2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ayyy demeyin öyle şeyleeer
Benim daha ne halt edeceğim bile belli değil davetiyeler kaldı . 1 hafta içinde halletmem lazım davetiye işini . Bizim akrabalara ulaşitıermak çok kolay değil hepsi ayrı bi yerde maşallah . Geçe bırakmamam lazım . En azından uzaktakilere gitmesi gerek

baskı iini ne yaptın canım sen buldunmu bi yer

Yok canım o bulduğum bi yer vardı ya orayla iptal ettik. O da egrdi zaten benii. Öyle kaldı herşey beklemede benim hiçbişeyim yetişmicek muhtemelen hiçbişey yok ortada resmen
canım benim dediğim fiyatlara ne diyorsun oraya verelim istersen baskıya

Ya yazımda güzeldir aslında ama nasıl olur ki bilemiyorum. Bak daha da telaş yaptım şimdi
Yok canım o bulduğum bi yer vardı ya orayla iptal ettik. O da egrdi zaten benii. Öyle kaldı herşey beklemede benim hiçbişeyim yetişmicek muhtemelen hiçbişey yok ortada resmen

İyi olmuş oraya vermemen senden tasarım ücreti almak için uğraşıyorlardı resmen

canım benim dediğim fiyatlara ne diyorsun oraya verelim istersen baskıya
Kuzu yaa evet sen de sormuştun di mi kafa kalmadı ki. Ne kadardı bana ayzsana sen birdaha sana zahmet
Arkalı önlü de sormuşmuydun bi de seen
Evet kuzu yaa sinir oldum bir de hal tavırları görsen şok olursun. Şikayette ettim onları zaten takipteyim.

Kızlar ayrıcaa gelinlik propvamda sırtımı net göremediğimden foto çektirmiştim. Evde geldim baktım ki sırtı benim istediğimle alakasız. Yani ben V insin istemiştim onlar staplez gelinlik sırtı gibi düz yapmışlar. Aradım söyledim şimdi fotoları da gönderdim ama ya halledemezlerse diye korkuyorummm

Ya yazımda güzeldir aslında ama nasıl olur ki bilemiyorum. Bak daha da telaş yaptım şimdi

canım valla ben başta yazmam öyle veririm dedim sonra yazım dedim nasıl yazdığımı bile hatırlmaıyorum düşün yani nişanda çok özenmiştim amannn dedim bunda boşver kimse detaylı bakmıyor

özelden yazım fiyatı canım ama tek taraflı sormuştum ben. gelinliğide hallederler rahat ol sen

Oh çok iyi yapmışsın bırakma peşini
Nasıl yapmışlar ya sen daha önce görmemişmiydin

Nasıl yapmışlar ya sen daha önce görmemişmiydin
İşte provada gördüm nasıl yaptıklarını ama sırtını roada net görememiştim tabi o yüzden foto istedim ama evde baktım düz geliyo.
Gelinliğin orjinalinde sırt başkaydı ben V istemiştim. Konuştum düzeltiriz dedi kadın ama inşallah yapabilirler.
özelden yazım fiyatı canım ama tek taraflı sormuştum ben. gelinliğide hallederler rahat ol sen
Benimki çift taraflı ya kuzu , tamam bekliyorum fiyatı ben

Yaparız dedilerse yapar kuzum ya telaşlanma isetdiğin gbi olmadan almazsın :)
Benimde haftaya çarşamba çok merak ediyorum seçtiğim dantelleri falan işleyeceklerdi

Yaparız dedilerse yapar kuzum ya telaşlanma isetdiğin gbi olmadan almazsın :)
Benimde haftaya çarşamba çok merak ediyorum seçtiğim dantelleri falan işleyeceklerdi
Ayyy inşallah yaparlar biz de teslimat öncesi son provayı 12sinde yapıcaz bitmiş olucaktı zaten ama bu durumda uzamaz inşallah . Herşey ertelene ertelene bir hal oldu daralıyorum gerçekten.
Senin teslimat ne zamaan

sorun yapmayın evde saklamakta mesele. buruşur falan. hazır olsunda orada beklesin

Ayyy inşallah yaparlar biz de teslimat öncesi son provayı 12sinde yapıcaz bitmiş olucaktı zaten ama bu durumda uzamaz inşallah . Herşey ertelene ertelene bir hal oldu daralıyorum gerçekten.
Senin teslimat ne zamaan
Teslimat için konuşmadık canım ama bir hafta önce alırım ben öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz dursun orda

sorun yapmayın evde saklamakta mesele. buruşur falan. hazır olsunda orada beklesin
Bencede evde saklamak sıkıntı olur

Kızlar renkli kolonya aldım 5 lt açık pembe şimdi 7 lt daha lazım bulamıyorum ya moralim alt üst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…