Rica ederim bende beğenmiştim siteden ama gidip bakınca almadımtamam canım hiç denk gelmedim siteden bakınca emin olamadım da sağol :)
Herkese selam kızlar ben 1aylık evliyim hemen hemen 1ay:) dün gece annemde kaldım içim huzursuz oldu ne annemin evine ne kendi evime aitmişim gibi hissetmiyorum ya severek evlendim herşeyim istediğim gibi eşyalarım evim ama baba evini özlüyorum annemdede gidince kendi evimi düşünüp barınamıyorum ay yemek var ütü var diyip çok yeni buyüzdenmi nasıl alışıcam içim sıkılıyor yatağımı arıyorum iki kişi yatmaya hala Alışamadım her harekette uyanıyorum benim gibi olan varmı sanki hiç alışamıycam gibi çok garip bir duygu
Günaydın topiğimin güzellleeeriiiiiiHepimizin cuması mübarek olsun.
günaydın kızlaarr
takip ettim canım bende aynıyım bir girip bir çıkıyorum yoğunluktan
Kızlar ya benim bu hengamede atladığım bişey var ve resmen bulaşmaya üşendiğim için araştırmadım bunca zaman
O da kına mekanı süslemesi. Oranın masa sandalye ve mekan süslemesini kendimiz yapıcaz. Açık alandı biliyosunuz. Ama ne yapıcam hiçbir fikir yok aklımda resmen
Evet işte bişiler gelsede aklıma bölük pörçük hepSandalyelere kırmızı ponpon ya da fiyonklar asabilirsin, kırmızı balonlar olabilir etrafta ay aklıma gelmiyor araştırmak lazım
Benimde muallak o konu ya çok sıkıldım birşeyler düşünmektenEvet işte bişiler gelsede aklıma bölük pörçük hep
Bi konsept oluşturmak lazım ama ne bilmiyorum
Ben de yaa gerçekten çok sıkıldıım .Benimde muallak o konu ya çok sıkıldım birşeyler düşünmekten
Ben de yaa gerçekten çok sıkıldıım .
Resmen düşünmek istemediğim için erteledim durdum şimdi de kafam çalışmıyo zaten. Dün gece yatağa girdim aklıma bunlar geldi döndüm durdum. Nasıl uğraşıcaz bunca şeyle hala bitmedi ya
Evet işte işi en zorlaştıran da o zaten :) Yoksa tut bi şirket gelsin süslesin yani :)Birşeyler yapıcaz artık süslmden olmaz ama ucuz yollu bişeyler ayarlamak lazım
Yaa gitmek istemiyorum artık kemeraltına ögg geldi vallaEvet işte işi en zorlaştıran da o zaten :) Yoksa tut bi şirket gelsin süslesin yani :)
İyi bir araştırma ve sıkı bi eminönü turu lazım bana , sana da kemeraltı herhalde
Hahah haklısın kuzuYaa gitmek istemiyorum artık kemeraltına ögg geldi valla
Hahah ozaman sen gitmelisin ben şimdi ince işlere geçtim düğün mekanında fotoğraf köşesi oluşturmak istiyorum ona kafa patlatıyorumHahah haklısın kuzuAy ben fırsat bulup da gidemedim ki gitsem de öğğ gelse keşke
Ooo çok iyiymişşHahah ozaman sen gitmelisin ben şimdi ince işlere geçtim düğün mekanında fotoğraf köşesi oluşturmak istiyorum ona kafa patlatıyorum
Ooo çok iyiymişşNasıl bişey yapacaksın, bize de söyle bize de hahah
hahah kuzu düğün hatırası diye büyükpano olacak eskilerdeki gibi onun önünde foto çekilmek için aksesuarlar olacak falan şuan net birşey yok
kına için bende hiç birşey düşünmüuyorum hiç önemsemedim ben kınayı ya neden acabaVuhuu taslak güzel ama, güzel şeyler çıkacağı belli
Kafam kalmadığından ben patlatamıyorum resmen kına için
E o zaman sorun yokkına için bende hiç birşey düşünmüuyorum hiç önemsemedim ben kınayı ya neden acaba
Estağfurullah kuzu yaE o zaman sorun yokBen gayet önemsiyorum ama elim kolum kıpırdamadan , içimden önemsiyorum galibaa
İvedi bir şekilde bir şeyler yapmak zorundayım , bakalım benden ne çıkacak bu kafasızlıkla
Hahah yapmamak değil de yapamamak diyelim ona ama kuzuEstağfurullah kuzu yahem önemseyip hemde birşey yapmamak ayrı bir yetenek tabi
Eee hadi görelim ozamanHahah yapmamak değil de yapamamak diyelim ona ama kuzu
Ay bu arada aldığım su bardakları geldi, çok beğendimm. Kalın camsa diye korkuyodum ama icneymiş pek sevimli
Ayrıcaa yatak odasına aldığım kalplı raf da geldi.
Tek eksik mutfak tabloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?