2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hım boşver ozmaan. ama gitti gidiyora baksana oradada vardı. bende en yakın zamanda gitmem lazım canım gelin tacı alıcam. 10 gün içinde yani
Kuzucum gördüm ben de beğendim rengi çok güzelmiş gerçekten . kiralık fiyatı mı o? Bir de elbise değil sanırım bindallı-kaftan niyetine bunlar zaten. Yani sen bunu alıp elbise almamayı mı düşünüyosun?

ya hem elbise hem bindallı gibi duruyor ya. eğer öyle terletmeyecek birşeyse elbise gibi alırım dedim bir an. hani hemde evdeki bindalalıyı giyerim biizmkilerin gönlü olur dedim. akşam gelinliği lamaya gititğimde bakım orda var bi lora. netteki fiyat satılık sanırım. kiralık fiyatınıda öğrenirim gidince

Kadife tüm gün giymek için zor olabilir sanki kuzu ama madem orada var mağaza gidip yakından gör hem denersin hem kıralık fiyatını da öğrenirsin. Ya olmazsa da elbise al evdekine de bir kemer alırsın beli falan oturunca daha güzel durur bence o da. Zaten tüm gün üzerinde olmayacak gönülleri olsun diyosan öyle de yapabilirsin kuzu

Bak bu arada sayende kına için altın rengi çarık bulmuş oldum sitede :) Benim bindallının altıan ondan istiyodum da :)
Eminönüne bakayım daha uygunu yoksa buradan alırım 18 liraymış baya iyi. Kargosu da olmasaymış keşke

Hihhhi ben takipteyim bile Bol kazançlar

hayırlı uğurlu olsun ilk benimki :) inş uğur getirmiş olurum

hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, bereketli olsunn

Kuzucuum hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah :) Biz de halletsek de bizimkileri de yayınlasan bi an önce süper olacak :)
Çok teşekkürler kızlarr. İnşallah hayırlısı olur bakalım giriştim bir işe ama :)
Fiyatı da uygunmuş aslında, bir dene sen üzerinde de gör karar verirsin

Canım normal abiyede bulamiyorumki. Sade bisi olsun istiyorum ama yok. Nisanlida biraz kapalı olsun istiyor nisandaki baya açıktı diye :) napcam bilmiyorum

Canım normal abiyede bulamiyorumki. Sade bisi olsun istiyorum ama yok. Nisanlida biraz kapalı olsun istiyor nisandaki baya açıktı diye :) napcam bilmiyorum
Of sorma onu ben de bulamıyorum gerçekten sanki yok yani
Geçenlerde bi yer daha gezdim beğendiğim 2 elbise oldu fiyatlar çok uçuktu, başka da kendime göre bişey bulamadım gııck oluyorum o duruma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…