2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

İdareten ucuz bir zigon alsanız olmaz mı? 50tlye gayet güzel zigonlar var n11de
Ya bak sen söyleyince aklıma geldi dün kayınvalide mobilyacıya gidince istemiş onlardan hediye diye. Ama ne istemiş hiç bilmiyorum kesin saçma bişeydir diye düşünüyorum günahını almayayım da
Neyse artık 2. odaya koyarım olmazsa onu. Muhtemelen @blisss in dediği gibi demir ayaklı olanlardandır . O da salona olmaz işte

Neden aykırı olduğunu hala anlamış değilim
Hahah içim almıyo işte
Ay gerçi ben nasıl bi zigon istediğimi de bilmiyorum da bunu salonda istemem yaa. Ayaklarından sebep işte uygun değil havasına nasıl anlatayım. Niye bizim nişanlılar gibi davranıyosun ki şuan hahah

Bizde mobilyalarımızı alacğımız yerden zigon sehpa istedik hediye onlarda zigon yerine resimdeki gibi c sehpa hediye etiler ama beğendim güzeldi

Ay hiç bilmiyorum gerçekten

Ruh halim

Eklentiler

• 530322_10151325267471259_1115236942_n.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 530322_10151325267471259_1115236942_n.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 30
Neden uymasın ki yaa Şık duruyordu yine bi süre idare ederdi onlar
idare edemem anne idare edemem benimde içim almıyor o ayakları

Hahah tespit süper bizim nişanlıların mantığında şuan

Ayy siz bunu görmüşmüydünüüüüz

Eklentiler

• upload_2015-8-7_13-22-51.png
    497,3 KB · Görüntüleme: 117
Durgunum biraz böyle kötü oluyorum nedense
Ayy canım beniimm
Farklı bir gün senin için kimbilir neler geçiyo aklından. Az çok tahmin edebiliyorum.
Ama lütfen sadece yarının çok güzel geçeceğine konsantre olmaya çalış .
Bir kere yaşanacak çok güzel bir gün geçireceksin :) Herşey çok güzel olacak, ailenden de uzaklaşmayacaksın bir ayağın hep orada olacak yine. Artık 2 evin var öyle düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…