• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Olsun iş problemi çözülür elbet, eviniz huzurlu olsun da :)

Ay çok da severim ama komşu teyzeler de beni evde bulamıyorlar ki aşure getirsinler :KK43:

Tişikkür ederimm, karıştır hatta bak o minik vazolardan bi kaç tane alıp ünite üstündeki rafı süsleyebilirsin diyorum. Hem 7 TL hem kargo bedava :p

Sinir bozucu ama bence de :KK70:
Senin o minik vazoları bulamadım ben ya kuzu :KK51:

Teşekkür ederimm, ya ben hiç nişanlım için de benim için de pijama alamadım daha, bunları ucuz bulunca kaptım, ona da alıcam artık uygun bulduğum vakit.
canım benim bizde bohçada aldığımız olanlar var kışlık olarak 1 tanesi polo dan penye uzun kolllu pijama takımı alındı o kadar diğer alınanlar askılı vs kapri.. nişanlıma yine bohçada 3 lü penye setinde 1 takımı uzun kollu birde polar 1 takım uzun kollu daha almıştım o kadar aslında 2 takım yeter ona erkekler sıkıntıya kalın şeyleri giymeye gelemiyor şahsen bizimki öyle şuan buralar buzz o kısa kollu t-shirt geziyor ben çok üşürüm asıl bana lazım 2-3 takım yeter alırsam kendime hatta geçenlerde alalım sanada dedim var ya benim 2 takım bohçadan dedi yeter istemedi bende son olarak adidastan aynı örnek eşofman takımı alalım o zaman dedim dışarıda market alışveriş yürüyüşte falan yiyeriz o daha makul geldi bir tek ondan alırız dedi.

Aman ne bileyim sinir oldum işte :KK12:

Yemeğe gideriz diye düşündüm isterseniz sizde gelin dedim anlaması lazımdı sanki :KK70:
ne yalan söyliyim uyuz olurdum d.günü olduğunu biliyor daha yeni evlisiniz ve dışarda yemek yeriz diye niyetlendiğini de söylüyorsun anlayışla karşılayıp peki ozaman dönüşte de çaya bize uğrayın der yine oğlunun d.gününü kutlamak istiyorsa kutlardı. sende biraz daha açık konuşsaydın sürprizim var anne akşam için belki uğrarız dönüşte size de deseydin ama olan olmuş konuşmuşsunuz bir kere sağlık olsun moral bozma bu seferde böyle olsun de geç

evet öyle ama o da çalışıyor gidip hazrlık yapıcaz hatta biz ondan önce evde olucaz :KK51:
Ay şimdi taşlar yerine oturdu. Çok haklısın kuzucumm, ama canını sıkma böyle oluversin bu defalık biraz yorrulacaksın ama kayınvaliden gelene kadar yavaş hareket edebilirsin :D
öylemi diyorsun, tariflere bakayım ben hemen :21::21::21:
İşte buuuuuu :D
Tişikkür ederimm, karıştır hatta bak o minik vazolardan bi kaç tane alıp ünite üstündeki rafı süsleyebilirsin diyorum. Hem 7 TL hem kargo bedava :p
Ay çok sevimliler ama benim salona öyle renkli sevimli şeyler olmaz ki, diğer odaya olabilir ancaaa :)

Huzur hiçbirimizin yuvasından eksik olmasın...
Aynen ya komşuları göremiyoruz mesai yüzünden, ama ben yinede umutluyum elbet koskoca apartmanda biri yapıp getirir:KK53::KK48:
Geçen sene haftasonunda getirmişti biri, inşallah yine öyle olur :D Ayy haftasonu da yokum ki şimdi aklıma geldi :(
Senin o minik vazoları bulamadım ben ya kuzu :KK51:
Kuzucum bu http://www.englishhome.com.tr/mayra-seramik-vazo-sari.html
Mavisi de çok güzel ama bana uymaz diye almadım şimdilik.
canım benim bizde bohçada aldığımız olanlar var kışlık olarak 1 tanesi polo dan penye uzun kolllu pijama takımı alındı o kadar diğer alınanlar askılı vs kapri.. nişanlıma yine bohçada 3 lü penye setinde 1 takımı uzun kollu birde polar 1 takım uzun kollu daha almıştım o kadar aslında 2 takım yeter ona erkekler sıkıntıya kalın şeyleri giymeye gelemiyor şahsen bizimki öyle şuan buralar buzz o kısa kollu t-shirt geziyor ben çok üşürüm asıl bana lazım 2-3 takım yeter alırsam kendime hatta geçenlerde alalım sanada dedim var ya benim 2 takım bohçadan dedi yeter istemedi bende son olarak adidastan aynı örnek eşofman takımı alalım o zaman dedim dışarıda market alışveriş yürüyüşte falan yiyeriz o daha makul geldi bir tek ondan alırız dedi.
Ya işte biz öyle detaylı bi bohça da yapmadık ki :D 1 tane uzun kollu var yani o kadar.
evet görmüştüm bende , ben bu yaşıma kadar hiç aşure yemedim ki :kk77:
Nasıl :KK57:

ne yalan söyliyim uyuz olurdum d.günü olduğunu biliyor daha yeni evlisiniz ve dışarda yemek yeriz diye niyetlendiğini de söylüyorsun anlayışla karşılayıp peki ozaman dönüşte de çaya bize uğrayın der yine oğlunun d.gününü kutlamak istiyorsa kutlardı. sende biraz daha açık konuşsaydın sürprizim var anne akşam için belki uğrarız dönüşte size de deseydin ama olan olmuş konuşmuşsunuz bir kere sağlık olsun moral bozma bu seferde böyle olsun de geç
Tam olarak böyke düşünüyordum canım bende ama artık çok geç, daha ilk d.günümüz sonuçta ne bileyim ince düşünmek gerekiyordu :KK12:
Ay şimdi taşlar yerine oturdu. Çok haklısın kuzucumm, ama canını sıkma böyle oluversin bu defalık biraz yorrulacaksın ama kayınvaliden gelene kadar yavaş hareket edebilirsin :KK70:

İşte buuuuuu :KK70:

Ay çok sevimliler ama benim salona öyle renkli sevimli şeyler olmaz ki, diğer odaya olabilir ancaaa :)

9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için :D

kızlar selamm
Auralee Auralee o runnerden bende aldım:KK53:
güle güle kullan sarı vazolarını kuzu
Teşekkür ederim kuzuu :) O runnerı canlı görmüştüm önceki indirimde, kasada sıra çok diye beklemeye üşenmiştim, bugüne kısmetmiş :P
Ay şimdi taşlar yerine oturdu. Çok haklısın kuzucumm, ama canını sıkma böyle oluversin bu defalık biraz yorrulacaksın ama kayınvaliden gelene kadar yavaş hareket edebilirsin :KK70:
Hatun çakallıkta sınır tanımıyor :D
Ama sana uygun rengi yok mudur çok bakamadım, pembesi falan güzel olurdu bence

Geçen sene haftasonunda getirmişti biri, inşallah yine öyle olur :KK70: Ayy haftasonu da yokum ki şimdi aklıma geldi :KK43:

Ya işte biz öyle detaylı bi bohça da yapmadık ki :KK70: 1 tane uzun kollu var yani o kadar.

Sevmem yani :KK51: aşure, sütlaç,kazandibi ve buna benzeyen tatlıları hiç yemedim , yemeden sevmemek nasıl oluyor dersen bir fikrim yok :confused: hatta balık bile yemezdim, eşim yüzünden yiyorum

aaayyy kışlar,
aşure demeyin bayılırım ona allahım anneciğim hemen yapsada yesem modunda herakşam heyecanla eve gider oldum parlak koskoca açmış gözlerle kedi gibi anne ne zaman yapacaksın diye soruyorum :rolleyes:

ayyy nasıl anlattın ya , elimde olsa tutup göndercem sana :KK55::KK55:

Geçen sene haftasonunda getirmişti biri, inşallah yine öyle olur :KK70: Ayy haftasonu da yokum ki şimdi aklıma geldi :KK43:

Ya işte biz öyle detaylı bi bohça da yapmadık ki :KK70: 1 tane uzun kollu var yani o kadar.

hımmm.. lazım ozaman kuzum bence erkek ve kız için 3 takım yeter daha sonra yine alırsın zaten biz yaz geliniyiz kışa daha var olacak o arada alırız bence şuan ben acele etmiyorum çünkü fiyatlar fahiş artık kışlıklar çıktı fiyatlar yüksek bence sezon mart sonu nisan ayı biter o zaman gideriz daği den pentiden alırız hemde uygun fiyatları düşer sezonda bittiği için sadece adidasın günlük dışarıda olanlarını alırız 1 -2 ay sonra ancak onlarda pek fiyat değişmiyor sanırım

Teşekkür ederim kuzuu :) O runnerı canlı görmüştüm önceki indirimde, kasada sıra çok diye beklemeye üşenmiştim, bugüne kısmetmiş :p

Hatun çakallıkta sınır tanımıyor :KK70:

Ama sana uygun rengi yok mudur çok bakamadım, pembesi falan güzel olurdu bence
O çakallık bir işe yaramıyor kuzu ama :D

ay sen bana komşu olsana :rolleyes: evde 3 adet yufka var , yeterli olur mu?
:D :D ne güzel olurdu komşu olskk :) Kıyman çokmu çoksa yetmeyebilir :) iki yufkadan 12 tane çıkıyo kuzu anlatıyorum hazırmısın :D bir kaba biraz yağ , soda ( çok yaparsan 1 şişe ama normalde şişenin tamamı çok gelir ) yufkayı seriyoruz sonra içine bu karışımdan serpiştir yada sür üstünede un hafif eleyebilirsin elemek zor gelirse karışıma kat unu bunun üzerine ikinci yufkayı ser onada aynı şekilde karışmdan sür 12 parça kes aynı sigara böreği gibi üçgen üçgen içinede kıymalı sosdan koyup tek tek sarıyoruz :) ( kıymalı sos : kıyma soğan maydonoz ve bahartlarla hazrılayıp )

:KK70: :KK70: ne güzel olurdu komşu olskk :) Kıyman çokmu çoksa yetmeyebilir :) iki yufkadan 12 tane çıkıyo kuzu anlatıyorum hazırmısın :KK70: bir kaba biraz yağ , soda ( çok yaparsan 1 şişe ama normalde şişenin tamamı çok gelir ) yufkayı seriyoruz sonra içine bu karışımdan serpiştir yada sür üstünede un hafif eleyebilirsin elemek zor gelirse karışıma kat unu bunun üzerine ikinci yufkayı ser onada aynı şekilde karışmdan sür 12 parça kes aynı sigara böreği gibi üçgen üçgen içinede kıymalı sosdan koyup tek tek sarıyoruz :) ( kıymalı sos : kıyma soğan maydonoz ve bahartlarla hazrılayıp )
Kuzu biz size komşu olabiliriz iş yerine yakın ev istiyoruz trafiği çektikçe :D

İşte buuuuuu :KK70:

:D ayyy ne fenasın yavaş hareket edebilirsin diyo

Back