hahah 2 telmi kaldı kıyamamkesinlikle haklısın canım derin bir nefes al vardır bunda da bir hayır de en kötü günümüz böyle olsun de belki akşam tahmin ettiğinden bile daha güzel geçecek kim bilebilir ki birde bu tarafından düşün boşveerr kafayı taka taka 2 tel saç kaldı.
Evetalışveriş her koşulda candır
havuz oldumu fiyatlar artıyor zaten hemen
çok güzel bir oraya giderim birde özsüt 2 si harika ve taze herşey araba otopark sorunu vardı oda halledilmiş vale geldi aldı arabamızı çekti otoparka negüzel işmiş sırf oyüzden gidemiyorduk park yüzünden ceviz ağacı 1.numaraAyy ceviz ağacı çok güzel amaa tiramisu su özellikle ağzım sulandı vallax
Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle
Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlarhahah bekliyoruz bakalım
Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeeeBende oturma odası için düşünmüştüm çok şirinler rengarenk zaten orası :) ayy güzel oldu ama kurtarma fikrin
neeee skandall:)) Aşure yenmez mi ya
En kısa sürede dene:)
aynen öyle yawrucumBence bi şans vermelisin
Bakıcaz artık, ben bi de pijama takımı pek almak istemiyorum ona ya eşofman altı üst tişört vs olarak alırım öyle ev kıyafeti. Sevmez zaten o da
Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle
neresi burası kuzularBizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diye3+1 açık mutfak olanlar 225 sanırım kapalı olanlar 245 son kat ama kapalı olan ondan fiyat uygunmuş ara katı 260 mış 2+1 ler 190-200 arası sanırım katlara göre değişiyor bide cepheye göre
aaah ahhh bir becerebilsem level atlayacağımhahah 2 telmi kaldı kıyamamen doğrusu aslında takmamak
Kışın bende içeri alıcam heralde çok zor kuramaya başladıYok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar
Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeeeÇamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul
İzmirde canımneresi burası kuzular
Bende hayatta girmemEvetayy hiçte giremem orda havuza yani
Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar
Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeeeÇamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul
çok güzel bir oraya giderim birde özsüt 2 si harika ve taze herşey araba otopark sorunu vardı oda halledilmiş vale geldi aldı arabamızı çekti otoparka negüzel işmiş sırf oyüzden gidemiyorduk park yüzünden ceviz ağacı 1.numarakendimize ödüll
Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.aaah ahhh bir becerebilsem level atlayacağım
ne güzel olurdu komşu olskk :) Kıyman çokmu çoksa yetmeyebilir :) iki yufkadan 12 tane çıkıyo kuzu anlatıyorum hazırmısın bir kaba biraz yağ , soda ( çok yaparsan 1 şişe ama normalde şişenin tamamı çok gelir ) yufkayı seriyoruz sonra içine bu karışımdan serpiştir yada sür üstünede un hafif eleyebilirsin elemek zor gelirse karışıma kat unu bunun üzerine ikinci yufkayı ser onada aynı şekilde karışmdan sür 12 parça kes aynı sigara böreği gibi üçgen üçgen içinede kıymalı sosdan koyup tek tek sarıyoruz :) ( kıymalı sos : kıyma soğan maydonoz ve bahartlarla hazrılayıp )
gördün mü hiç orayı o kadar açık ki etraf otobandan geçerken izle durBende hayatta girmem
Kadere razı olalım ne yapalım
Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.
bende yapamıyorum malesef çok takıyorum herşeyi
vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürü
hiç dikkat etmedim kuzu ama eminim öyledirgördün mü hiç orayı o kadar açık ki etraf otobandan geçerken izle dur
Afiyet olsun :) Benim plastik kap vardı ona koydum hepsini parça parça çıkarabiliyorum buzdolabı poşetine koycaksan dediğin gibi yap :) kızartırken üzerine yağ yoğurt yumurta üçlüsünü çırp sür güzel kızarıyoayyy ellerine sağlık ya, not aldım şimdi..bu akşam yapıcam inşallah.. bunları bir seferde ne kadar yenecekse o şekilde hazırlayıp dondurucuya koyuyoruz dimi
ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de varay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama
Gittin aralarından adını duymaya tahammül edemediğimi buldun sevecekben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de varay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama
Sıcak sıcak da ayrı güzelayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)
Uzakmış fiyatlar ne kadarda makul keşke istanbulda böyle olsa nerdeeeeİzmirde canım
Kuzu eski binaları yıkıp yaptıkları için bu bölge uygunUzakmış fiyatlar ne kadarda makul keşke istanbulda böyle olsa nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?