• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Afiyet olsun :) Benim plastik kap vardı ona koydum hepsini parça parça çıkarabiliyorum buzdolabı poşetine koycaksan dediğin gibi yap :) kızartırken üzerine yağ yoğurt yumurta üçlüsünü çırp sür güzel kızarıyo :KK70:

ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)

son bir soru o zaman :oops: kızartma işlemi bol yağda mı oluyor ?

herkes pek seviyor, bende bir sorun var heralde :KK53:annem yaptığında üzerine konuşan, nar, fındık vs olanları yerdim aşure çıplak kalırdı :rolleyes::rolleyes:

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var :KK53: ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim :KK45: balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama :kk77:
ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdi :KK70:

bizde aynı şeyi düşünüyoruz :KK25: iş imkanı bulduğum an kaçmak istiyorum
Aynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.
Valla o ev bulma aşamasında bunu bolca düşündüm de o hengamede bir de iş araştırmak imkansızdı tabi.
Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var :D :D

ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdi :KK70:

bak bende meyve çok yerim, annemlerde aynı şeyi bana söylerlerdi :KK53: eşim de hiç meyve yemez :KK45:

Aynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.
Valla o ev bulma aşamasında bunu bolca düşündüm de o hengamede bir de iş araştırmak imkansızdı tabi.
Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var :KK70: :KK70:

benim umudum var ya terkedicem istanbulu :KK55: zaten ailede burada değil, bir yere gitmek için ilk önce ibb den yol durumuna bakıyoruz ya, kalabalık her yerde :KK51:

Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var :KK70: :KK70:
Gelin gelin biz size yardımcı oluruz :rolleyes::rolleyes:

benim umudum var ya terkedicem istanbulu :KK55: zaten ailede burada değil, bir yere gitmek için ilk önce ibb den yol durumuna bakıyoruz ya, kalabalık her yerde :KK51:
Bakıyorsun ama o da nafile tabi, bulamıyorsun ki açık bi yer :D En ücra köşede bile trafik var artık inanlır gibi değil..
Ay benim de bu konudaki tek düşüncem aile tabi, bizimkiler burda :(
Gelin gelin biz size yardımcı oluruz :rolleyes::rolleyes:
Ayyy vallahi kuzu bir küçük fırsat bulsam değerlendiricem cidden hiiiç durmicam yaniii :D
Önümüzdeki yaz tatil için İzmir düşünüyoruz zaten, o sırada ben iş mi çevirsem ne yapsam :D :D

Back