Yaa içine nişanlıların ruhu mu kaçtı bugün senin ama yaaa hahaAma 110 buna çook bence
Onu kumaş boyasıyla kendin de yaparsınYaa içine nişanlıların ruhu mu kaçtı bugün senin ama yaaa haha
Çok tatlı ama litfen bi bak ablasııııı
Ay yaşasın destek geldiiI Ihhhh pahalı
Ama sonra da giyicektim ya benOnu kumaş boyasıyla kendin de yaparsınAyrıca bu cidden israf olur bak kendine bahane bulma şimdi bugün de böylesin diye Paraya ihtiyacınız yok mu kızım sizin? Bi çekim için değer mi düşün bakalım bi bence
Aaa sende mi brutusI Ihhhh pahalı
Demek kii benle alakalı değilmiş değil miAma sonra da giyicektim ya benZaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem
Aaa sende mi brutus
Hep destek tam destekAy yaşasın destek geldii
Doğruya doğru şimdi ama şu zamanda ona o para çokAma sonra da giyicektim ya benZaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem
Aaa sende mi brutus
Sorun sende değil bende resmenDemek kii benle alakalı değilmiş değil mi
Haha süper bi soru
Haha süper bi soru
Valla kendiliğinden bi gitti yaa anlamadım ben
Yani içine çökmedi tabi o durumda değilim ama nerde o eski hallerii nerde bu gariban halleri diyorum
Sana sormaya gerek duymuyorum her provada incelmiş olduğunu duyuyoruz maşallah!
Haha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti yaYaa maşallah de ozaman geri gelmesin
Sorma kuzu inceliyorumda bu göbek hala yerli yerinde
Hahha ne güzel ya daha nee istiyorsun bende tartıda 2,5 kilo gitti göbek aynıHaha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti ya
Aman benim de anlamadığım tartıda pek bir değişim yok. Ama göbek bi gitti. Nasıl iş ki bu
Ama tartıda görüp mutlu olmak isterdim yaniiiHahha ne güzel ya daha nee istiyorsun bende tartıda 2,5 kilo gitti göbek aynı
Napalım hepsi aynı anda olmuyorAma tartıda görüp mutlu olmak isterdim yaniii
Hiçbişey tam olmuyor işte ne yazık kii
Ayy yarına 2 gelinimiz var resmen. Neler oluyor bu topikte yaaaNapalım hepsi aynı anda olmuyor
Yaa şaka gibi dimi günler ne çabuk geçti yaAyy yarına 2 gelinimiz var resmen. Neler oluyor bu topikte yaaa
Ben hiç gelmeyecek bir tarih için konuşuyoruz sanıyodum herhalde garipsiyorum
Ben de çok garipsiyorumAyy yarına 2 gelinimiz var resmen. Neler oluyor bu topikte yaaa
Ben hiç gelmeyecek bir tarih için konuşuyoruz sanıyodum herhalde garipsiyorum
Ayy bilmiyorum ben anlamadım ne çabuk geldi geçti gerçekten . Bizimki de dayandı kapıya sankiiiYaa şaka gibi dimi günler ne çabuk geçti ya
Hahah neyse aynı duyguları paylaşıyormuşuz son bekarlar olarakBen de çok garipsiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?