• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım uygun şeyler ararken napıyoruz uçuk fiyatlı şeyleri beğenip almıyoruz:KK70::KK70:
Haha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah :D
evet tırstı zaten çok ilgileniyor :p
Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir :D
Ahaha koptum :KK70: hazır hissetmiyormuş hahahs :KK70:
Haha evet ama resmen öyle :D @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte :D :D :D

Haha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah :KK70:

Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir :KK70:

Haha evet ama resmen öyle :KK70: @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahah son bir ay kaldı kızım artık üşenmiyorum :D:D:D

Kızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım :KK70:
Tövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yani :D :D :D

Kınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim

Haha evet ama resmen öyle :KK70: @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte :KK70: :KK70: :KK70:
Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani :D
Gözümünn kararı bana yetiyor :p:p
Ayy annem gibi :D Ben de tarif bakmadan yaparım ama bazı tariflerde çok hassas olmuyor yani ben hep ihtiyaç duyuyorum :D
Hahahah yatak odasıcı kadın 1 di sen de 2mi olacaksın benim başıma :KK70: Vallahi gülmekten ölücem :KK70:
Ben 5-10 bile olurum kızımm o kadın da neymiş :D:D
Tövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yani :KK70: :KK70: :KK70:
Ayyy hahhahah çok güldüm yönteme bak :D:D
Kızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
Ayy hadi anlat anlat :D

Kınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim
aaa ben görmedim fotolarını canım :KK61:

Haha boynuna mı astın yoksa kartı? :KK70: Hayır o sebepten indirimi kaçırmış insansın sen yani nasıl güveneyim sana ben :p :KK70:
Ayy sen bugün beni öldüreceksin :D:D
Ay noldu öyle ya üzüldüm kuzu :(

Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz

Kuzucumm ne oldu ki öyle yaa :(
Olsun sen moralini bozma ve ikinci düğüne bomba gibi git :) Umarım çooook çok güzel geçer. Tatil dönüşü fotoğrafsız gelin istemiyoruz zaten , hazırlıklı geleceksin eminim :)

Back