu parayı :D:D

Adam kandırıyorlar :KK12: Beni de az önce banka aradı, düzenli kredi kartı ödemelerinizden dolayı hesabınıza 500 TL nakit tanımladık, şimdi çekebilirsiniz, 9 ay taksitle toplam 544 ödersiniz :KK70: Hani diyor ki zorla benden borç al fazlasını öde. İhtiyacım yok diyorum ama ileride olursa daha çok faiz ödersiniz diyor :KK70: E şimdi çekip napayım ben bu parayı :KK70::KK70:
Haha ay dönem dönem bana da yapıyolar bunu. İstemiyorum diyprum Allah korusun şöyle olabilir böyle olabilir dedi.
Felaket tellalıydı tam ya :D

Back