2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayy şimdi farkettim aşure en sevdiğimdir benimde yaa soğuk soğuk severim :)

son bir soru o zaman kızartma işlemi bol yağda mı oluyor ?

herkes pek seviyor, bende bir sorun var heralde annem yaptığında üzerine konuşan, nar, fındık vs olanları yerdim aşure çıplak kalırdı

ben sütlü tatlıları da şerbetli tatlılarıda pek yemem , hatta aralarında hiç yemediklerim de var ay da yılda bir tutar tatlı yeme isteğim balayında sufle yemiştim, o hala aklımda ama
ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdi

bizde aynı şeyi düşünüyoruz iş imkanı bulduğum an kaçmak istiyorum
Aynen kuzu cidden iş imkanı olsa ne iyi olurdu burdan kaçmak, o kadar kalabalık ki zaten bir güzelliği de kalmadı şehrin artık.
Valla o ev bulma aşamasında bunu bolca düşündüm de o hengamede bir de iş araştırmak imkansızdı tabi.
Bi ara gel 1 hafta izmire gidelim ev bakalım iş bakalım demişliğim bile var

ne güzel bende yemesem aslında çok iyi ama başaramıyorum nedense annem falan bizimkiler küçükken seni pastaneci tatlıcı kocaya verelim hep yersin derlerdi

bak bende meyve çok yerim, annemlerde aynı şeyi bana söylerlerdi eşim de hiç meyve yemez

benim umudum var ya terkedicem istanbulu zaten ailede burada değil, bir yere gitmek için ilk önce ibb den yol durumuna bakıyoruz ya, kalabalık her yerde

Gelin gelin biz size yardımcı oluruz

benim umudum var ya terkedicem istanbulu zaten ailede burada değil, bir yere gitmek için ilk önce ibb den yol durumuna bakıyoruz ya, kalabalık her yerde
Bakıyorsun ama o da nafile tabi, bulamıyorsun ki açık bi yer En ücra köşede bile trafik var artık inanlır gibi değil..
Ay benim de bu konudaki tek düşüncem aile tabi, bizimkiler burda
Gelin gelin biz size yardımcı oluruz
Ayyy vallahi kuzu bir küçük fırsat bulsam değerlendiricem cidden hiiiç durmicam yaniii
Önümüzdeki yaz tatil için İzmir düşünüyoruz zaten, o sırada ben iş mi çevirsem ne yapsam

Ay kuzu ya diyorum ya valla ev bulma aşamasında demiştim nişanlıma gel bi hafta gi,delim ev bakalım iş bakalım diye
Şimdi yine aynı duygularım depreşti yaaa. Hazır benim iş de tehlikedeyken
evet evet gelinnn hadii buluruz biz size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…