- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Her türlü yiriiim ama soğuk olunca daha çok severim annem yapsa bari komşular varlığımdan haberdar değil malumGittin aralarından adını duymaya tahammül edemediğimi buldun sevecek
Sıcak sıcak da ayrı güzel
Ayy burda da aynı şekilde yapıyorlar da fiyatlar yine de uçuk. Tası tarağı toplayıp ben de gelicem şimdi oraya burada ne halt var acaba herşey bu kadar pahalıııKuzu eski binaları yıkıp yaptıkları için bu bölge uygun
Afiyet olsun :) Benim plastik kap vardı ona koydum hepsini parça parça çıkarabiliyorum buzdolabı poşetine koycaksan dediğin gibi yap :) kızartırken üzerine yağ yoğurt yumurta üçlüsünü çırp sür güzel kızarıyo
ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)
Uzakmış fiyatlar ne kadarda makul keşke istanbulda böyle olsa nerdeeee
Gittin aralarından adını duymaya tahammül edemediğimi buldun sevecek
Sıcak sıcak da ayrı güzel
Hahah ben de sevmem aşure ya, senin taktiği uygulardım ben de hepson bir soru o zamankızartma işlemi bol yağda mı oluyor ?
herkes pek seviyor, bende bir sorun var heraldeannem yaptığında üzerine konuşan, nar, fındık vs olanları yerdim aşure çıplak kalırdı
ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdiben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de varay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama
Ayy burda da aynı şekilde yapıyorlar da fiyatlar yine de uçuk. Tası tarağı toplayıp ben de gelicem şimdi oraya burada ne halt var acaba herşey bu kadar pahalııı
Hahah ben de sevmem aşure ya, senin taktiği uygulardım ben de hep
Aynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.bizde aynı şeyi düşünüyoruziş imkanı bulduğum an kaçmak istiyorum
ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdi
Yağda değil fırında kızartıyoruz kuzu :)son bir soru o zamankızartma işlemi bol yağda mı oluyor ?
herkes pek seviyor, bende bir sorun var heraldeannem yaptığında üzerine konuşan, nar, fındık vs olanları yerdim aşure çıplak kalırdı
Aaaa gelsenizeeee :)Ayy burda da aynı şekilde yapıyorlar da fiyatlar yine de uçuk. Tası tarağı toplayıp ben de gelicem şimdi oraya burada ne halt var acaba herşey bu kadar pahalııı
Aynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.
Valla o ev bulma aşamasında bunu bolca düşündüm de o hengamede bir de iş araştırmak imkansızdı tabi.
Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var
Gelin gelin biz size yardımcı oluruzAynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.
Valla o ev bulma aşamasında bunu bolca düşündüm de o hengamede bir de iş araştırmak imkansızdı tabi.
Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var
Ay kuzu ya diyorum ya valla ev bulma aşamasında demiştim nişanlıma gel bi hafta gi,delim ev bakalım iş bakalım diyeAaaa gelsenizeeee :)
Yağda değil fırında kızartıyoruz kuzu :)
Bakıyorsun ama o da nafile tabi, bulamıyorsun ki açık bi yerbenim umudum var ya terkedicem istanbuluzaten ailede burada değil, bir yere gitmek için ilk önce ibb den yol durumuna bakıyoruz ya, kalabalık her yerde
Ayyy vallahi kuzu bir küçük fırsat bulsam değerlendiricem cidden hiiiç durmicam yaniiiGelin gelin biz size yardımcı oluruz
hiç sorma taaaa beylikdüzü, kayışdağı, esenevler falan oralara nasıl gideriz iş burdaokurken aynı şeyi bende içimden geçirdim ya, ne güzel fiyatlar valla..zaten istanbulda yaşanacak yerde ki evler bizim ömrümüzü yer
evet evet gelinnn hadii buluruz biz size :)Ay kuzu ya diyorum ya valla ev bulma aşamasında demiştim nişanlıma gel bi hafta gi,delim ev bakalım iş bakalım diye
Şimdi yine aynı duygularım depreşti yaaa. Hazır benim iş de tehlikedeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?