- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlarr albüme iki tane foto yükledim. bir tanıdığın albümünde gördüm. elbise çok hoşuma gitti sizce nasıl. bu elbiseye ulaşmaya çalışsammı
ya bende çok beğendim hem bindallı gibi hem normal elbise gibi ayyy bulsam nerden olduğunu keşkeben bayıldımmm çok güzel :)
kuzu enimönünden aldım ben adım başı heryerde var. ama en uygunu şark handa var. ki ben aldıktan sonra orda ucuz olduğunu gördüm sen direkt oraya git.elbiseye bakıp hemen fikrimi söylicim :)
sende bana davetiye ve kına kavonuzunuda kulladığın çiçekleri nereden aldığını söyler misin :)
ya bende çok beğendim hem bindallı gibi hem normal elbise gibi ayyy bulsam nerden olduğunu keşke
kuzu enimönünden aldım ben adım başı heryerde var. ama en uygunu şark handa var. ki ben aldıktan sonra orda ucuz olduğunu gördüm sen direkt oraya git.
evet malesef kapalıhadi ya şark han pazar günü kapalı oluyor dimi
BAyıldım bennnkızlarr albüme iki tane foto yükledim. bir tanıdığın albümünde gördüm. elbise çok hoşuma gitti sizce nasıl. bu elbiseye ulaşmaya çalışsammı
evet malesef kapalıama hafta içi akşam gidebilirsin yada birini göndermeye çalışsan
kuzu ben paketi 10 tl den aldım ama orada 7 tl di hatırlıyorum. ben tekrar gidicem alıp sana kargo yapıyım istersen ama kargo ne tutar bilmiyorumbenim ailem memlekette..hafta içi de ben oraya gidene kadar kapanır.. telefondan baktım şark hanın sitesi var..fiyat olarak bilmiyorum nette pahallı mı ? sen paketini ne kadar almıştın mesela
tanıdık olan kişiye sordum. kiralıkmış. ama yerini sormasını istedim. sorun şu ki kızın dün akşam düğünü olmuşOrtak mı alsak değişe değişe giyeriz
kuzu ben paketi 10 tl den aldım ama orada 7 tl di hatırlıyorum. ben tekrar gidicem alıp sana kargo yapıyım istersen ama kargo ne tutar bilmiyorum
hım boşver ozmaan. ama gitti gidiyora baksana oradada vardı. bende en yakın zamanda gitmem lazım canım gelin tacı alıcam. 10 gün içinde yaniburada paketi kdv dahil 17 tl yazıyorburdan bir paket lasam zaten kargo parası vermiş gibi fiyat çıkıyor ..sen ne zaman gideceksin ?
tanıdık olan kişiye sordum. kiralıkmış. ama yerini sormasını istedim. sorun şu ki kızın dün akşam düğünü olmuşnasıl sorar bilmiyorum msj atar sorarım demiş. dua edin kızlar ulaşabileyim
hım boşver ozmaan. ama gitti gidiyora baksana oradada vardı. bende en yakın zamanda gitmem lazım canım gelin tacı alıcam. 10 gün içinde yani
canım bulamazsan dediğim gibi yapalım ben alır kargolarımbir de oradan bakayım bari sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?