2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aynen üzerimden büyük bi yük kalktı ay ama o ilk halini görseydiniz
Haha seninki gibi bir başarı hikayesi olur benimki de inşallah
Benimki drapeli olduğundan çok indiremeyiz indirirsek önle bağlantı yeri bozulur ama mümkün olduğunca düzeltip ortayı V şeklinde indiricem merak etme dedi hatun. Olmazsa son provadan önce ben bir gider bakarım içim içimi yer yoksa

Ay ordan eksiklerini mutlaka bulursun canım
Ya 1,5 ay kaldı bende telaş yapmaya başladım O küçük kağıtlarla uğraşmak nasıl olur acaba yazı yazmak dahamı zor olur of strese girdim bak şimdi
Ya aslında normal printerdan güzel bir fontla yazıp çıktı alıp delgeçle delip davetiyeyi süslerken iple beraber mi bağlasanız. Ne bileyim sanki kolay olur gibi geldi.
Bu arada bana bildirimlerin hiç biri gelmemiş bütün muhabbeti kaçırmışım

git kuzu boş bırakma ortalığı

dimi havası değişti,çok içime sindi.bunun tüllüsünü bi perdecide görüp çok beğenmiştim zaten ama senin sayende karar verdim.teşekkür ederim
evet halıda gelince iyice değişicek artık :) rica ederim ben mutfağa böyle zebra perdeleri daha çok yakıştırıyorum çok ta şirin olmuş :)

evet halıda gelince iyice değişicek artık :) rica ederim ben mutfağa böyle zebra perdeleri daha çok yakıştırıyorum çok ta şirin olmuş :)

yan binaya bakıyo mutfak camı.pek aydınlık da değil.o yüzden zebra daha kullanışlı olabilir diye düşündüm.teşekkür ederim canım :)

Günaydın kızlar

Yaa benimde aklıma geldi o çok ince olur o kağıtlar o yüzden vazgeçtim etiket yaptırıcam üstüne elimle yazıcam sanırım delgeçle delip bağlıcam davetiyeye
günaydın kızlar.albümde size bi sürprizim var
Çok cici olmuş ya bayıldım güle güle kullan
Günaydınn kızlarrr yaa ben artık dinlenmek istiyorum dün yine evdeydik bi tabi :) masayı kurduk saat çerçeve falan astık, kiliti değiştik artık ustalık iş yok diye yine 10 da gittim eve
Kuzu seninde masan çok tatlı olmuş rengi modeli hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…