- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
Ayy sonundaa beklenen anGünaydınnnnnnnnnmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sonundaa beklenen anGünaydınnnnnnnnnmmmm
Ayy kıyamam yaa nasıl bir histir kim bilirÇok şükür sorunsuz atlattık :) ayyy tam misafirlerin gelceği vakit yağmur yağdı sansımıza neyseki salon kapalıydı? Bir iki fotograf ama gece sonu oldugu için benim saç baş gitmiş tabibi çok şeyi hatırlamıyorum zaten ben nedense hatırladıgım bir çok sıcaktı bir de kınada hiç böyle ağlayabilceğimi düşünmemiştim
![]()
oyy kıyamam sana kuzumm. Bendede 1 yıldır öyle bir duygusallık varki en büyük korkum kına gecesi ve evden çıkarken ki an off off aklıma bile getirmek istemiyorummmmÇok şükür sorunsuz atlattık :) ayyy tam misafirlerin gelceği vakit yağmur yağdı sansımıza neyseki salon kapalıydı? Bir iki fotograf ama gece sonu oldugu için benim saç baş gitmiş tabibi çok şeyi hatırlamıyorum zaten ben nedense hatırladıgım bir çok sıcaktı bir de kınada hiç böyle ağlayabilceğimi düşünmemiştim
![]()
Ay kıyamammm ağladnımı çokFotoğrafları bizde görsek yaa
Dün de düşündüm seni napıyor acaba diye yağmur çoktu karşıyakada çünkü neyse ki başında yağmış kuzu ve kapalıymış yer
Hahah sakince bıraktınmı aferin
Ayy bu çok güzelmiş kuzum ya ama denemeden alamam ben ayaklarım ince sıkıntı oluyor ayakkabı bulmak![]()
Ayy kıyamam yaa nasıl bir histir kim bilir
ağlamicam dedim ama yok ayyy bide ben ağladıkca adam şarkıyı calmaya devam ettioyy kıyamam sana kuzumm. Bendede 1 yıldır öyle bir duygusallık varki en büyük korkum kına gecesi ve evden çıkarken ki an off off aklıma bile getirmek istemiyorummmm
anaaaam ne tatlı olmuşsun kuzummm çok güzel görünüyor herşeeyyKızlar bir kaç foto attım elde olanlardannn
Çok güzel olmuş kuzucum herşey ve tabi ki sen maşallah sizee :)ağlamicam dedim ama yok ayyy bide ben ağladıkca adam şarkıyı calmaya devam etti
Ayy hadi yaa, tahmin etmiştim ama küçük olmaz mı demiştim sanaaKızlar benim salona aldığım avize çok küçük kaldı ya şimdi onu küçük odaya takalım yenisini alalım diyor nişanlım ekstra masraf çıktı![]()
Daha büyüğü 300 liraAyy hadi yaa, tahmin etmiştim ama küçük olmaz mı demiştim sanaa
Onu verip büyüğünü alamazmısınız acaba aynı satıcıdan?
Gerçi bi tane daha lazımsa uğşmaya da değmez sanki ama
anaaaam ne tatlı olmuşsun kuzummm çok güzel görünüyor herşeeyy
@Conchiglia çok güzel olmuşsun maşallah herşey çok güzel gözüküyor
Çok güzel olmuş kuzucum herşey ve tabi ki sen maşallah sizee :)
Ayyy darısı düğünün başına çok güzel geçecek inşallah :)
teşekkür ederim kuzularrr :))@Conchiglia Maşallah yaa nasıl bi güzelliktir bu :))
Ayy her şey masraf arkadaş bıktım yeaaDaha büyüğü 300 liraOff ne bileyim ben uyar sanmıştım
![]()
Pofff çok pahalılar zaten yaaaDaha büyüğü 300 liraOff ne bileyim ben uyar sanmıştım
![]()
Yaaaa kızlaaaaaar,
Çok mutlu oldum şuan. Çiçek göndermiş nişanlııım. Ay hiç beklemiyodum nasıl bi mutluluk oldu bu şuan yaaaaa .
Dün tartışmıştık baya, ardından normale döndük ama sabah sabah bunlar nasıl iyi geldi yaa ağlicam şimdii :)
Kızlaar sonunda balayımızıda ayarlayabildik. Kapadokyada karar kıldık hidden cave butik otel balayı odasında 4 gece 5 gün kalıcaz inşaAllah. Uçak biletlerimizi de aldık
Otel burası :)
http://www.hiddencavehotel.com/oda-112.php
Günaydın kızlarr
Günaydııın :))
Günaydınnn canlaarrrr. Bir haftayıda bitirdik sayılırrrr![]()
Günaydııın yarın ilk ehliyet teorik dersime gidicem heycanlandımm
Günaydınnnnnnnnnmmmm
Günaydıın canım hoş geldin resimlerine baktım bende şimdi maşallah çok güzel olmuşsun nazar değmesin :) Harika görünüyosun ağlamadan olmazdı zaten neyse ki sen atlattın sıra bizlerde :))
Canım bunlarda güzel ama bence babet baksan daha iyi olur böyle açık sandalette rahat edebilcen mi? :)
Kızlar herkeslerre günaydın hayırlı cumalarr :)
Tesekkür ederimmm canımHayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orasıne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)
Evet ya artık nefes alsam para vericekmişim gibi hissediyorummAyy her şey masraf arkadaş bıktım yeaa
Evet başka daha uygun bişey bakıcam olmazsa daha önce gösterdiğim pasta avizeden alırımPofff çok pahalılar zaten yaaa![]()