2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayy kıyamam yaa nasıl bir histir kim bilir

oyy kıyamam sana kuzumm. Bendede 1 yıldır öyle bir duygusallık varki en büyük korkum kına gecesi ve evden çıkarken ki an off off aklıma bile getirmek istemiyorummmm

Ayy kıyamam yaa nasıl bir histir kim bilir

oyy kıyamam sana kuzumm. Bendede 1 yıldır öyle bir duygusallık varki en büyük korkum kına gecesi ve evden çıkarken ki an off off aklıma bile getirmek istemiyorummmm
ağlamicam dedim ama yok ayyy bide ben ağladıkca adam şarkıyı calmaya devam etti

Kızlar benim salona aldığım avize çok küçük kaldı ya şimdi onu küçük odaya takalım yenisini alalım diyor nişanlım ekstra masraf çıktı

Kızlar benim salona aldığım avize çok küçük kaldı ya şimdi onu küçük odaya takalım yenisini alalım diyor nişanlım ekstra masraf çıktı
Ayy hadi yaa, tahmin etmiştim ama küçük olmaz mı demiştim sanaa
Onu verip büyüğünü alamazmısınız acaba aynı satıcıdan?
Gerçi bi tane daha lazımsa uğşmaya da değmez sanki ama

Ayy hadi yaa, tahmin etmiştim ama küçük olmaz mı demiştim sanaa
Onu verip büyüğünü alamazmısınız acaba aynı satıcıdan?
Gerçi bi tane daha lazımsa uğşmaya da değmez sanki ama
Daha büyüğü 300 lira Off ne bileyim ben uyar sanmıştım

anaaaam ne tatlı olmuşsun kuzummm çok güzel görünüyor herşeeyy

@Conchiglia çok güzel olmuşsun maşallah herşey çok güzel gözüküyor

Çok güzel olmuş kuzucum herşey ve tabi ki sen maşallah sizee :)
Ayyy darısı düğünün başına çok güzel geçecek inşallah :)

@Conchiglia Maşallah yaa nasıl bi güzelliktir bu :))
teşekkür ederim kuzularrr :))

ay ne güzel ya mutlu oldum senin adına.arada bana da bi gönderen olsa keşke ama nerdeee doğum günüm yaklaşıyo gün sayıyorum

Hayırlı olsuun canım şimdi resimlerine bakınca hatırladım benim üni den arkdşmda buraya gitmişti ya odaların resmine bakınca hemen dedim burası orası ne kadar tuttu peki toplam uçak biletleri fln herşey ? :)

Tesekkür ederimmm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…