- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
E olmaz mı ki ?Kuzu onlar hep demir ayaklı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E olmaz mı ki ?Kuzu onlar hep demir ayaklı![]()
OlmazE olmaz mı ki ?
Ya bak sen söyleyince aklıma geldi dün kayınvalide mobilyacıya gidince istemiş onlardan hediye diye. Ama ne istemiş hiç bilmiyorum kesin saçma bişeydir diye düşünüyorum günahını almayayım daİdareten ucuz bir zigon alsanız olmaz mı? 50tlye gayet güzel zigonlar var n11de
Neden uymasın ki yaa
http://urun.n11.com/zigon-sehpa/c-zigon-sehpa-P41527006 bak evet bunlar güzel ama salonun doğasına aykırı işteNeden uymasın ki yaaŞık duruyordu yine bi süre idare ederdi onlar
![]()
Neden aykırı olduğunu hala anlamış değilimhttp://urun.n11.com/zigon-sehpa/c-zigon-sehpa-P41527006 bak evet bunlar güzel ama salonun doğasına aykırı işte![]()
Hahah içim almıyo işteNeden aykırı olduğunu hala anlamış değilim![]()
Bizde mobilyalarımızı alacğımız yerden zigon sehpa istedik hediye onlarda zigon yerine resimdeki gibi c sehpa hediye etiler ama beğendim güzeldiYa bak sen söyleyince aklıma geldi dün kayınvalide mobilyacıya gidince istemiş onlardan hediye diye. Ama ne istemiş hiç bilmiyorum kesin saçma bişeydir diye düşünüyorum günahını almayayım da
Neyse artık 2. odaya koyarım olmazsa onu. Muhtemelen @blisss in dediği gibi demir ayaklı olanlardandır . O da salona olmaz işte![]()
Ay hiç bilmiyorum gerçektenHahah içim almıyo işte![]()
Ay gerçi ben nasıl bi zigon istediğimi de bilmiyorum da bunu salonda istemem yaa. Ayaklarından sebep işte uygun değil havasına nasıl anlatayım. Niye bizim nişanlılar gibi davranıyosun ki şuan hahah![]()
Evet canım güzelmiş güle güle kullan :)Bizde mobilyalarımızı alacğımız yerden zigon sehpa istedik hediye onlarda zigon yerine resimdeki gibi c sehpa hediye etiler ama beğendim güzeldi
![]()
Hahah ay çok tipsiz bu yaRuh halim![]()
Tesekkür ederimmm canmmaşallah çok güzel olmuşsun canım![]()
idare edemem anne idare edememNeden uymasın ki yaaŞık duruyordu yine bi süre idare ederdi onlar
![]()
Hahah içim almıyo işte![]()
Ay gerçi ben nasıl bi zigon istediğimi de bilmiyorum da bunu salonda istemem yaa. Ayaklarından sebep işte uygun değil havasına nasıl anlatayım. Niye bizim nişanlılar gibi davranıyosun ki şuan hahah![]()
Evet canım güzelmiş güle güle kullan :)
Hahah ay çok tipsiz bu ya![]()
![]()
Ya ne bileyim bende mi gariplikidare edemem anne idare edemembenimde içim almıyor o ayakları
Hahah tespit süper bizim nişanlıların mantığında şuan![]()
Durgunum biraz böyle kötü oluyorum nedense
Ayy canım beniimmDurgunum biraz böyle kötü oluyorum nedense