Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)ay ne güzel yamutlu oldum senin adına.arada bana da bi gönderen olsa keşke ama nerdeee doğum günüm yaklaşıyo gün sayıyorum
Hayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orasıne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)
O da çok güzeldi kuzuu olur gayette biraz bakın da. Benim de hala salon avizem yokEvet başka daha uygun bişey bakıcam olmazsa daha önce gösterdiğim pasta avizeden alırım
Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklaraO da çok güzeldi kuzuu olur gayette biraz bakın da. Benim de hala salon avizem yok
Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)
Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)
Neden ayrı ayrı olmadı ya
sağol tatlım otelin fiyatı kahvaltı dahil 2062 tl tuttu 4 gecelik fiyat. Ucak biletleri gidiş dönüş 240 tl tuttu . Ama bunların haricinde balon turu ve gezi turları var onlarda 1500 felan tutar çünkü sadece balon turu 2 kişi 800 tlHayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orasıne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)
Oldu olduuBakalım şimdi oluyomu
Of neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara
Ay gerçekten çorba oldu
Eksik bitmiyor işte aldıkça birşeyler çıkıyor halaaynen canım ben taaa 2 sene önceden başladım çeyiz almaya bir sürü eksik var. Benimde avizelerim eksik yatak komidinlerin üzerine masa lambası istiyorumoturma odası mutfak halılarım yok tabi en önemlisi perdelerim pufff. Bi sürü masraf yaa parada yok cok fazla hangi eksiğimizi tamamlayalım
sağol tatlım otelin fiyatı kahvaltı dahil 2062 tl tuttu 4 gecelik fiyat. Ucak biletleri gidiş dönüş 240 tl tuttu . Ama bunların haricinde balon turu ve gezi turları var onlarda 1500 felan tutar çünkü sadece balon turu 2 kişi 800 tl
Oldu olduu
Anlamıyorum ki hiç yaa resmen bitmiyooooOf neden eksikler hala çok ki o kadar da önceden başladık hazırlıklara
bakalım dolu dolu değerlendirmeye çalışıcazzİyimiş canımm balonlarda uygunmuş bol bol gezersiniz :))
Hadi bakalım inş :)
Doğru söylüyorlarmış valla eksik bitmiyor diye evlenince de olacakmış zigon sehpam yok dahaAnlamıyorum ki hiç yaa resmen bitmiyoooo
Ay ben de şaşırdım çok zaten ama altında dünki tartışma da yatıyor yani :)
Canım bu sandaletler @blisss için . O düğün için istiyor da ona seçenek olsun diye gönderdim :)
Ayy ben de de yok zigon sehpaDoğru söylüyorlarmış valla eksik bitmiyor diye evlenince de olacakmış zigon sehpam yok daha
Hahah doğru kelime mucize lazım bizeAyy ben de de yok zigon sehpa
Zaten 2. odaya da hiçbişey almadık daha 28 günde mucize yaratıcaz galibaa
İdareten ucuz bir zigon alsanız olmaz mı? 50tlye gayet güzel zigonlar var n11deAyy ben de de yok zigon sehpa
Zaten 2. odaya da hiçbişey almadık daha 28 günde mucize yaratıcaz galibaa
Kuzu onlar hep demir ayaklıİdareten ucuz bir zigon alsanız olmaz mı? 50tlye gayet güzel zigonlar var n11de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?