2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa içine nişanlıların ruhu mu kaçtı bugün senin ama yaaa haha
Çok tatlı ama litfen bi bak ablasııııı
Onu kumaş boyasıyla kendin de yaparsın Ayrıca bu cidden israf olur bak kendine bahane bulma şimdi bugün de böylesin diye Paraya ihtiyacınız yok mu kızım sizin? Bi çekim için değer mi düşün bakalım bi bence

Ama sonra da giyicektim ya ben Zaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem
Aaa sende mi brutus

Ama sonra da giyicektim ya ben Zaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem

Aaa sende mi brutus
Demek kii benle alakalı değilmiş değil mi

Ay yaşasın destek geldii
Hep destek tam destek

Aaa sende mi brutus
Doğruya doğru şimdi ama şu zamanda ona o para çok

Mrs Pink göbek ne alemde göbek
Haha süper bi soru
Valla kendiliğinden bi gitti yaa anlamadım ben
Yani içine çökmedi tabi o durumda değilim ama nerde o eski hallerii nerde bu gariban halleri diyorum
Sana sormaya gerek duymuyorum her provada incelmiş olduğunu duyuyoruz maşallah!

Yaa maşallah de ozaman geri gelmesin
Sorma kuzu inceliyorumda bu göbek hala yerli yerinde

Yaa maşallah de ozaman geri gelmesin
Sorma kuzu inceliyorumda bu göbek hala yerli yerinde
Haha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti ya
Aman benim de anlamadığım tartıda pek bir değişim yok. Ama göbek bi gitti. Nasıl iş ki bu

Haha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti ya
Aman benim de anlamadığım tartıda pek bir değişim yok. Ama göbek bi gitti. Nasıl iş ki bu
Hahha ne güzel ya daha nee istiyorsun bende tartıda 2,5 kilo gitti göbek aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…