2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz
Kuzum sıkma canını bizdede oluyo tatsızlık üzülüyoruz yine bize zarar canım. bu zamanlarda olabiliyor böyle şeyler.
Ah bu kaynanalar yokmu ahhhh
Çok iyi anlıyorum canım seni. Ben henüz evlenmedim ama düğünden önce ailemin yanından ayrıldım ve çok özlüyorum. Birde benim hep düşüncemdi ailemden başka şehirde çalışıp yaşamak. Ama hiçte öyle iyi bişey değilmiş uzak kalınca anladım ve birdaha o eve geri dönemeyecek olmamında etkisi var üzülüyorum bazen. Ama geçeceğiğni düşünüyorum bi zaman sorada kendi evimizden başkası bize yabancı gelecek :)

Merhaba, önce tebrik ederim çok mutlu olun inşallah :)
Ben henüz evlenmedim 1 ay var ama aileme çok düşkünüm şimdiden karalar bağladım severek evleniyorum ama yine de içim çok buruk sanırım biraz zamana ihtiyaç var alışmak için

takip ettim canım bende aynıyım bir girip bir çıkıyorum yoğunluktan

merhaba bende evli değilim ama aileme düşkünüm nasıl olur bilmiyorum sanırım zamanla alışabilirsin bende iki kişi yatmak konusunda hep tedirgin olmuşumdur sendenim:)

Günaydıııııııın :)
Nihayet Cuma geldii, gerçi dinlenmek anlamında birşey ifade etmiyor ama işe gelmeyecek olmak bile güzel
Güzel bir gün olsun hepimizeee
hıhhh cumartesi çalışanlar var

Günaydın topiğimin güzellleeeriiiiii Hepimizin cuması mübarek olsun.
günaydın canım hayırlı cumalar

günaydın kızlaarr
günaydın kuzu

Bende ilk zamnlar gelemm belki ama sora gelirim çalışıyorum çünkü :) işe başlayınca hemenck girerim buraya

Yaa evet özledim valla o günlerii
Ben de ben deee.
Tabi o zaman daha büyük bir hızla bişiler almaya çalışıyoduk. Ayarlanacak çok şey vardı. Kına elbisesi seçmek kadar kına mekanı bulmak içinde az savaşmadık burda
Ondan oldu herhalde, şimdi biraz biraz rayına oturunca konu azaldı. Evlenince ne konuşuciiz acaba , yemek ütü temizlik. Ay ne bayıltıcı bir muhabbet

Doğru söylüyorsun ozaman alacak çok şey vardı ayrıtı çoktu haliyle ama bence biz şimdide evlenince de konuşacak şey buluruz bu kadar kız bir aradayken susamaz

Bugün ne yemek yapsamm ? Hangi deterjanı kullanıyorsunuz vs vs ahahah

Hahaha ay burada olalım ve susmayalım zaten temennim o Bern de gayet balayından sonra hoop diye burada olacağım.
Umarım bu muhabbetlerin içine " bulaşık makinam bardakları çiziyo " yok efenim "beyazların içine siyah tişört karışmış bütün çamaşırlar mahfoldu" gibi muhabbetler dahil olmaz

kızlar madame cocodaki plaj havluları nasıl yakından göreniniz var mı
Güzel değil canım çok ince beğenmedim ben

Bende senin gibi iş başlar başlamaz burada olucam
Hahaah ayy olabilir aslında yemeği yaktım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…