• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa içine nişanlıların ruhu mu kaçtı bugün senin ama yaaa haha :KK70:
Çok tatlı ama litfen bi bak ablasııııı :KK70:
Onu kumaş boyasıyla kendin de yaparsın :KK12: Ayrıca bu cidden israf olur bak kendine bahane bulma şimdi bugün de böylesin diye :D Paraya ihtiyacınız yok mu kızım sizin? Bi çekim için değer mi düşün bakalım bi bence Hoppa

Onu kumaş boyasıyla kendin de yaparsın :KK12: Ayrıca bu cidden israf olur bak kendine bahane bulma şimdi bugün de böylesin diye :KK70: Paraya ihtiyacınız yok mu kızım sizin? Bi çekim için değer mi düşün bakalım bi bence Hoppa
Ama sonra da giyicektim ya ben :( Zaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem :D :D
Aaa sende mi brutus :D :D

Ama sonra da giyicektim ya ben :KK43: Zaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem :KK70: :KK70:

Aaa sende mi brutus :KK70: :KK70:
Demek kii benle alakalı değilmiş değil mi :D

Ay yaşasın destek geldii :KK70:
Hep destek tam destek :D
Ama sonra da giyicektim ya ben :KK43: Zaten şuan düzünü arıyorum ucuza bulursam bi arkadaş var çizim işlerinde çok iyi o yapar bişiler dur bakalım bu işe de el atıcam. 28 günde devr-i alem :KK70: :KK70:

Aaa sende mi brutus :KK70: :KK70:
Doğruya doğru şimdi ama şu zamanda ona o para çok :-)

Haha süper bi soru :KK70:
Valla kendiliğinden bi gitti yaa anlamadım ben :KK70:
Yani içine çökmedi tabi o durumda değilim ama nerde o eski hallerii nerde bu gariban halleri diyorum :KK70:
Sana sormaya gerek duymuyorum her provada incelmiş olduğunu duyuyoruz maşallah! :KK70:

Yaa maşallah de ozaman geri gelmesin :D:D
Sorma kuzu inceliyorumda bu göbek hala yerli yerinde :D

Yaa maşallah de ozaman geri gelmesin :KK70::KK70:
Sorma kuzu inceliyorumda bu göbek hala yerli yerinde :KK70:
Haha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti ya :D
Aman benim de anlamadığım tartıda pek bir değişim yok. Ama göbek bi gitti. Nasıl iş ki bu :D

Haha hadi ya ordan gitmiyomu bişey. Çok inatçı bu göbek milleti ya :KK70:
Aman benim de anlamadığım tartıda pek bir değişim yok. Ama göbek bi gitti. Nasıl iş ki bu :KK70:
Hahha ne güzel ya daha nee istiyorsun bende tartıda 2,5 kilo gitti göbek aynı :D

Back