Ayyy demeyin öyle şeyleeerya birde uyguna bulunca süper bişitelaş yapın bence. bak okadar zaman var diyorduk hesapta herşeyi erkenden hallediyorduk gene sıkıştık. ne yapacağımı bilemiyorum. halledin biran önce. kağıtla uğraşma canım boşver zarfın arkasına yaz gitsin
baskı iini ne yaptın canım sen buldunmu bi yerAyyy demeyin öyle şeyleeer
Benim daha ne halt edeceğim bile belli değil davetiyeler kaldı . 1 hafta içinde halletmem lazım davetiye işini . Bizim akrabalara ulaşitıermak çok kolay değil hepsi ayrı bi yerde maşallah . Geçe bırakmamam lazım . En azından uzaktakilere gitmesi gerek
Yok canım o bulduğum bi yer vardı ya orayla iptal ettik. O da egrdi zaten benii. Öyle kaldı herşey beklemede benim hiçbişeyim yetişmicek muhtemelen hiçbişey yok ortada resmenbaskı iini ne yaptın canım sen buldunmu bi yer
canım benim dediğim fiyatlara ne diyorsun oraya verelim istersen baskıyaYok canım o bulduğum bi yer vardı ya orayla iptal ettik. O da egrdi zaten benii. Öyle kaldı herşey beklemede benim hiçbişeyim yetişmicek muhtemelen hiçbişey yok ortada resmen
Ya yazımda güzeldir aslında ama nasıl olur ki bilemiyorum. Bak daha da telaş yaptım şimdiya birde uyguna bulunca süper bişitelaş yapın bence. bak okadar zaman var diyorduk hesapta herşeyi erkenden hallediyorduk gene sıkıştık. ne yapacağımı bilemiyorum. halledin biran önce. kağıtla uğraşma canım boşver zarfın arkasına yaz gitsin
Yok canım o bulduğum bi yer vardı ya orayla iptal ettik. O da egrdi zaten benii. Öyle kaldı herşey beklemede benim hiçbişeyim yetişmicek muhtemelen hiçbişey yok ortada resmen
Kuzu yaa evet sen de sormuştun di mi kafa kalmadı ki. Ne kadardı bana ayzsana sen birdaha sana zahmetcanım benim dediğim fiyatlara ne diyorsun oraya verelim istersen baskıya
Evet kuzu yaa sinir oldum bir de hal tavırları görsen şok olursun. Şikayette ettim onları zaten takipteyim.İyi olmuş oraya vermemen senden tasarım ücreti almak için uğraşıyorlardı resmen
canım valla ben başta yazmam öyle veririm dedim sonra yazım dedim nasıl yazdığımı bile hatırlmaıyorumYa yazımda güzeldir aslında ama nasıl olur ki bilemiyorum. Bak daha da telaş yaptım şimdi
İyi olmuş oraya vermemen senden tasarım ücreti almak için uğraşıyorlardı resmen
Kuzu yaa evet sen de sormuştun di mi kafa kalmadı ki. Ne kadardı bana ayzsana sen birdaha sana zahmet
Arkalı önlü de sormuşmuydun bi de seen
Evet kuzu yaa sinir oldum bir de hal tavırları görsen şok olursun. Şikayette ettim onları zaten takipteyim.
özelden yazım fiyatı canım ama tek taraflı sormuştum ben. gelinliğide hallederler rahat ol senKızlar ayrıcaa gelinlik propvamda sırtımı net göremediğimden foto çektirmiştim. Evde geldim baktım ki sırtı benim istediğimle alakasız. Yani ben V insin istemiştim onlar staplez gelinlik sırtı gibi düz yapmışlar. Aradım söyledim şimdi fotoları da gönderdim ama ya halledemezlerse diye korkuyorummm
Kuzu yaa evet sen de sormuştun di mi kafa kalmadı ki. Ne kadardı bana ayzsana sen birdaha sana zahmet
Arkalı önlü de sormuşmuydun bi de seen
Evet kuzu yaa sinir oldum bir de hal tavırları görsen şok olursun. Şikayette ettim onları zaten takipteyim.
Kızlar ayrıcaa gelinlik propvamda sırtımı net göremediğimden foto çektirmiştim. Evde geldim baktım ki sırtı benim istediğimle alakasız. Yani ben V insin istemiştim onlar staplez gelinlik sırtı gibi düz yapmışlar. Aradım söyledim şimdi fotoları da gönderdim ama ya halledemezlerse diye korkuyorummm
İşte provada gördüm nasıl yaptıklarını ama sırtını roada net görememiştim tabi o yüzden foto istedim ama evde baktım düz geliyo.Nasıl yapmışlar ya sen daha önce görmemişmiydin
Benimki çift taraflı ya kuzu , tamam bekliyorum fiyatı benözelden yazım fiyatı canım ama tek taraflı sormuştum ben. gelinliğide hallederler rahat ol sen
Yaparız dedilerse yapar kuzum ya telaşlanma isetdiğin gbi olmadan almazsın :)İşte provada gördüm nasıl yaptıklarını ama sırtını roada net görememiştim tabi o yüzden foto istedim ama evde baktım düz geliyo.
Gelinliğin orjinalinde sırt başkaydı ben V istemiştim. Konuştum düzeltiriz dedi kadın ama inşallah yapabilirler.
Benimki çift taraflı ya kuzu , tamam bekliyorum fiyatı ben
Ayyy inşallah yaparlar biz de teslimat öncesi son provayı 12sinde yapıcaz bitmiş olucaktı zaten ama bu durumda uzamaz inşallah . Herşey ertelene ertelene bir hal oldu daralıyorum gerçekten.Yaparız dedilerse yapar kuzum ya telaşlanma isetdiğin gbi olmadan almazsın :)
Benimde haftaya çarşamba çok merak ediyorum seçtiğim dantelleri falan işleyeceklerdi
Teslimat için konuşmadık canım ama bir hafta önce alırım ben öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz dursun ordaAyyy inşallah yaparlar biz de teslimat öncesi son provayı 12sinde yapıcaz bitmiş olucaktı zaten ama bu durumda uzamaz inşallah . Herşey ertelene ertelene bir hal oldu daralıyorum gerçekten.
Senin teslimat ne zamaan
Bencede evde saklamak sıkıntı olursorun yapmayın evde saklamakta mesele. buruşur falan. hazır olsunda orada beklesin
aynen içim içimi yiyor şuanda meselaTeslimat için konuşmadık canım ama bir hafta önce alırım ben öyle düşünüyorum ne olur ne olmaz dursun orda
Bencede evde saklamak sıkıntı olur
telaş yapma canım bulursun. bulamazsanda farklı renk yaparsın daha güzel dururKızlar renkli kolonya aldım 5 lt açık pembe şimdi 7 lt daha lazım bulamıyorum ya moralim alt üst oldu
Ayy bulamadın mı aynısındaan. OlsunKızlar renkli kolonya aldım 5 lt açık pembe şimdi 7 lt daha lazım bulamıyorum ya moralim alt üst oldu
Ben litresini 7,5'a aldım buluyorum 12 lira hepsi. Yaparsam beyaz yaparım o da nasıl durur acabatelaş yapma canım bulursun. bulamazsanda farklı renk yaparsın daha güzel durur
kuzu gıda çarşısına bak orada çeşit çokmuşKızlar renkli kolonya aldım 5 lt açık pembe şimdi 7 lt daha lazım bulamıyorum ya moralim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?