Sıra bize geldi işte şuraya bakAyy bilmiyorum ben anlamadım ne çabuk geldi geçti gerçekten . Bizimki de dayandı kapıya sankiii
Hahah neyse aynı duyguları paylaşıyormuşuz son bekarlar olarak
Valla senin düğünün yakın olduğu için aynı duyguları paylaştığımızı pek sanmıyorumHahah neyse aynı duyguları paylaşıyormuşuz son bekarlar olarak
Paylaşır gibi olmuşuzdur ama. Paylaşayazmak, az daha paylaşıyor olmak falan denebilir buna en azındanValla senin düğünün yakın olduğu için aynı duyguları paylaştığımızı pek sanmıyorum
EvleniyosunPaylaşır gibi olmuşuzdur ama. Paylaşayazmak, az daha paylaşıyor olmak falan denebilir buna en azından
Ay benim düğünüm yakın mı sanki gerçekten yaaa Allahım neler oluyooooor
Algılarım kapandı karnıma ağrı girdi şuan gerçektenEvleniyosun
Hehhe ne güzel tak diye suratına çarptım gerçekleriAlgılarım kapandı karnıma ağrı girdi şuan gerçekten
Evet sanırım tam da şuan dank etti
Hahah teşekkürler arkadaşımmHehhe ne güzel tak diye suratına çarptım gerçekleri
Rica ederim her zamanHahah teşekkürler arkadaşımm
hoşgeldin canımm nasılsınnn :)Kizlarrrrrr :) gelin hanim geldiiii :)))
Amanın yaa gittiniz valla teker teker. @Conchiglia da evlendiiiKizlarrrrrr :) gelin hanim geldiiii :)))
Merhabaa, hayırlı olsun :)Slm kizlar uzun zamandir gelemedim nisan nilah derken vakit bulamadim telastan:) ama hepsi oldu bitti vala cok sukur.. Neler yaptiniz sizler nasilsiniz?
canım kınalığına baktım ama doğruyu söylemek gerekirse 1800 tl edecek çok bi numarası yok yani bence 1000 tl civarı çok daha güzelini bulabilirsinkızlar cuma günü kına için hediyelikleri almaya gittik nişanlımla.cumartesi de ablamla kına kıyafeti bakmaya ve balayı alışverişine gittik.hediyelikleri kendim yapıyorum ayna dağıtıcam.nedime taçlarını ve bilekliklerini de kendim yaptım.hediyelikler bitsin fotoğraflarını atıcam hepsinin.kına kıyafeti de albüme koyduğumu çok beğendim.üzerime de güzel oturdu.ama fiyatına 1800 tl diyolarnişanlıma söyledim fazla buldu belki beraber gitsek üstümde görse beğense kıyamaz alabilirdi ama malesef kendim gittim.şimdi bi daha oraya gitmezde.beni başka bi yere götürcekmiş ama beğeniceğim bişey olucağını hiç sanmıyorum orda balayı alışverişine de tek parça bi bluz aldım.gelin ayakkabısına baktım ama bulamadım.bikaç ıvır zıvır aldım.kargoyla gelenlerle birlikte albüme koydum
Kuzucum 1800 lira gerçekten fazla değil mi? Yani nişanlım almak istese de benim elim gitmezdi meselakızlar cuma günü kına için hediyelikleri almaya gittik nişanlımla.cumartesi de ablamla kına kıyafeti bakmaya ve balayı alışverişine gittik.hediyelikleri kendim yapıyorum ayna dağıtıcam.nedime taçlarını ve bilekliklerini de kendim yaptım.hediyelikler bitsin fotoğraflarını atıcam hepsinin.kına kıyafeti de albüme koyduğumu çok beğendim.üzerime de güzel oturdu.ama fiyatına 1800 tl diyolarnişanlıma söyledim fazla buldu belki beraber gitsek üstümde görse beğense kıyamaz alabilirdi ama malesef kendim gittim.şimdi bi daha oraya gitmezde.beni başka bi yere götürcekmiş ama beğeniceğim bişey olucağını hiç sanmıyorum orda balayı alışverişine de tek parça bi bluz aldım.gelin ayakkabısına baktım ama bulamadım.bikaç ıvır zıvır aldım.kargoyla gelenlerle birlikte albüme koydum
evet hediyeliklerini taçları vs bende çok merak ediyorumm banada fikir olur diğer cicilerinide güle güle kullan tatlımmkızlar cuma günü kına için hediyelikleri almaya gittik nişanlımla.cumartesi de ablamla kına kıyafeti bakmaya ve balayı alışverişine gittik.hediyelikleri kendim yapıyorum ayna dağıtıcam.nedime taçlarını ve bilekliklerini de kendim yaptım.hediyelikler bitsin fotoğraflarını atıcam hepsinin.kına kıyafeti de albüme koyduğumu çok beğendim.üzerime de güzel oturdu.ama fiyatına 1800 tl diyolarnişanlıma söyledim fazla buldu belki beraber gitsek üstümde görse beğense kıyamaz alabilirdi ama malesef kendim gittim.şimdi bi daha oraya gitmezde.beni başka bi yere götürcekmiş ama beğeniceğim bişey olucağını hiç sanmıyorum orda balayı alışverişine de tek parça bi bluz aldım.gelin ayakkabısına baktım ama bulamadım.bikaç ıvır zıvır aldım.kargoyla gelenlerle birlikte albüme koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?