2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kuzuzum çok cicileer güle güle kullan. Sen koltukları ne yaptın bu arada? Albümdekileri aldın mı
biz yaptırmaya verdik canım evet albümdeki gösterdiklerim yapılıyor ama bakalım ne zaman
bu haftasonuda kına için kıyafet bakmaya çıkıcaz akşamda annemle tül-perde olayına girişeceğiz bakalım

biz yaptırmaya verdik canım evet albümdeki gösterdiklerim yapılıyor ama bakalım ne zaman
bu haftasonuda kına için kıyafet bakmaya çıkıcaz akşamda annemle tül-perde olayına girişeceğiz bakalım
Oh oh hadi bakalım mis gibi :) Valla bak bizimki hala teslim olmadı haftaya olacak mı o bile bi muamma. Stresten ölebilirim. Umarım seninki çabucak çözülür :)

Oh oh hadi bakalım mis gibi :) Valla bak bizimki hala teslim olmadı haftaya olacak mı o bile bi muamma. Stresten ölebilirim. Umarım seninki çabucak çözülür :)
offf sorma canım bende öyleyimde çevremdeki herkesin gazıyla bugünlerin bir daha gelmeyeceğini düşünerek stres yapmamaya çalışıyorum
düşünüyorum stres yapsam ne yararı varki olacaksa olacak olmayacaksa olmayacak sende öyle düşün
nişanlımada diyorum eşyaları senin yüzünden geç verdik yaptırmaya gelmezse betonda yatacaksın diye

Hahah Güzel bir tehdit olmuş , halleder artık bi şekilde
Bzen dediğin gibi düşünüyorum ama genel olarak o kadar kontrollü olamıyorum malesef işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…