2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım uygun şeyler ararken napıyoruz uçuk fiyatlı şeyleri beğenip almıyoruz
Haha haklısın kuzuu o yüzden duraklama dönemindeyim şuan. Ama sonrası yükseliş olur inşallah
evet tırstı zaten çok ilgileniyor
Oh iyi olmuş , panik bazen iyidir
Ahaha koptum hazır hissetmiyormuş hahahs
Haha evet ama resmen öyle @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte

Ahahah son bir ay kaldı kızım artık üşenmiyorum

Kızlarr mutfak terazisi aldınız mıı hadi size yeni ihtiyaç çıkarayım
Tövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yani

Kınayı ve ilk düğünü atlattik çok şükür. Düğünün sonunda sorunlar oldu maalesef huzurlu bitmedi. Ve tabiki bu bizide etkiledi. Detayları tatil dönüşü anlatirim. Şuan diğer düğün için şehir dışına yolculuktayiz. Fotonlar şuan bendedee bisi yok :) sadece gördüğünüz :) tatil dönüşü bol bol fotoyla gelirim

Haha evet ama resmen öyle @blisss çantasından kartını çıkarmaya üşeniyordu benimki de böyle işte
Ay resmen üşengeçgillersiniz siz ne diyim. Alışverişse konu zerre üşenmem yani
Gözümünn kararı bana yetiyor
Ayy annem gibi Ben de tarif bakmadan yaparım ama bazı tariflerde çok hassas olmuyor yani ben hep ihtiyaç duyuyorum
Hahahah yatak odasıcı kadın 1 di sen de 2mi olacaksın benim başıma Vallahi gülmekten ölücem
Ben 5-10 bile olurum kızımm o kadın da neymiş
Tövbe de yaa öyle ihtiyaç mı olurmuş boşversene sen onu. Ben hassas tartı aldıydım. Unu ölçüceksem önce tartıya tek çıkarım sonla unla çıkarım yine de onu almam şuan yani
Ayyy hahhahah çok güldüm yönteme bak
Kızlar bir yazıp bir kaçıyor gibi oldum ama fırsat bir turlu :)
Ayy hadi anlat anlat

aaa ben görmedim fotolarını canım

Haha boynuna mı astın yoksa kartı? Hayır o sebepten indirimi kaçırmış insansın sen yani nasıl güveneyim sana ben
Ayy sen bugün beni öldüreceksin
Ay noldu öyle ya üzüldüm kuzu

Annem ve kayinvalidem arasında bazı tatsızlıklar oldu. Korkuyordu zaten korktugumuz başımıza geldi. 4 günlük evliyiz ama hala bunun keyfini yasayamiyoruz uzuntuluyuz. Tatili dört gözle bekliyoruz

Kuzucumm ne oldu ki öyle yaa
Olsun sen moralini bozma ve ikinci düğüne bomba gibi git :) Umarım çooook çok güzel geçer. Tatil dönüşü fotoğrafsız gelin istemiyoruz zaten , hazırlıklı geleceksin eminim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…