taşlı sandelet çok hoşuma gitti madem kır düğünü olur bence kuzumYa bizim nişanlımla aramızda çok az boy farkı var kızlar topuklu almıcam o sebeple. Babet bakıyordum sonra bunu gördüm kır düğünü zaten nasıl olur taşlı sandalet yoksa babete mi döneyim yine ?
Kuzu ben hem kendim için hem senin için dedim bunu ama giy çıkar olarak hiç düşünmemiştim zor olur senin içinHe sen düğünde giyiceksiiinn o zaman olur kuzucum tabi ki ben giy çıakr yaparken zor olur sandalet diye istemedim.
Çok güzelmiş o zaman bu
Evet evet anladım kuzucum fotoğraf çekimi için pek uygun değil o açıdan bence ama düğünde olur tabii neden olmasın :)Kuzu ben hem kendim için hem senin için dedim bunu ama giy çıkar olarak hiç düşünmemiştim zor olur senin için
Aynen bende gelin ayakkabısına henüz karar veremedim. Ama mor fuşya tonlarında şık rahat bir ayakkabı almayı düşünüyorumben daha gelin ayakkabısını da almadım nerde var şöyle güzel bişey.siz biliyosunuzdur
taşlı sandelet çok hoşuma gitti madem kır düğünü olur bence kuzum
Evet evet anladım kuzucum fotoğraf çekimi için pek uygun değil o açıdan bence ama düğünde olur tabii neden olmasın :)
Olur yaa gayet güzel olur hem dee :)Ya bizim nişanlımla aramızda çok az boy farkı var kızlar topuklu almıcam o sebeple. Babet bakıyordum sonra bunu gördüm kır düğünü zaten nasıl olur taşlı sandalet yoksa babete mi döneyim yine ?
Ya kuzu düz babet al daha iyi ben o altındaki hasırla gelinliğe yakıştıramadım ne biliyim :/Yaa ama bez olsa nolur kiiii hem değiiil
Olur yaa gayet güzel olur hem dee :)
Ya kuzu düz babet al daha iyi ben o altındaki hasırla gelinliğe yakıştıramadım ne biliyim :/
Kuzumm çok sevindimmm allah bozmasın mutluluğunuzuYaaaa kızlaaaaaar,
Çok mutlu oldum şuan. Çiçek göndermiş nişanlııım. Ay hiç beklemiyodum nasıl bi mutluluk oldu bu şuan yaaaaa .
Dün tartışmıştık baya, ardından normale döndük ama sabah sabah bunlar nasıl iyi geldi yaa ağlicam şimdii :)
ne güzel yapmış canımm :)Yaaaa kızlaaaaaar,
Çok mutlu oldum şuan. Çiçek göndermiş nişanlııım. Ay hiç beklemiyodum nasıl bi mutluluk oldu bu şuan yaaaaa .
Dün tartışmıştık baya, ardından normale döndük ama sabah sabah bunlar nasıl iyi geldi yaa ağlicam şimdii :)
Kuzumm çok sevindimmm allah bozmasın mutluluğunuzu
Ayy teşekkür ederim kuzulaaar :)ne güzel yapmış canımm :)
Ayyy kimler gelmiiiiiiiiiş :)Günaydınnnnnnnnnmmmm
wuhuuuu kimleerr gelmişşşşGünaydınnnnnnnnnmmmm
ben resim bekliyorummmmm meraklardayımmGünaydınnnnnnnnnmmmm
Ayy teşekkür ederim kuzulaaar :)
Bi de adam elinde çiçekle kapıda belirince "amaaan yanlış yere getirmişler diye " suratsız bir şekilde baktım görmeliydiniz
Özel günlerde yapar da böyle sıradan bir günde beklemiyordum ya resmen sarıldım oturuyorum şuan
Günaydıın hadi bakalım bekliyoruz anlatGünaydınnnnnnnnnmmmm
Çok şükür sorunsuz atlattık :) ayyy tam misafirlerin gelceği vakit yağmur yağdı sansımıza neyseki salon kapalıydı? Bir iki fotograf ama gece sonu oldugu için benim saç baş gitmiş tabiHahah sıkı tut sıkı bişey olmasın
Günaydıın hadi bakalım bekliyoruz anlat
Ayyy ağladın mıııı :) Off çok fena bi duygudur ama eminim ki yaaÇok şükür sorunsuz atlattık :) ayyy tam misafirlerin gelceği vakit yağmur yağdı sansımıza neyseki salon kapalıydı? Bir iki fotograf ama gece sonu oldugu için benim saç baş gitmiş tabibi çok şeyi hatırlamıyorum zaten ben nedense hatırladıgım bir çok sıcaktı bir de kınada hiç böyle ağlayabilceğimi düşünmemiştim
Hahaha tamam panik yok sakince yerine bıraktımHahah sıkı tut sıkı bişey olmasın
Ay kıyamammm ağladnımı çokÇok şükür sorunsuz atlattık :) ayyy tam misafirlerin gelceği vakit yağmur yağdı sansımıza neyseki salon kapalıydı? Bir iki fotograf ama gece sonu oldugu için benim saç baş gitmiş tabibi çok şeyi hatırlamıyorum zaten ben nedense hatırladıgım bir çok sıcaktı bir de kınada hiç böyle ağlayabilceğimi düşünmemiştim
Hahaha tamam panik yok sakince yerine bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?