2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hadi gözün aydın canım , çok beğendii dimi :)
saol canım. birşeyi unutmuşum yalnız onun için tekrar arıcam bakalım nasıl yapıcaz. ya benim nişanlı biraz garip başıda ağrıyordu rahatsızdı görünce şaşırdı bi öyle bu modeli beklemiyordu. ama aman aman beğenmiş gibide davranmadı. genelde böyle tepkisizdir biraz. baktıklarımızın içinde en iyisi olmuş işte tam sana yakışanı bulmuşsun falan dedi.

Günaydııın kızlar

curlygirl gelinliğinimi aldınn gözün aydın haniii son halini görmeyecek miyiz
canım ya aceleyle giydim çıkarttım valla çıkartıktan sonra dedim hani resim die ama paylaştığımdan farklı olarak kollarına dantel koymuşlar kol kenarı düzdü ya oraya çiçek dalları gibi danteli devam etmişler ama ufacık güzell duruyor. birde üstündeki volanlı yeri sabitledik kaymasın die. duvağı taktık tacı seçtik kese çiçek falan farklı bişi yok pek

aaaaa bu zamana kadar hiç görmedi mi hayırlı olsun canımmm
teşkkür ederim. hayır göstermedim. gelinlik bakarken beni çok ağlattı gelip düzgünce bakmadı diye. bu kadınla anlaştığımıda söylemedim sonradan öğrendi. ve foto üstünden diktirdim ben ya. oyüzdne görmedi hiç. provalarada gelmemişti. dünde gelmese gene görmeyecekti ama geldiği için gösterdim hadi dedim neyse gör beğenmediği bişi olursa değiştiririz en azından die.

Kuzulaaaar hepinize günaydıııın! :)
Günaydın kızlar
Auralee naptın tabakları
kızlar dün gelinliğimi teslim aldım ve nişanlımda ilk defa gördü
Kuzuu aldın mıııı. Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun mutlulukla giy inşallah! :) Fotoğrafsız gelmek sana hiç yakışmadı ama onu da belirtmem gerek

iyi yapmışsın o zaman :) tekrar hayırlı olsun canımm

neyse artık 10 gün sonra düğün fotoğraflarnda görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…