2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bende henüz evlenmedim , hatta evlendiğimde başka bir şehre gidicem ... Bende arada düşünüyorum evdekiler napıcaz biz diyo İstanbul a gelme şansımızda yok sözlümün işinden dolayı . Asıl ben napıcam kimse düşünmüyor umarım hakkımızda hayırlısı olur .. Sende özlüyorsundur tabii alışırsın inşallah zamanla hayırlı olsun evliliğin hep mutlu olun :))

günaydın kızlar :)
Orya evet tanışamadık ben işimin yoğunluğundan dolayı çok giremiyorum ondan

Tünaydınn :)) Evet olsuun selam , işler hep yoğun napalım denk geldiğimizde sohbet ederiz artık :)

Günaydın topiğimin güzellleeeriiiiii Hepimizin cuması mübarek olsun.

Tünaydın canımm amiiin

günaydın kızlaarr

Tünaydııınn :)

takip ettim canım bende aynıyım bir girip bir çıkıyorum yoğunluktan

Çok sağol canımm :) Baktım aksesuarlara hepsi ayrı ayrı çok hoş güle güle evinde kullan inşallah canım :)

Herkese tünaydııın Hayırlı Cumalar kızlarr

Kızlar ya benim bu hengamede atladığım bişey var ve resmen bulaşmaya üşendiğim için araştırmadım bunca zaman
O da kına mekanı süslemesi. Oranın masa sandalye ve mekan süslemesini kendimiz yapıcaz. Açık alandı biliyosunuz. Ama ne yapıcam hiçbir fikir yok aklımda resmen

Sandalyelere kırmızı ponpon ya da fiyonklar asabilirsin, kırmızı balonlar olabilir etrafta ay aklıma gelmiyor araştırmak lazım

Benimde muallak o konu ya çok sıkıldım birşeyler düşünmekten
Ben de yaa gerçekten çok sıkıldıım .
Resmen düşünmek istemediğim için erteledim durdum şimdi de kafam çalışmıyo zaten. Dün gece yatağa girdim aklıma bunlar geldi döndüm durdum. Nasıl uğraşıcaz bunca şeyle hala bitmedi ya

Birşeyler yapıcaz artık süslmden olmaz ama ucuz yollu bişeyler ayarlamak lazım

Birşeyler yapıcaz artık süslmden olmaz ama ucuz yollu bişeyler ayarlamak lazım
Evet işte işi en zorlaştıran da o zaten :) Yoksa tut bi şirket gelsin süslesin yani :)
İyi bir araştırma ve sıkı bi eminönü turu lazım bana , sana da kemeraltı herhalde

hahah kuzu düğün hatırası diye büyükpano olacak eskilerdeki gibi onun önünde foto çekilmek için aksesuarlar olacak falan şuan net birşey yok

Vuhuu taslak güzel ama, güzel şeyler çıkacağı belli
Kafam kalmadığından ben patlatamıyorum resmen kına için

kına için bende hiç birşey düşünmüuyorum hiç önemsemedim ben kınayı ya neden acaba
E o zaman sorun yok Ben gayet önemsiyorum ama elim kolum kıpırdamadan , içimden önemsiyorum galibaa
İvedi bir şekilde bir şeyler yapmak zorundayım , bakalım benden ne çıkacak bu kafasızlıkla

E o zaman sorun yok Ben gayet önemsiyorum ama elim kolum kıpırdamadan , içimden önemsiyorum galibaa
İvedi bir şekilde bir şeyler yapmak zorundayım , bakalım benden ne çıkacak bu kafasızlıkla
Estağfurullah kuzu ya hem önemseyip hemde birşey yapmamak ayrı bir yetenek tabi

Estağfurullah kuzu ya hem önemseyip hemde birşey yapmamak ayrı bir yetenek tabi
Hahah yapmamak değil de yapamamak diyelim ona ama kuzu
Ay bu arada aldığım su bardakları geldi, çok beğendimm. Kalın camsa diye korkuyodum ama icneymiş pek sevimli
Ayrıcaa yatak odasına aldığım kalplı raf da geldi.
Tek eksik mutfak tabloları

Eee hadi görelim ozaman

Yaa buarada ben ne yapıyorum şuan biliyomusun işi gücü bıraktım daha önce evlenmek üzere olan kızların evden ayrılma hakkındaki konularını okuyorum sadist gibi offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…