takı seti alıcaz ama daha hiç bakmadık hangi ara alıcaz bilmiyorum. bu hafta içi bi akşam halletmeliyiz onuda. salona boş girip sonrasında o takıalcak öyle düşünüyoum ama sizin başka bi fikirniz varmıCiddi bir masraf
Ben set i takarım kuzu :)Düğün günü takı ne takıyorsunuz kızlar karar verdinizmi ?
saol kuzum darısı başınıza :) @greenandblue gibi araya kaynayamazmıyım buseferlik
Ben direk onla girmeyi düşünüyorumm :)takı seti alıcaz ama daha hiç bakmadık hangi ara alıcaz bilmiyorum. bu hafta içi bi akşam halletmeliyiz onuda. salona boş girip sonrasında o takıalcak öyle düşünüyoum ama sizin başka bi fikirniz varmı
aynenAh bilemedim bu konuda en hassas kişi sensin, gözden kaçmıyor ne yazık kiAma olsun @blisss in dediği gibi 10 gün sonra düğün fotolarında görürürz :)
takı seti alıcaz ama daha hiç bakmadık hangi ara alıcaz bilmiyorum. bu hafta içi bi akşam halletmeliyiz onuda. salona boş girip sonrasında o takıalcak öyle düşünüyoum ama sizin başka bi fikirniz varmı
Snin hazır kuzuBen set i takarım kuzu :)
hım oda mantıklı ama ozaman takı töreni sırasında nişanlın ne takacak sanaBen direk onla girmeyi düşünüyorumm :)
aaa bunlarda güzel evet ama gelinlikle nasıl durur bilemedim bendeBende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Eki Görüntüle 1592339 Böyle birşey
Salona girerken takmış olurum herhalde
Snin hazır kuzu
güzel olabilir bence. hatta güzel farklı bişi almaya çalış. bir arkadaşım nişanda böyle bişi özel yaptırdı. bunu hep saklıcam çocuklarıma vericem falan diyordu güzel bir düşünce gibi gelmişti bana. tabi herkesin buna bütçesi olmazsa yapabilirsen aklında olsunBende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Snin hazır kuzu
Bişey takmasa olmamı kuzuhım oda mantıklı ama ozaman takı töreni sırasında nişanlın ne takacak sana
yani ben bizim sülaleyi düşününce bişi takmazsa laf ederler. ama boynum boş girersem kimse bişi demzBişey takmasa olmamı kuzu
Bana güzel durur gibi geliyor küçük birşey olacak çünküaaa bunlarda güzel evet ama gelinlikle nasıl durur bilemedim bende
Özele gücümüz yetmez malesef kuzu çok güzel bir fikir benimde içimden geçen oydu şimdilik kısmet değil amagüzel olabilir bence. hatta güzel farklı bişi almaya çalış. bir arkadaşım nişanda böyle bişi özel yaptırdı. bunu hep saklıcam çocuklarıma vericem falan diyordu güzel bir düşünce gibi gelmişti bana. tabi herkesin buna bütçesi olmazsa yapabilirsen aklında olsun
evet malesef sıkıntı büyük :)Bana güzel durur gibi geliyor küçük birşey olacak çünkü
Özele gücümüz yetmez malesef kuzu çok güzel bir fikir benimde içimden geçen oydu şimdilik kısmet değil ama
Ben de bunun zümrüt versiyonunu düşündüm hep :) Ama bijuteri olacak tabii. Birinde de görmüştüm çok güzel görünüyoduBende safir setlerden istiyorum ama annem renkli güzel olmayabilir dedi.
Snin hazır kuzu
Çok hoşuma gidiyor benimde kuzum ya bakalım gidip bir araştıralım ne kadar gelecek pırlanta olanlardan alamayız zaten bizdeBen de bunun zümrüt versiyonunu düşündüm hep :) Ama bijuteri olacak tabii. Birinde de görmüştüm çok güzel görünüyodu
yani ben bizim sülaleyi düşününce bişi takmazsa laf ederler. ama boynum boş girersem kimse bişi demz
http://www.ekocakgold.com/vmf~u~026-karat-pirlanta-safir-kolyeÇok hoşuma gidiyor benimde kuzum ya bakalım gidip bir araştıralım ne kadar gelecek pırlanta olanlardan alamayız zaten bizde
yazı işi sorunu çözer benceboynumdakini o aldı diye yaziim mi ayy öylede çok boş olucam nikahta falan
Çok güzelmişş ama tüketmişler bile
Bu da örneğii fikir de buradan çıkmıştı zaten ben de :)Çok hoşuma gidiyor benimde kuzum ya bakalım gidip bir araştıralım ne kadar gelecek pırlanta olanlardan alamayız zaten bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?