2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Enemm kızlar bu mavi daha satışa çıkmamış aradılar şimdi Başka serinin mavisi mi diye sordular. Ağustos başı satışa çıkacakmış iyi bari
beklersin acelen yok hem daha iyi oldu bütçeni zorlamazsın.
canım ben boyayla değilde keçeyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye. keçeyi kesip silikonla yapıştırmayı denicem akşam bakalım olursa :) bi haleldim püf noktalar sizde

Anaa hadi yaaa ilk sen almaya kalktın nerdeyse demek ki
E göndersinler de ağustos geldi zaten bişicik olmaz
Ellerinde yokmuş ki Emsan daha dağıtmamış hiç bir yere, kendileri dahi satışa sunmamış. Yani tükendi yazması ondan ötürüymüş.
beklersin acelen yok hem daha iyi oldu bütçeni zorlamazsın.
Ya zorlanmadı aslında Yine aynı hikaye ama tam maaş zamanı gelecek olması benim için artı oldu tabi :) Varmış her işte bir hayır

ayyy @Conchiglia şarkıyı yeni dinleyebildim harika bir fikir. ben geçenlerde gimiştim bi düğüne imamınıda kıyarım hükümetinide diye bi şarkı varya onu çalmışlardı nikah sonrası benimde o hoşuma gitmişti ama sanırım bu daha güzel olacak ayyy hayal ettimde bu çaldıkça hırsından birileri cidden çatlar hahaha

Kızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi

Biz giriş için düşünüyoruz onu eğlenceli olsun girerken dedik. İlk dans müziği de seven ne yapmaz olabilir. Pasta da bir başka sevgiliyi olacak

ay ne güzel şeyler bulmuşsunuz bunlarıda dikkatlice dinlim bakalım sizlerden çalıntı yapıcam bende artık napım

Evet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)

Düğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)
Banada az gelirdi kuzular ama şu anda nereye koycağımı bilemedim
Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi

aaa onu hiç duymamıştım bakiim bi

ay ne güzel şeyler bulmuşsunuz bunlarıda dikkatlice dinlim bakalım sizlerden çalıntı yapıcam bende artık napım

Heheh çal tabi kuzu nolucak senden başkada çok güzel onu da dinle
Evet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)
Çok severim o şarkıyı da
Düğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)

Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi
Eveet biz ikimizde eskiyi çok severiz zaten ruhumuzda var nişanda da yansıttık biraz

Heheh çal tabi kuzu nolucak senden başkada çok güzel onu da dinle

Çok severim o şarkıyı da

Eveet biz ikimizde eskiyi çok severiz zaten ruhumuzda var nişanda da yansıttık biraz
Benim yıllardır düşündüğüm şarkıydı, bi ara hep çalındı ama vazgeçmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…