Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kız hep böyle yaa hep gösteriş derdindeya kuzum lazımdaMrs Pink hanım daha uygun banyo seti ararken 192 Tl' lik banyo setini beğeniyor şuralara bayılacağım
Haha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallahcanım uygun şeyler ararken napıyoruz uçuk fiyatlı şeyleri beğenip almıyoruz![]()
Oh iyi olmuş , panik bazen iyidirevet tırstı zaten çok ilgileniyor![]()
Haha evet ama resmen öyleAhaha koptumhazır hissetmiyormuş hahahs
![]()
Gözümünn kararı bana yetiyorKızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım![]()
Ahahah son bir ay kaldı kızım artık üşenmiyorumHaha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah
Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir
Haha evet ama resmen öyle@blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte
![]()
![]()
![]()
Hahahah yatak odasıcı kadın 1 di sen de 2mi olacaksın benim başımaBu kız hep böyle yaa hep gösteriş derdindeGidiyor hep tasarım şeyler beğeniyor nişanlısına çok üzülüyorum
![]()
Tövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yaniKızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım![]()
Hahha ama bir fakir ata sözü der kiii " Bakmak da parayla değil ya! "ya kuzum lazımdaMrs Pink hanım daha uygun banyo seti ararken 192 Tl' lik banyo setini beğeniyor şuralara bayılacağım
Hiiii kaçak gelin seniii!Kızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
Haha boynuna mı astın yoksa kartı?Ahahah son bir ay kaldı kızım artık üşenmiyorum![]()
Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani
Ayy annem gibiGözümünn kararı bana yetiyor![]()
Ben 5-10 bile olurum kızımm o kadın da neymişHahahah yatak odasıcı kadın 1 di sen de 2mi olacaksın benim başımaVallahi gülmekten ölücem
![]()
Ayyy hahhahah çok güldüm yönteme bakTövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yani![]()
![]()
![]()
Ayy hadi anlat anlatKızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
aaa ben görmedim fotolarını canımKınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim
Ayy sen bugün beni öldüreceksinHaha boynuna mı astın yoksa kartı?Hayır o sebepten indirimi kaçırmış insansın sen yani nasıl güveneyim sana ben
![]()
![]()
Ay noldu öyle ya üzüldüm kuzuKınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim
Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani![]()
Doğru dedin yanlış genelleme yaptımYooo asla üşengeç değilim , sadece param yok o kadar! Hahah![]()
Kuzucumm ne oldu ki öyle yaaKınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim