2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Orya nasıl alıntı yapmışsın birbirine girmiş
Sandaletl daha çok rahat ederim gibi geldi bana babetler çok vurur çünkü ayağımı benim

ay ne güzel ya mutlu oldum senin adına.arada bana da bi gönderen olsa keşke ama nerdeee doğum günüm yaklaşıyo gün sayıyorum
Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)

Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)

O da çok güzeldi kuzuu olur gayette biraz bakın da. Benim de hala salon avizem yok
Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara

Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)

Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)
Neden ayrı ayrı olmadı ya

Ay gerçekten çorba oldu

sağol tatlım otelin fiyatı kahvaltı dahil 2062 tl tuttu 4 gecelik fiyat. Ucak biletleri gidiş dönüş 240 tl tuttu . Ama bunların haricinde balon turu ve gezi turları var onlarda 1500 felan tutar çünkü sadece balon turu 2 kişi 800 tl

Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara

Ay gerçekten çorba oldu

aynen canım ben taaa 2 sene önceden başladım çeyiz almaya bir sürü eksik var. Benimde avizelerim eksik yatak komidinlerin üzerine masa lambası istiyorum oturma odası mutfak halılarım yok tabi en önemlisi perdelerim pufff. Bi sürü masraf yaa parada yok cok fazla hangi eksiğimizi tamamlayalım

Eksik bitmiyor işte aldıkça birşeyler çıkıyor hala

İyimiş canımm balonlarda uygunmuş bol bol gezersiniz :))

Hadi bakalım inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…