Ama uzuun süredir yaptığın o hazırlıkların sonucunu alacaksın artıkk. O mis gibi evine gideceksin, yepyeni güzel bir sayfa :) Çok güzel heyecanlı bir gün seni bekliyor :) Karmaşık duygular vardır tabi içinde çok normal.Durgunum biraz böyle kötü oluyorum nedense
HAhaha çok iyimiş bu yaAyy siz bunu görmüşmüydünüüüüz
Kıyamam ya ama üzülme bak sevdiklerin yanında uzaklaşmıyotsun ki onlardanDurgunum biraz böyle kötü oluyorum nedense
Git tuvalette dene hahah çatlardım ben olsamAyyy elbiselerim geldiiii akşamı nasıl bekliciiim şimdii
haha iki büklüm yapamazsın tabi mecbur akşamı bekliceksinHahaha ayyyy çatlıyorum ki ben de zaten . İzin alıp eve gitcem nerdeyse
Poff onu da yapamam Allahım akşam olsun hemen lütfen!
akşam deneyince bizede resim at bizde burda ayrı çatlarız :dHahaha ayyyy çatlıyorum ki ben de zaten . İzin alıp eve gitcem nerdeyse
Poff onu da yapamam Allahım akşam olsun hemen lütfen!
Ne yapman gerektiğini biliyorsunAyyy elbiselerim geldiiii akşamı nasıl bekliciiim şimdii
Heh işte ben de tam olarak ondan bahsediyordumakşam deneyince bizede resim at bizde burda ayrı çatlarız :d
Ayy canım beniimm
Farklı bir gün senin için kimbilir neler geçiyo aklından. Az çok tahmin edebiliyorum.
Ama lütfen sadece yarının çok güzel geçeceğine konsantre olmaya çalış .
Bir kere yaşanacak çok güzel bir gün geçireceksin :) Herşey çok güzel olacak, ailenden de uzaklaşmayacaksın bir ayağın hep orada olacak yine. Artık 2 evin var öyle düşün :)
Ama uzuun süredir yaptığın o hazırlıkların sonucunu alacaksın artıkk. O mis gibi evine gideceksin, yepyeni güzel bir sayfa :) Çok güzel heyecanlı bir gün seni bekliyor :) Karmaşık duygular vardır tabi içinde çok normal.
uzaklasmıyoruz ama garip yani böyle ne biliyim dayanamicam heralde her akşam gelicemHAhaha çok iyimiş bu ya
Kıyamam ya ama üzülme bak sevdiklerin yanında uzaklaşmıyotsun ki onlardan
haha iki büklüm yapamazsın tabi mecbur akşamı bekliceksin
akşam deneyince bizede resim at bizde burda ayrı çatlarız :d
Hahah tabi ki biliyorum kuzular, telefonumun kamera simgesi 2 gündür kayıp oldu ama evden mutlaka çekiciiimNe yapman gerektiğini biliyorsun
Heh işte ben de tam olarak ondan bahsediyordum
Erken mi başlanıyomuş kuzu onaHahah tabi ki biliyorum kuzular, telefonumun kamera simgesi 2 gündür kayıp oldu ama evden mutlaka çekiciiim
Bu arada ben işyerine yakın hastaneden kadın doğuma randevu almıştım bu malum haplar için.
Yazdı zaten bi tane hemen kullanmaya başlamalıymışım bugün itibariyle. Durumlar böyle :)
Kuzu doktor düğünden 1 ay önceki reglin 2. günü başlamalısın dedi tarihleri falan sordu benim de 4. günü şuan. geç kalmışsın biraz ama hemen başla dedi işte.Erken mi başlanıyomuş kuzu ona
Hahah tabi ki biliyorum kuzular, telefonumun kamera simgesi 2 gündür kayıp oldu ama evden mutlaka çekiciiim
Bu arada ben işyerine yakın hastaneden kadın doğuma randevu almıştım bu malum haplar için.
Yazdı zaten bi tane hemen kullanmaya başlamalıymışım bugün itibariyle. Durumlar böyle :)
Gidersin tabi nolucak ki :)uzaklasmıyoruz ama garip yani böyle ne biliyim dayanamicam heralde her akşam gelicem
Bugün başlicam kuzucuum . Umarım olmaz ya bakalımmBaşladınmı hapa hadi bakalım inşallah olumsuz etkileri olmaz kuzucum
çok tatlıııı ne kadarmışAyy buda mı gol değil! ?
110 a inmiiiiiş :)çok tatlıııı ne kadarmış
Ama 110 buna çook bence110 a inmiiiiiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?