- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Biraz geç evetVals için artık çok geç sanki
Ayy değişiyormu denk geliyormu düğünee
süpermişBiraz geç evet
normalde gelebilir diye hesaplamıştım ama şu an itibari ile gelmiyo sanırım
Benim denk geliyor 3. günüBiraz geç evet
normalde gelebilir diye hesaplamıştım ama şu an itibari ile gelmiyo sanırım
kayabilir ama kuzu düşün ben 3 ay önce falan hesapladığımda düğünle aynı gündüBenim denk geliyor 3. günü
Habire kayıyor kuzu ya birde benim kist problemim var birkaç gün erken ya da geç gelebiliyor. Şimdi stresle birleşince ne olacak hiç kestiremiyorum ilaç alsam bir dert almasam bir dertkayabilir ama kuzu düşün ben 3 ay önce falan hesapladığımda düğünle aynı gündü
hadi yaa bendede bi ara vardı ama etkilemiyodu hiç, bence alma kuzu daha çokkarışırHabire kayıyor kuzu ya birde benim kist problemim var birkaç gün erken ya da geç gelebiliyor. Şimdi stresle birleşince ne olacak hiç kestiremiyorum ilaç alsam bir dert almasam bir dert
Düğünde balayında hasta olmak istemiyorum ya kafam karıştıhadi yaa bendede bi ara vardı ama etkilemiyodu hiç, bence alma kuzu daha çokkarışır
öncesinde olursun bence bi kaç gün öne gelse ki stresten geliyo sorun kalkar kuzuDüğünde balayında hasta olmak istemiyorum ya kafam karıştı
Bakalım önümüzde ki ay belli olur herhaldeöncesinde olursun bence bi kaç gün öne gelse ki stresten geliyo sorun kalkar kuzu
Ay onu da gördüm geçen ama bana sanki daha uğraştırıcı olur gibi geldi silikonları yesmek falan.canım ben boyayla değilde keçeyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye. keçeyi kesip silikonla yapıştırmayı denicem akşam bakalım olursa :) bi haleldim püf noktalar sizde
bende boya olay olur diyordum ama evde keçe var silikonda varAy onu da gördüm geçen ama bana sanki daha uğraştırıcı olur gibi geldi silikonları yesmek falan.
Alıcam bi kalp kalıp pıs pıs püskürtücem diyodum
Ama sen yap da bakalım ne olacak
Evet evet en iyisi deneme elde hazır malzemede varsa dene kuzucum Güzel olacağı kesin zatenbende boya olay olur diyordum ama evde keçe var silikonda vardeniyim bakalım sonuca
Bir elmanın yarısını biliyorum çok güzelkızlar bahsettiğim düğündeki
şarkıları buldum.
bir elmanın yarısı
diğeride selim gülgören aşıklar şehri
duygusal gelmişti banaBir elmanın yarısını biliyorum çok güzel
sizin o kemeraltında ne güzel şeyler varmış öyleBir elmanın yarısını biliyorum çok güzel
Aa alıyormu iyi barii güzel şeyler var evetsizin o kemeraltında ne güzel şeyler varmış öylefoto gönderiyor arkadaşım sepet alacak bana inş
2 tane foto attı. sepetler çok güzel kadifeli tepsiyle berbaer 40 tl burda imkanı yok bulayım o fiyata. yarın daha müsait gidip hepsinin fotosunu çekecek seçicem alıcakAa alıyormu iyi barii güzel şeyler var evet
Kuzu daetiyelere isim yazma işini nasıl yaptın ?
2 tane foto attı. sepetler çok güzel kadifeli tepsiyle berbaer 40 tl burda imkanı yok bulayım o fiyata. yarın daha müsait gidip hepsinin fotosunu çekecek seçicem alıcakelbisede gönderdi bi kaç tane bakalım
isim yazmak içinde küçük kağıtlar yapıp ipten geçirecektim ama yapmadım üşendim onadaarkalarına normal kalemle yazdım
ya birde uyguna bulunca süper bişiAy ordan eksiklerini mutlaka bulursun canım
Ya 1,5 ay kaldı bende telaş yapmaya başladımO küçük kağıtlarla uğraşmak nasıl olur acaba yazı yazmak dahamı zor olur of strese girdim bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?