- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan aldım zaten canım ben devamı yok ama şimdi of sinir oldumkuzu gıda çarşısına bak orada çeşit çokmuş
mor baksanBen litresini 7,5'a aldım buluyorum 12 lira hepsi. Yaparsam beyaz yaparım o da nasıl durur acaba
Başka renk istemiyorum aslında beyaz ya da pembe dışındamor baksan
İnşallah kuzu yaa tırsıyorum birazcıcık ama umarım yaparlaar :)Mrs Pink çözerler kuzu ben son gece öyle şeyler çözdürdüm ki, hiç sıkma canını :)
hiihihiMrs Pink çözerler kuzu ben son gece öyle şeyler çözdürdüm ki, hiç sıkma canını :)
aynen üzerimden büyük bi yük kalktı ay ama o ilk halini görseydinizhiihihişimdi ne rahatsın dimi
![]()
Haha seninki gibi bir başarı hikayesi olur benimki de inşallahaynen üzerimden büyük bi yük kalktı ay ama o ilk halini görseydiniz![]()
Ya aslında normal printerdan güzel bir fontla yazıp çıktı alıp delgeçle delip davetiyeyi süslerken iple beraber mi bağlasanız. Ne bileyim sanki kolay olur gibi geldi.Ay ordan eksiklerini mutlaka bulursun canım
Ya 1,5 ay kaldı bende telaş yapmaya başladımO küçük kağıtlarla uğraşmak nasıl olur acaba yazı yazmak dahamı zor olur of strese girdim bak şimdi
git kuzu boş bırakma ortalığıHaha seninki gibi bir başarı hikayesi olur benimki de inşallah
Benimki drapeli olduğundan çok indiremeyiz indirirsek önle bağlantı yeri bozulur ama mümkün olduğunca düzeltip ortayı V şeklinde indiricem merak etme dedi hatun. Olmazsa son provadan önce ben bir gider bakarım içim içimi yer yoksa![]()
aaa ne güzel olmuş perde güle güle kullan canım renk gelmiş bak :)günaydın kızlar.albümde size bi sürprizim var![]()
aaa ne güzel olmuş perde güle güle kullan canım renk gelmiş bak :)
evet halıda gelince iyice değişicek artık :) rica ederim ben mutfağa böyle zebra perdeleri daha çok yakıştırıyorum çok ta şirin olmuş :)dimi havası değişti,çok içime sindi.bunun tüllüsünü bi perdecide görüp çok beğenmiştim zaten ama senin sayende karar verdim.teşekkür ederim![]()
evet halıda gelince iyice değişicek artık :) rica ederim ben mutfağa böyle zebra perdeleri daha çok yakıştırıyorum çok ta şirin olmuş :)
Bende masayı koydum albüme :)
Yaa benimde aklıma geldi o çok ince olur o kağıtlar o yüzden vazgeçtim etiket yaptırıcam üstüne elimle yazıcam sanırım delgeçle delip bağlıcam davetiyeyeYa aslında normal printerdan güzel bir fontla yazıp çıktı alıp delgeçle delip davetiyeyi süslerken iple beraber mi bağlasanız. Ne bileyim sanki kolay olur gibi geldi.
Bu arada bana bildirimlerin hiç biri gelmemiş bütün muhabbeti kaçırmışım![]()
Çok cici olmuş ya bayıldım güle güle kullangünaydın kızlar.albümde size bi sürprizim var![]()
Kuzu seninde masan çok tatlı olmuş rengi modeli hepsi çok güzelGünaydınn kızlarrr yaa ben artık dinlenmek istiyorum dün yine evdeydik bi tabi :) masayı kurduk saat çerçeve falan astık, kiliti değiştik artık ustalık iş yok diye yine 10 da gittim eve![]()