- 2 Temmuz 2013
- 9.543
- 10.806
- 498
Kuzum sıkma canını bizdede oluyo tatsızlık üzülüyoruz yine bize zarar canım. bu zamanlarda olabiliyor böyle şeyler.Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
Ah bu kaynanalar yokmu ahhhh
Çok iyi anlıyorum canım seni. Ben henüz evlenmedim ama düğünden önce ailemin yanından ayrıldım ve çok özlüyorum. Birde benim hep düşüncemdi ailemden başka şehirde çalışıp yaşamak. Ama hiçte öyle iyi bişey değilmiş uzak kalınca anladım ve birdaha o eve geri dönemeyecek olmamında etkisi var üzülüyorum bazen. Ama geçeceğiğni düşünüyorum bi zaman sorada kendi evimizden başkası bize yabancı gelecek :)Herkese selam kızlar ben 1aylık evliyim hemen hemen 1ay:) dün gece annemde kaldım içim huzursuz oldu ne annemin evine ne kendi evime aitmişim gibi hissetmiyorum ya severek evlendim herşeyim istediğim gibi eşyalarım evim ama baba evini özlüyorum annemdede gidince kendi evimi düşünüp barınamıyorum ay yemek var ütü var diyip çok yeni buyüzdenmi nasıl alışıcam içim sıkılıyor yatağımı arıyorum iki kişi yatmaya hala Alışamadım her harekette uyanıyorum benim gibi olan varmı sanki hiç alışamıycam gibi çok garip bir duygu