• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kesinlikle haklısın canım derin bir nefes al vardır bunda da bir hayır de en kötü günümüz böyle olsun de belki akşam tahmin ettiğinden bile daha güzel geçecek kim bilebilir ki birde bu tarafından düşün boşveerr kafayı taka taka 2 tel saç kaldı.:KK15:
hahah 2 telmi kaldı kıyamam :D en doğrusu aslında takmamak :KK51:

Ayy ceviz ağacı çok güzel amaa tiramisu su özellikle ağzım sulandı valla :KK70:x
çok güzel bir oraya giderim birde özsüt 2 si harika ve taze herşey araba otopark sorunu vardı oda halledilmiş vale geldi aldı arabamızı çekti otoparka negüzel işmiş sırf oyüzden gidemiyorduk park yüzünden ceviz ağacı 1.numara :KK50: kendimize ödüll

Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle :KK70:
hahah bekliyoruz bakalım :KK70:
Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar :D
Bende oturma odası için düşünmüştüm çok şirinler rengarenk zaten orası :) ayy güzel oldu ama kurtarma fikrin :KK70:
Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeee :D Çamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul :D

Bizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diye :KK70: 3+1 açık mutfak olanlar 225 sanırım kapalı olanlar 245 son kat ama kapalı olan ondan fiyat uygunmuş ara katı 260 mış 2+1 ler 190-200 arası sanırım katlara göre değişiyor bide cepheye göre
neresi burası kuzular

Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar :KK70:

Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeee :KK70: Çamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul :KK70:
Kışın bende içeri alıcam heralde çok zor kuramaya başladı :D

Evet :KK70: ayy hiçte giremem orda havuza yani
Bende hayatta girmem :D

Yok yaa bitti tükendi seçenekler, kadere razı olmaktan başka yol yok kızlar :KK70:

Ah bir de ben oturma odasını artık adam edebilsem keşkeee :KK70: Çamaşır kurutma odası oldu. Balkona neden koymuyorsam o demiri, o da meçhul :KK70:

Kadere razı olalım ne yapalım :D

çok güzel bir oraya giderim birde özsüt 2 si harika ve taze herşey araba otopark sorunu vardı oda halledilmiş vale geldi aldı arabamızı çekti otoparka negüzel işmiş sırf oyüzden gidemiyorduk park yüzünden ceviz ağacı 1.numara :KK50: kendimize ödüll
aaah ahhh bir becerebilsem level atlayacağım
Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.
bende yapamıyorum malesef çok takıyorum herşeyi

:KK70: :KK70: ne güzel olurdu komşu olskk :) Kıyman çokmu çoksa yetmeyebilir :) iki yufkadan 12 tane çıkıyo kuzu anlatıyorum hazırmısın :KK70: bir kaba biraz yağ , soda ( çok yaparsan 1 şişe ama normalde şişenin tamamı çok gelir ) yufkayı seriyoruz sonra içine bu karışımdan serpiştir yada sür üstünede un hafif eleyebilirsin elemek zor gelirse karışıma kat unu bunun üzerine ikinci yufkayı ser onada aynı şekilde karışmdan sür 12 parça kes aynı sigara böreği gibi üçgen üçgen içinede kıymalı sosdan koyup tek tek sarıyoruz :) ( kıymalı sos : kıyma soğan maydonoz ve bahartlarla hazrılayıp )

ayyy ellerine sağlık ya, not aldım şimdi..bu akşam yapıcam inşallah.. bunları bir seferde ne kadar yenecekse o şekilde hazırlayıp dondurucuya koyuyoruz dimi :KK45:

Bende hayatta girmem :KK70:

Kadere razı olalım ne yapalım :KK70:

Ben bir kere gittim arkadaşım götürmüştü istanbuldayken ama çok beğendim.
bende yapamıyorum malesef çok takıyorum herşeyi
gördün mü hiç orayı o kadar açık ki etraf otobandan geçerken izle dur :D

vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürü:KK70::KK70:

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var :KK53: ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim :KK45: balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama :kk77:

ayyy ellerine sağlık ya, not aldım şimdi..bu akşam yapıcam inşallah.. bunları bir seferde ne kadar yenecekse o şekilde hazırlayıp dondurucuya koyuyoruz dimi :KK45:
Afiyet olsun :) Benim plastik kap vardı ona koydum hepsini parça parça çıkarabiliyorum buzdolabı poşetine koycaksan dediğin gibi yap :) kızartırken üzerine yağ yoğurt yumurta üçlüsünü çırp sür güzel kızarıyo :D

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var :KK53: ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim :KK45: balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama :kk77:
Gittin aralarından adını duymaya tahammül edemediğimi buldun sevecek :D
ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)
Sıcak sıcak da ayrı güzel :P

Back