• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Oh hadi gözün aydıın :KK70:

Çözdük ama :KK70:
Çözdünüz çözdünüz çok şükür o iki cümleyi duymadan elim gitmeyecekti tuşlara :D Sağol kuzucum
Yalnız ben bu akrgoları nasıl takip edicem acaba?
Pijama tk ayrı yerden,
duvar kapıdı ayrı yerden,
labbader ayrı yerden,
ünite apayrı bi yerden :D
Şimdi bir de saat alıcam salona o da başka bi yerden hahaha :D

Bu meseleyi de çözdüğümüze göre hadi şimdi benim hangi eksiği alacağıma karar verelim yoksa sonunda gidip o nevresimi alıvericem :KK70:
Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticede

Çözdünüz çözdünüz çok şükür o iki cümleyi duymadan elim gitmeyecekti tuşlara :KK70: Sağol kuzucum
Yalnız ben bu akrgoları nasıl takip edicem acaba?
Pijama tk ayrı yerden,
duvar kapıdı ayrı yerden,
labbader ayrı yerden,
ünite apayrı bi yerden :KK70:
Şimdi bir de saat alıcam salona o da başka bi yerden hahaha :KK70:
İşte bazen böyle gaz gerekiyor :D pijamayı ben takip ediyorum sana da söylerim bak :D ama diğerlerini not et unutursun :D
Hayır ya dün nevresimi alsan mı dedim ama eksikler yok değil yani. Onlardan başlamalısın . Ütüyü alabilirsin ayrıca bence , ya da o banyo setini. Her banyoya uyacak bi renk neticede
Banyo setinden emin değilim pek ya :/ Kıyamıyorum ona para vermeye, sadece sabunluklu bir şey alıp yanına normal çöp alsam daha kullanışlı ve ucuz olabilir. Ama ütüyü alabilirim sanki. Şunun şurasında kaldı 197 :D

İşte bazen böyle gaz gerekiyor :KK70: pijamayı ben takip ediyorum sana da söylerim bak :KK70: ama diğerlerini not et unutursun :KK70:

Banyo setinden emin değilim pek ya :/ Kıyamıyorum ona para vermeye, sadece sabunluklu bir şey alıp yanına normal çöp alsam daha kullanışlı ve ucuz olabilir. Ama ütüyü alabilirim sanki. Şunun şurasında kaldı 197 :KK70:
Evet diğerlerini not alayım pijamalar sende o zaman :D :D
Ay ben çok beğenmiştim o seti ya. Ayrı ayrı almayı düşünüyorsan köşede dursun madem şimdilik.
Ütüyü al o zaman. Neticede lazım olan başka şeylerde var hediye aldırılacak şeyi her türlü bulursun merak etme. Sen eksiltmeye bak

Evet diğerlerini not alayım pijamalar sende o zaman :KK70: :KK70:
Ay ben çok beğenmiştim o seti ya. Ayrı ayrı almayı düşünüyorsan köşede dursun madem şimdilik.
Ütüyü al o zaman. Neticede lazım olan başka şeylerde var hediye aldırılacak şeyi her türlü bulursun merak etme. Sen eksiltmeye bak
Ay hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünkü :D Ama bol bol gömlek ütülemem gerekecek tabi.

Ay hadi alayım madem :) Fiyatı da gayet makul sonuçta. Kazanlı alayım değil mi zor olmaz kullanımı falan? Çok ütü insanı değilim çünkü :KK70: Ama bol bol gömlek ütülemem gerekecek tabi.
Ya kuzu onu curlygirl curlygirl daha iyi bilir tabi çok zor değil demişti ama , benimki kazanlı değil biliyosun ki . Ben de bol bol gömlek ütülüyorum ne kadar acı... :D :D

Bak bi kararsızlık daha. Ya seninkinden ya da curlygirl curlygirl ünkinden alıcam :KK70:
Ya ben kazanlıdan korktum uğraşamam diye, zaten sevmiyorum bi de uğraştırırsa iyice çile olur dedim. Çok da memnunum zaten biliyosun . Ama buraya kadar fikir verebiliyorum tabii diğerini bilmediğimde ütü de önemli bişey neticede .şimdi curlygirl curlygirl gelip bir kaç tüyo verir, zorluk derecesini puanlar falan :)))

Ya ben kazanlıdan korktum uğraşamam diye, zaten sevmiyorum bi de uğraştırırsa iyice çile olur dedim. Çok da memnunum zaten biliyosun . Ama buraya kadar fikir verebiliyorum tabii diğerini bilmediğimde ütü de önemli bişey neticede .şimdi curlygirl curlygirl gelip bir kaç tüyo verir, zorluk derecesini puanlar falan :)))
tip olarak da braun'u sevdim sanki ya :D birebir ikisini de aynı fiyata buldum boynerde kampanya varmış.
http://urun.n11.com/buhar-tankli-ut...1?icid=990007_prudsys_productdetail_crosssell
http://www.boyner.com.tr/urun/braun-utu-1665244-518494087-100000151-628.html?ref=akakce&v=1.4.3

Back