Anaa hadi yaaa ilk sen almaya kalktın nerdeyse demek kiEnemm kızlar bu mavi daha satışa çıkmamış aradılar şimdiBaşka serinin mavisi mi diye sordular. Ağustos başı satışa çıkacakmış iyi bari
beklersin acelen yokEnemm kızlar bu mavi daha satışa çıkmamış aradılar şimdiBaşka serinin mavisi mi diye sordular. Ağustos başı satışa çıkacakmış iyi bari
canım ben boyayla değilde keçeyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye. keçeyi kesip silikonla yapıştırmayı denicem akşam bakalım olursa :) bi haleldim püf noktalar sizdeHadi yaa, ama bende baya bişey yok sanki. Tabak çatal tencere falan fşilan olması gerekenler yanii ay bilemedim
Bak herkese öyle geliyomuş çok fena ters köşe olabiliriz
Aa fikri uygulayacasksın demeeek heyecanlandım :) Sen yap bakalım hem bana detaylarını anlatırsın sonra püf noktası falan keşfedersenBenden önce yapacak olman beni için bir artı oldu sankiii :)
Ellerinde yokmuş kiAnaa hadi yaaa ilk sen almaya kalktın nerdeyse demek ki
E göndersinler de ağustos geldi zaten bişicik olmaz
Ya zorlanmadı aslındabeklersin acelen yokhem daha iyi oldu bütçeni zorlamazsın.
hahahadaha şimddien başladın demiii
Ay en korktuğum şeyAma şuan bana baya az geliyo aldıklarım ya, ters köşe olmam inşallah
Banada az gelirdi kuzular ama şu anda nereye koycağımı bilemedimYa bana da çok az geliyor aldıklarım. Sanki hep evim eksikmiş gibi. Bakalım yerleştirirken ne olacak
ay ne güzel şeyler bulmuşsunuzKızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi
Biz giriş için düşünüyoruz onu eğlenceli olsun girerken dedik. İlk dans müziği de seven ne yapmaz olabilir. Pasta da bir başka sevgiliyi olacak
Evet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)Kızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi
Biz giriş için düşünüyoruz onu eğlenceli olsun girerken dedik. İlk dans müziği de seven ne yapmaz olabilir. Pasta da bir başka sevgiliyi olacak
Düğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)Kızlar youtube açılmıyor ya göremiyorum @Conchiglia nın paylaştığı şarkıyı ama sanırım bim bam bom ? Dimi
Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahiBanada az gelirdi kuzular ama şu anda nereye koycağımı bilemedim
aaa onu hiç duymamıştım bakiim biayyy @Conchiglia şarkıyı yeni dinleyebildimharika bir fikir. ben geçenlerde gimiştim bi düğüne imamınıda kıyarım hükümetinide diye bi şarkı varya onu çalmışlardı nikah sonrası benimde o hoşuma gitmişti ama sanırım bu daha güzel olacak ayyy hayal ettimde bu çaldıkça hırsından birileri cidden çatlar hahaha
pervaneyi bende çok seviyorum ama kullanamıyorumEvet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)
dedim kuzu o ek dolap olmasa benim şeyler sığmazmış onu anladım yani hayır bi sürü bardak takımı almışım ne gerek varsaDüğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)
Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi
onların dans müziğinide bulucam çok güzeldi şarkıalrı giriş şarkılarını geliyorum birazdanaaa onu hiç duymamıştım bakiim bi
nedenpervaneyi bende çok seviyorum ama kullanamıyorum
ay ne güzel şeyler bulmuşsunuzbunlarıda dikkatlice dinlim bakalım sizlerden çalıntı yapıcam bende artık napım
Çok severim o şarkıyı daEvet canım o :) ilk dans pervane olucak bizim inşallah :)
Eveet biz ikimizde eskiyi çok severiz zaten ruhumuzda var nişanda da yansıttık birazDüğünlerinizde nostaljik havalar esecek desenize :) çok şirin olacak bence :)
Ay deme ya, bir de küçük ev bulursak yandık vallahi
Benim yıllardır düşündüğüm şarkıydı, bi ara hep çalındı ama vazgeçmedimHeheh çal tabi kuzu nolucak senden başkada çok güzel onu da dinle
Çok severim o şarkıyı da
Eveet biz ikimizde eskiyi çok severiz zaten ruhumuzda var nişanda da yansıttık biraz
İyi yaptın çok romantik bir şarkıBenim yıllardır düşündüğüm şarkıydı, bi ara hep çalındı ama vazgeçmedim
bi de hep vals yapmak istemişimdir tabi şu an mümkün değilİyi yaptın çok romantik bir şarkı
bi de hep vals yapmak istemişimdir tabi şu an mümkün değil
Ayyy benim günlerim stresten iyice şaştı yaanasıl böyle oldum bilmiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?