• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kayabilir ama kuzu düşün ben 3 ay önce falan hesapladığımda düğünle aynı gündü
Habire kayıyor kuzu ya birde benim kist problemim var birkaç gün erken ya da geç gelebiliyor. Şimdi stresle birleşince ne olacak hiç kestiremiyorum ilaç alsam bir dert almasam bir dert :KK64:

Habire kayıyor kuzu ya birde benim kist problemim var birkaç gün erken ya da geç gelebiliyor. Şimdi stresle birleşince ne olacak hiç kestiremiyorum ilaç alsam bir dert almasam bir dert :KK64:
hadi yaa bendede bi ara vardı ama etkilemiyodu hiç, bence alma kuzu daha çokkarışır

canım ben boyayla değilde keçeyle yapmayı düşünüyorum daha kolay olur diye. keçeyi kesip silikonla yapıştırmayı denicem akşam bakalım olursa :) bi haleldim püf noktalar sizde :KK70:
Ay onu da gördüm geçen ama bana sanki daha uğraştırıcı olur gibi geldi silikonları yesmek falan.
Alıcam bi kalp kalıp pıs pıs püskürtücem diyodum :D
Ama sen yap da bakalım ne olacak :D

Ay onu da gördüm geçen ama bana sanki daha uğraştırıcı olur gibi geldi silikonları yesmek falan.
Alıcam bi kalp kalıp pıs pıs püskürtücem diyodum :KK70:
Ama sen yap da bakalım ne olacak :KK70:
bende boya olay olur diyordum ama evde keçe var silikonda var :D deniyim bakalım sonuca

kızlar bahsettiğim düğündeki
şarkıları buldum.
bir elmanın yarısı
diğeride selim gülgören aşıklar şehri

Aa alıyormu iyi barii güzel şeyler var evet :-)
Kuzu daetiyelere isim yazma işini nasıl yaptın ?
2 tane foto attı. sepetler çok güzel kadifeli tepsiyle berbaer 40 tl burda imkanı yok bulayım o fiyata. yarın daha müsait gidip hepsinin fotosunu çekecek seçicem alıcak :D elbisede gönderdi bi kaç tane bakalım :D

isim yazmak içinde küçük kağıtlar yapıp ipten geçirecektim ama yapmadım üşendim onada :D arkalarına normal kalemle yazdım

2 tane foto attı. sepetler çok güzel kadifeli tepsiyle berbaer 40 tl burda imkanı yok bulayım o fiyata. yarın daha müsait gidip hepsinin fotosunu çekecek seçicem alıcak :KK70: elbisede gönderdi bi kaç tane bakalım :KK70:

isim yazmak içinde küçük kağıtlar yapıp ipten geçirecektim ama yapmadım üşendim onada :KK70: arkalarına normal kalemle yazdım

Ay ordan eksiklerini mutlaka bulursun canım
Ya 1,5 ay kaldı bende telaş yapmaya başladım :KK57: O küçük kağıtlarla uğraşmak nasıl olur acaba yazı yazmak dahamı zor olur of strese girdim bak şimdi

Ay ordan eksiklerini mutlaka bulursun canım
Ya 1,5 ay kaldı bende telaş yapmaya başladım :KK57: O küçük kağıtlarla uğraşmak nasıl olur acaba yazı yazmak dahamı zor olur of strese girdim bak şimdi
ya birde uyguna bulunca süper bişi :D telaş yapın bence. bak okadar zaman var diyorduk hesapta herşeyi erkenden hallediyorduk gene sıkıştık. ne yapacağımı bilemiyorum. halledin biran önce. kağıtla uğraşma canım boşver zarfın arkasına yaz gitsin

Back
X