2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahah 2 telmi kaldı kıyamam en doğrusu aslında takmamak

Ayy ceviz ağacı çok güzel amaa tiramisu su özellikle ağzım sulandı valla x
çok güzel bir oraya giderim birde özsüt 2 si harika ve taze herşey araba otopark sorunu vardı oda halledilmiş vale geldi aldı arabamızı çekti otoparka negüzel işmiş sırf oyüzden gidemiyorduk park yüzünden ceviz ağacı 1.numara kendimize ödüll

Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle
hahah bekliyoruz bakalım
Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar
Bende oturma odası için düşünmüştüm çok şirinler rengarenk zaten orası :) ayy güzel oldu ama kurtarma fikrin
Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeee Çamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul

neresi burası kuzular

Kışın bende içeri alıcam heralde çok zor kuramaya başladı

Evet ayy hiçte giremem orda havuza yani
Bende hayatta girmem

Kadere razı olalım ne yapalım

aaah ahhh bir becerebilsem level atlayacağım
Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.
bende yapamıyorum malesef çok takıyorum herşeyi

ayyy ellerine sağlık ya, not aldım şimdi..bu akşam yapıcam inşallah.. bunları bir seferde ne kadar yenecekse o şekilde hazırlayıp dondurucuya koyuyoruz dimi

Bende hayatta girmem

Kadere razı olalım ne yapalım

Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.
bende yapamıyorum malesef çok takıyorum herşeyi
gördün mü hiç orayı o kadar açık ki etraf otobandan geçerken izle dur

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama

ayyy ellerine sağlık ya, not aldım şimdi..bu akşam yapıcam inşallah.. bunları bir seferde ne kadar yenecekse o şekilde hazırlayıp dondurucuya koyuyoruz dimi
Afiyet olsun :) Benim plastik kap vardı ona koydum hepsini parça parça çıkarabiliyorum buzdolabı poşetine koycaksan dediğin gibi yap :) kızartırken üzerine yağ yoğurt yumurta üçlüsünü çırp sür güzel kızarıyo

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama
Gittin aralarından adını duymaya tahammül edemediğimi buldun sevecek
ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)
Sıcak sıcak da ayrı güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…