- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Arttırayım azıcık daha
Hadi idare edelim artık çok ferah gözüküyor kuzu güzel olmuş
hahah benim evde öyle şuanteşekkür ederim canım , fazla ferah duruyor :) halı yok , perde yok çıplak gibi bişey oldu
öyle duruyor canım. halı perde konunca tamam işte diyorsun ev olduteşekkür ederim canım , fazla ferah duruyor :) halı yok , perde yok çıplak gibi bişey oldu
hahah benim evde öyle şuanama koltuk renkleri parkeler falan güzel oulyor halı perde gelincede kapatmaz
öyle duruyor canım. halı perde konunca tamam işte diyorsun ev olduamaaa tabikide yetmiyor. senin eşyalar bi gelsin bir yerleştir bir yorul sonra oh tamam diyorsun
daha zamanınız var ama kuzu halledersinzi :)evet ya evi ev yapan halı ve perdeymiş...zaten gözümde büyüyor yıkanacak bir sürü şey var
daha zamanınız var ama kuzu halledersinzi :)
çıkmaz inş canım yeterince zamanınız var :) senin şimdiki görevin perde ve halı arayışıinşallah ya aksilik çıkmasın da :)
sadece tül yaptırmayı düşünüyorum salona onu da düz renk bir şey seçicem zaten kapatmaz inşallah :)
yok canım o kadar da değil güzel olucak bence renkleri falan gayet güzelmiş ben daha koyu sanıyodum :)teşekkür ederim canım, çok sağol..şu an eve benzemiyor zaten shov room gibi duruyor
en kolay kısımdasın bence kuzu perde halı gayet kolay oluyo :)inşallah ya aksilik çıkmasın da :)
Yok ya kapatmaz koyu renk fon kapatır sadece
en kolay kısımdasın bence kuzu perde halı gayet kolay oluyo :)
yok canım o kadar da değil güzel olucak bence renkleri falan gayet güzelmiş ben daha koyu sanıyodum :)
bizde martta aldıkn utuyor insanbiz martta aldık eşyaları, biz bile unutmuşuz ne aldığımız bende koyu olacak sanıyordum ama beğendim rengini :)
aynendimi seç dikilsin, gelip takıyorlar zaten. :)
biz martta aldık eşyaları, biz bile unutmuşuz ne aldığımız bende koyu olacak sanıyordum ama beğendim rengini :)
aynenben halıları bi saatte seçtim cumartesi
ben bayıldımmm çok güzel :)kızlarr albüme iki tane foto yükledim. bir tanıdığın albümünde gördüm. elbise çok hoşuma gitti sizce nasıl. bu elbiseye ulaşmaya çalışsammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?