• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bak bende meyve çok yerim, annemlerde aynı şeyi bana söylerlerdi :KK53: eşim de hiç meyve yemez :KK45:
meyve demişken ben severimde gözüm görmezse yemem yani annem soyar önüme koyar öyle elime alırım yani bak parmak tırnak etlerim diken diken çıkıyor koparıyorum kanadı akşam bir acıdı anlatamam çinko hap aldım akşam eczaneden:oops:

Bakıyorsun ama o da nafile tabi, bulamıyorsun ki açık bi yer :KK70: En ücra köşede bile trafik var artık inanlır gibi değil..
Ay benim de bu konudaki tek düşüncem aile tabi, bizimkiler burda :KK43:

Ayyy vallahi kuzu bir küçük fırsat bulsam değerlendiricem cidden hiiiç durmicam yaniii :KK70:
Önümüzdeki yaz tatil için İzmir düşünüyoruz zaten, o sırada ben iş mi çevirsem ne yapsam :KK70: :KK70:

evet ya şehir o kadar genişledi ki , sessiz sakin denecek yer yok :KK51: Allah gönlümüze göre verir inşallah ya.

sen hiç ayrı kalmadın mı aileden ?

Bakıyorsun ama o da nafile tabi, bulamıyorsun ki açık bi yer :KK70: En ücra köşede bile trafik var artık inanlır gibi değil..

Ayyy vallahi kuzu bir küçük fırsat bulsam değerlendiricem cidden hiiiç durmicam yaniii :KK70:
Önümüzdeki yaz tatil için İzmir düşünüyoruz zaten, o sırada ben iş mi çevirsem ne yapsam :KK70: :KK70:

İzmir tam yaşanacak şehir gerçekten ben istanbulda 6 yıl kaldım ama şuan gidipte orda oturmam asla

evet evet gelinnn hadii buluruz biz size :)
Ay yirim sizi yaaa, vallahi iş durumları bi belli olsun bu gazla çıkıp gelinir yani :D :D
Toplu göç edelim :KK53: Bizim de hep buradan kaçma fikrimiz vardı, galiba herkes bunu düşünüp uygulayamıyor :)
Ay evet resmen öyleymiş, hepimizin içinde yatan aslan aynı aslanmış :D :D
evet ya şehir o kadar genişledi ki , sessiz sakin denecek yer yok :KK51: Allah gönlümüze göre verir inşallah ya.

sen hiç ayrı kalmadın mı aileden ?
AMin kuzu amiiin.
AY hayır ya hiiç kalmadım hiiiiç :)
O yüzden ekstra bi zor geliyor tabii

Zehirledi beni hain :KK70:

Toplu göç edelim :KK53: Bizim de hep buradan kaçma fikrimiz vardı, galiba herkes bunu düşünüp uygulayamıyor :)

İş bulalım gelelim madem :KK53:

ay hadi ya, tiksindin muhtemelen sende :KK45:

hepimizin içinde bir kaçma isteği varmış :KK53: aslında biz baya düşünüyoruz, da dediğin gibi uygulama yok..taşınma işi var bide en uyuz durum :KK12:

meyve demişken ben severimde gözüm görmezse yemem yani annem soyar önüme koyar öyle elime alırım yani bak parmak tırnak etlerim diken diken çıkıyor koparıyorum kanadı akşam bir acıdı anlatamam çinko hap aldım akşam eczaneden:oops:

öyle meyveyi bende severim :kk77: vitamin almıyorsun işte, biliyorum o acıyı.. takviye olarak çinko al tabi ama meyve önemli ya

Ay yirim sizi yaaa, vallahi iş durumları bi belli olsun bu gazla çıkıp gelinir yani :KK70: :KK70:

Ay evet resmen öyleymiş, hepimizin içinde yatan aslan aynı aslanmış :KK70: :KK70:

AMin kuzu amiiin.
Odamızın biri boş iş bulana kadar kalırsınız artık :D

bende ne yalan söyleyeyim nişanlımın memleketine kaçmak istiyorum hem güzel hem çok kolay heryer dümdüz trafik yok caddeler gezilip görülecek yerler Antalya mersine yazlık tatil beldelerine yakın evler çok ucuz pazarı yemesi içmesi yaşanılacak yer tabi her yeri değil nezih yerlerinde oranında bazı yerleri sorunlu burada da var zaten bakalım nasip herşey benimki çok istiyorda pinkcim senin kafandayım aile var işte onları bırakamam geliyor bana

ay hadi ya, tiksindin muhtemelen sende :KK45:

hepimizin içinde bir kaçma isteği varmış :KK53: aslında biz baya düşünüyoruz, da dediğin gibi uygulama yok..taşınma işi var bide en uyuz durum :KK12:

Niyetliyseniz araştırırım bak hemen :KK70:
Ya işte benimki de sürekli gitmek lazım yaşanmaz falan diyor, benim aile zaten başka şehirde ve ben burayı gerçekten sevemiyorum. İzmir deseniz hastasıyım :) Yılın 3 ayını orada 9 ayını memlekette geçirirdik. Ah keşke sadece lafta kalmasak cidden çok isterdim orada yaşamayı. Neyi bekliyoruz bilmiyorum da, galiba birbirimizi ciddi gazlamalıyız. Ben istanbulda çocuk yetiştirmekten de korkuyorum açıkçası.

Ay yirim sizi yaaa, vallahi iş durumları bi belli olsun bu gazla çıkıp gelinir yani :KK70: :KK70:

Ay evet resmen öyleymiş, hepimizin içinde yatan aslan aynı aslanmış :KK70: :KK70:

AMin kuzu amiiin.

hımmm senin durum farklı tabi, ben alışkınım ya o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum :KK45:

İzmir tam yaşanacak şehir gerçekten ben istanbulda 6 yıl kaldım ama şuan gidipte orda oturmam asla
Yok yok kuzu zaten mecburiyet dışında gelmek isteyenin aklına şaşayım yani. Ben direkt kendimi burda bulunca elimden henüz bişey gelmedi :D
Odamızın biri boş iş bulana kadar kalırsınız artık :KK70:
Haha ah kuzucum benim yaa teşekkür ediyorum, buraya gelmek istemezsiniz ki isteseniz ben de yer açarım size hemencecik :D :D
bende ne yalan söyleyeyim nişanlımın memleketine kaçmak istiyorum hem güzel hem çok kolay heryer dümdüz trafik yok caddeler gezilip görülecek yerler Antalya mersine yazlık tatil beldelerine yakın evler çok ucuz pazarı yemesi içmesi yaşanılacak yer tabi her yeri değil nezih yerlerinde oranında bazı yerleri sorunlu burada da var zaten bakalım nasip herşey benimki çok istiyorda pinkcim senin kafandayım aile var işte onları bırakamam geliyor bana
Buranın da pek nezih bir hali kalmadı canım ya. İpini koparan burda buldu kendini tabiri caizse o yüzden ne kadar farklı olabilir ki diye düşünüyorum.
Aile bağlayıcı bi durum tabi öyle bi durumda benim de aklımda kalırkesinlikle.
Bol bol ziyaret şartıyla gidilebilir :)

Back