Başımıza iş çıkarma ayıptırKızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım
Bu kız hep böyle yaa hep gösteriş derdindeGidiyor hep tasarım şeyler beğeniyor nişanlısına çok üzülüyorum
resmen tembellikten öleceksinizHaha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah
Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir
Haha evet ama resmen öyle@blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte
koptumm aynen terazide neymiş göz kararı on numaraGözümünn kararı bana yetiyor
canım haydi anlat anlatKızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
bakma canım sırf zararsın ayaklı zarar:)Hahha ama bir fakir ata sözü der kiii " Bakmak da parayla değil ya! "
Napayım öyle uzaktan sevdim zaten, yakınlaşmaya niyetim yok kuzu meraklanma
aaa ben görmedim fotolarını canım
canım sıkmayın canınızı elbet çözülür tadını çıkarın evliliğinizinAnnem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
Kuzucumm ne oldu ki öyle yaa
Olsun sen moralini bozma ve ikinci düğüne bomba gibi git :) Umarım çooook çok güzel geçer. Tatil dönüşü fotoğrafsız gelin istemiyoruz zaten , hazırlıklı geleceksin eminim :)
Yaaaaaaa , banyo seti de almicam bak bim çöp poşetini asarım oraya tamam!bakma canım sırf zararsın ayaklı zarar:)
Ah kuzucum yaa lütfen sıkma canını, yine de senin günün bugün . Her ne olduysa unut şimdilik. Çok güzel bir tatil seni bekliyor sonrasında. Bu sorunların hepsinden uzaklaşacaksın. Önemli olan sizsiniz şuan, kimseyi hiçbirşeyi düşünme.Bu düğünü hic umursamiyorum. Tamamen formalite benim için o kadar soguttular.
bencede adama yazık hayır yani vazgeçecek diye korkuyorum biliyo musun?Yaaaaaaa , banyo seti de almicam bak bim çöp poşetini asarım oraya tamam!
Haha hayırr akıllandım işte şekeriimHaha boynuna mı astın yoksa kartı?Hayır o sebepten indirimi kaçırmış insansın sen yani nasıl güveneyim sana ben
Kınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim
Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani
Ayy annem gibiBen de tarif bakmadan yaparım ama bazı tariflerde çok hassas olmuyor yani ben hep ihtiyaç duyuyorum
Ben 5-10 bile olurum kızımm o kadın da neymiş
Ayyy hahhahah çok güldüm yönteme bak
Ayy hadi anlat anlat
Başımıza iş çıkarma ayıptır
resmen tembellikten öleceksiniz
koptumm aynen terazide neymiş göz kararı on numara
canım haydi anlat anlat
bakma canım sırf zararsın ayaklı zarar:)
Yoo topuklarına sıkarım kaçamaz bi yerebencede adama yazık hayır yani vazgeçecek diye korkuyorum biliyo musun?
senden korkulurYoo topuklarına sıkarım kaçamaz bi yere
kızlar sizlerin instagramı bende yok özelden yazarmısınızKizlar instagramdan gördü canim
sıkma canını tatlım bu güne bidaha dönemeyeceksin umarım herşey gönlünce olurBu düğünü hic umursamiyorum. Tamamen formalite benim için o kadar soguttular.
Ayy üzüldüm yaAnnem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
Bim olmazsa olmaz ama bak öyle migros falan asarsın kabul etmemYaaaaaaa , banyo seti de almicam bak bim çöp poşetini asarım oraya tamam!
Oyy anamYoo topuklarına sıkarım kaçamaz bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?