- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ahhaha teşekkür ederim aylar öncesinden almıştım onu taktım hemenmasa çok güzel olmuş.saatte gözümden kaçmadı amao da çok güzelmiş
Bende masayı koydum albüme :)
teşekkür ederimm canım, akşam bi an unutuyodum fotoyu son dakika aklıma geldiGünaydın kızlar
Yaa benimde aklıma geldi o çok ince olur o kağıtlar o yüzden vazgeçtim etiket yaptırıcam üstüne elimle yazıcam sanırım delgeçle delip bağlıcam davetiyeye
Çok cici olmuş ya bayıldım güle güle kullan
Kuzu seninde masan çok tatlı olmuş rengi modeli hepsi çok güzel
yan binaya bakıyo mutfak camı.pek aydınlık da değil.o yüzden zebra daha kullanışlı olabilir diye düşündüm.teşekkür ederim canım :)
teşekkür ederimm canım, akşam bi an unutuyodum fotoyu son dakika aklıma geldi
teşekkür ederim canımsss :)çok güzelmiş, güle güle kullan canım
teşekkür ederim kuzukızlar günaydın :)
kafein_ mutfak çok güzel gözüküyor :)
@Conchiglia ne güzel olmuş o masa öyle :) dün bende ikea ya gittimher evde olan o peçetelikten bende olmasa olmazdı hahaha bende aldım dün
kızlar günaydın :)
kafein_ mutfak çok güzel gözüküyor :)
@Conchiglia ne güzel olmuş o masa öyle :) dün bende ikea ya gittimher evde olan o peçetelikten bende olmasa olmazdı hahaha bende aldım dün
İyi ki aklına gelmiş ozaman göremicektik yoksa
Bende de varbende de var o peçetelikten
ama farkındamısınız fotoğraf çekcek pek bişey kalmadı artık
hihihibende de var o peçetelikten
ay öyle oluyorama farkındamısınız fotoğraf çekcek pek bişey kalmadı artık
yakında o da bitmiş olucakBende de var
Evet ev bitti düğün ayrıntıları kaldı sadece
Hahah ve tabi kiii bende de vaaar!Bende de var
kuzu gittigidiyordan almıştım ben söylerim sana mağazanın ismini istediğin renk yapıyolar bu renk normalde gözükmüyodu whatsaaptan atmışlardı tüm renkleri öyle seçmiştim :) teşekkür ederimmm :)Kuzular günaydıııın! :)
kafein_ perden çook güzel olmuş kuzu çok beğendiiim :)
@Conchiglia ne güzel olmuş masa öyleee :) Bak biz de mutfak masası arayışındayız bunlara baktım hep ama bu rengini bulamadım bi türlü. Senin aldığın zamanı hatırlıyorum ama nereden olduğunu hatırlayamadıım? Bir de saate ayrı bayıldım çok yakışmış orayaa :)
bizimkiler bitince diğerininki varyakında o da bitmiş olucaknapıcezzz
artık işin süsleme kısmındayızhihihionsuz ev olmazmış gibi benim bütün evlenen arkadaşlarım aldı şart demekki iyi yapmışız
ay öyle oluyor
benimde dün aldıklarımı buraya yüklüm bari
Hahah ozaman yaptığımız yemekleri paylaşırızyakında o da bitmiş olucaknapıcezzz
Peçetelik gücü adına ozamanHahah ve tabi kiii bende de vaaar!Yaşasın peçetelik kardeşliği!
Aa süpermiş bak sevindim buna çoook :)kuzu gittigidiyordan almıştım ben söylerim sana mağazanın ismini istediğin renk yapıyolar bu renk normalde gözükmüyodu whatsaaptan atmışlardı tüm renkleri öyle seçmiştim :) teşekkür ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?