• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ayyy nasıl anlattın ya , elimde olsa tutup göndercem sana :KK55::KK55:
vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürü:KK70::KK70:

vallahi kuzucum ben tatlı canavarıyım yalnız muhallebi sütlü türlerini tavuk göğsü, muhallebi yiyemem o kadar geri kalanları afiyetle yerim mmmm dün maaşımı aldım nişanlımı aradım hadi gel akşam ceviz ağacına gidelim tatlı ısmarlayayım dedim düşün onu da kötü işlerime alet ediyorum halbuki yemememiz lazım kilolar cuk oturuyor ama ne yapalım nefsimiz utansın hep onun yüzünden ondan ötürü:KK70::KK70:

Ayy ceviz ağacı çok güzel amaa tiramisu su özellikle ağzım sulandı valla :Dx

9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için :KK70:
Ayy bu da mı gol değil yaa, tüh! :D :D
:KK70: ayyy ne fenasın yavaş hareket edebilirsin diyo
Hatun çakallıkta sınır tanımıyor :KK70:
Hihi napim durumu kurtarmktı ek amacııım :D :D :P
Ama sana uygun rengi yok mudur çok bakamadım, pembesi falan güzel olurdu bence
Ay bunlar sevimliler ama ya , odanın tarzına uygun dğeil sanki böyle pembişli sevimlili şeyler :(
h&m den başkası yalan heralde amaan :D

Sevmem yani :KK51: aşure, sütlaç,kazandibi ve buna benzeyen tatlıları hiç yemedim , yemeden sevmemek nasıl oluyor dersen bir fikrim yok :confused: hatta balık bile yemezdim, eşim yüzünden yiyorum
Bence bi şans vermelisin :kk77:
hımmm.. lazım ozaman kuzum bence erkek ve kız için 3 takım yeter daha sonra yine alırsın zaten biz yaz geliniyiz kışa daha var olacak o arada alırız bence şuan ben acele etmiyorum çünkü fiyatlar fahiş artık kışlıklar çıktı fiyatlar yüksek bence sezon mart sonu nisan ayı biter o zaman gideriz daği den pentiden alırız hemde uygun fiyatları düşer sezonda bittiği için sadece adidasın günlük dışarıda olanlarını alırız 1 -2 ay sonra ancak onlarda pek fiyat değişmiyor sanırım
Bakıcaz artık, ben bi de pijama takımı pek almak istemiyorum ona ya eşofman altı üst tişört vs olarak alırım öyle ev kıyafeti. Sevmez zaten o da
O çakallık bir işe yaramıyor kuzu ama :KK70:
Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle :D

Bence bi şans vermelisin :kk77:

Bakıcaz artık, ben bi de pijama takımı pek almak istemiyorum ona ya eşofman altı üst tişört vs olarak alırım öyle ev kıyafeti. Sevmez zaten o da

Yeni bir şeyle gelir şimdi, az bekle :KK70:
hahah bekliyoruz bakalım :D

sanırım uykum varken keyifle yapabildiğim tek şey alışveriş

Eveet çok yakın iş yerine ev fiyatları nasıl oralarda kuzu
Bizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diye :D 3+1 açık mutfak olanlar 225 sanırım kapalı olanlar 245 son kat ama kapalı olan ondan fiyat uygunmuş ara katı 260 mış 2+1 ler 190-200 arası sanırım katlara göre değişiyor bide cepheye göre

Bizim sitedekilerin fiyatlarını hep takip ediyorum kar ediyormuyuz diye :KK70: 3+1 açık mutfak olanlar 225 sanırım kapalı olanlar 245 son kat ama kapalı olan ondan fiyat uygunmuş ara katı 260 mış 2+1 ler 190-200 arası sanırım katlara göre değişiyor bide cepheye göre
Anladım canım 2+1 istiyoruz biz uygunmuş fiyatlar aslında düşünülebilir

Ayy bu da mı gol değil yaa, tüh! :KK70: :KK70:

Hihi napim durumu kurtarmktı ek amacııım :KK70: :KK70: :p

Ay bunlar sevimliler ama ya , odanın tarzına uygun dğeil sanki böyle pembişli sevimlili şeyler :KK43:
h&m den başkası yalan heralde amaan :KK70:
Bende oturma odası için düşünmüştüm çok şirinler rengarenk zaten orası :) ayy güzel oldu ama kurtarma fikrin :D

Şimdi indirim olanlarda indirim yazıyo ama bunda yazmıyo 10 lira yazıyo direk indirim mi bitti acaba diye sordum
Aa gerçekten öyle olmuş. Ben 6.90a almıştım dün akşam. Bunların indirimleri de anlık yetiştin yetiştin galiba. Bekle kuzu biraz yine gelir bence

Tam olarak böyke düşünüyordum canım bende ama artık çok geç, daha ilk d.günümüz sonuçta ne bileyim ince düşünmek gerekiyordu :KK12:

9dan sonra gitmem gerekir herhalde onun için :KK70:
kesinlikle haklısın canım derin bir nefes al vardır bunda da bir hayır de en kötü günümüz böyle olsun de belki akşam tahmin ettiğinden bile daha güzel geçecek kim bilebilir ki birde bu tarafından düşün boşveerr kafayı taka taka 2 tel saç kaldı.:KK15:

Back