vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürüayyy nasıl anlattın ya , elimde olsa tutup göndercem sana
Kuzu neden indirim yapmıyoGeçen sene haftasonunda getirmişti biri, inşallah yine öyle olurAyy haftasonu da yokum ki şimdi aklıma geldi
Kuzucum bu http://www.englishhome.com.tr/mayra-seramik-vazo-sari.html
Mavisi de çok güzel ama bana uymaz diye almadım şimdilik.
Ya işte biz öyle detaylı bi bohça da yapmadık ki1 tane uzun kollu var yani o kadar.
Nasıl
Ayyy evet burası sanada çok yakınn dimi mantıklı sevdim bu fikri :)Kuzu biz size komşu olabiliriz iş yerine yakın ev istiyoruz trafiği çektikçe
vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürü
Eveet çok yakın iş yerine ev fiyatları nasıl oralarda kuzuAyyy evet burası sanada çok yakınn dimi mantıklı sevdim bu fikri :)
Ayy bu da mı gol değil yaa, tüh!9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için
ayyy ne fenasın yavaş hareket edebilirsin diyo
Hihi napim durumu kurtarmktı ek amacııımHatun çakallıkta sınır tanımıyor
Ay bunlar sevimliler ama ya , odanın tarzına uygun dğeil sanki böyle pembişli sevimlili şeylerAma sana uygun rengi yok mudur çok bakamadım, pembesi falan güzel olurdu bence
MalesefAyy bu da mı gol değil yaa, tüh!
Hihi napim durumu kurtarmktı ek amacııım
Ay bunlar sevimliler ama ya , odanın tarzına uygun dğeil sanki böyle pembişli sevimlili şeyler
h&m den başkası yalan heralde amaan
Bence bi şans vermelisinSevmem yaniaşure, sütlaç,kazandibi ve buna benzeyen tatlıları hiç yemedim , yemeden sevmemek nasıl oluyor dersen bir fikrim yok hatta balık bile yemezdim, eşim yüzünden yiyorum
Bakıcaz artık, ben bi de pijama takımı pek almak istemiyorum ona ya eşofman altı üst tişört vs olarak alırım öyle ev kıyafeti. Sevmez zaten o dahımmm.. lazım ozaman kuzum bence erkek ve kız için 3 takım yeter daha sonra yine alırsın zaten biz yaz geliniyiz kışa daha var olacak o arada alırız bence şuan ben acele etmiyorum çünkü fiyatlar fahiş artık kışlıklar çıktı fiyatlar yüksek bence sezon mart sonu nisan ayı biter o zaman gideriz daği den pentiden alırız hemde uygun fiyatları düşer sezonda bittiği için sadece adidasın günlük dışarıda olanlarını alırız 1 -2 ay sonra ancak onlarda pek fiyat değişmiyor sanırım
Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekleO çakallık bir işe yaramıyor kuzu ama
hahah bekliyoruz bakalımBence bi şans vermelisin
Bakıcaz artık, ben bi de pijama takımı pek almak istemiyorum ona ya eşofman altı üst tişört vs olarak alırım öyle ev kıyafeti. Sevmez zaten o da
Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle
Bizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diyeEveet çok yakın iş yerine ev fiyatları nasıl oralarda kuzu
Nasıl yapmadı kuzu anlamadım?Kuzu neden indirim yapmıyo
Anladım canım 2+1 istiyoruz biz uygunmuş fiyatlar aslında düşünülebilirBizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diye3+1 açık mutfak olanlar 225 sanırım kapalı olanlar 245 son kat ama kapalı olan ondan fiyat uygunmuş ara katı 260 mış 2+1 ler 190-200 arası sanırım katlara göre değişiyor bide cepheye göre
Bende oturma odası için düşünmüştüm çok şirinler rengarenk zaten orası :) ayy güzel oldu ama kurtarma fikrinAyy bu da mı gol değil yaa, tüh!
Hihi napim durumu kurtarmktı ek amacııım
Ay bunlar sevimliler ama ya , odanın tarzına uygun dğeil sanki böyle pembişli sevimlili şeyler
h&m den başkası yalan heralde amaan
Şimdi indirim olanlarda indirim yazıyo ama bunda yazmıyo 10 lira yazıyo direk indirim mi bitti acaba diye sordumNasıl yapmadı kuzu anlamadım?
Ne güzel olurrr :) az ilerde veranovalar var 235 onlar heralde havuzlu falan diye bi karşı komşumla konuşuyorum diğerlerini hiç göremedim ben henüzAnladım canım 2+1 istiyoruz biz uygunmuş fiyatlar aslında düşünülebilir
Aa gerçekten öyle olmuş. Ben 6.90a almıştım dün akşam. Bunların indirimleri de anlık yetiştin yetiştin galiba. Bekle kuzu biraz yine gelir benceŞimdi indirim olanlarda indirim yazıyo ama bunda yazmıyo 10 lira yazıyo direk indirim mi bitti acaba diye sordum
kesinlikle haklısın canım derin bir nefes al vardır bunda da bir hayır de en kötü günümüz böyle olsun de belki akşam tahmin ettiğinden bile daha güzel geçecek kim bilebilir ki birde bu tarafından düşün boşveerr kafayı taka taka 2 tel saç kaldı.Tam olarak böyke düşünüyordum canım bende ama artık çok geç, daha ilk d.günümüz sonuçta ne bileyim ince düşünmek gerekiyordu
9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için
alışveriş her koşulda candırsanırım uykum varken keyifle yapabildiğim tek şey alışveriş
havuz oldumu fiyatlar artıyor zaten hemenNe güzel olurrr :) az ilerde veranovalar var 235 onlar heralde havuzlu falan diye bi karşı komşumla konuşuyorum diğerlerini hiç göremedim ben henüz
Sinir şeylerAa gerçekten öyle olmuş. Ben 6.90a almıştım dün akşam. Bunların indirimleri de anlık yetiştin yetiştin galiba. Bekle kuzu biraz yine gelir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?