- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
gözün aydınAy yaşasınnn bulduum bulduuuum hem de ucuzundann![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydınAy yaşasınnn bulduum bulduuuum hem de ucuzundann![]()
hadi gözün aydın canım , çok beğendii dimi :)Günaydın kızlar
Auralee naptın tabakları
kızlar dün gelinliğimi teslim aldımve nişanlımda ilk defa gördü
![]()
saol canım. birşeyi unutmuşum yalnız onun için tekrar arıcam bakalım nasıl yapıcaz. ya benim nişanlı biraz gariphadi gözün aydın canım , çok beğendii dimi :)
Günaydın kızlar
Auralee naptın tabakları
![]()
canım ya aceleyle giydim çıkarttım valla çıkartıktan sonra dedim hani resim die
teşkkür ederim. hayır göstermedim. gelinlik bakarken beni çok ağlattı gelip düzgünce bakmadı diye. bu kadınla anlaştığımıda söylemedim sonradan öğrendi. ve foto üstünden diktirdim ben ya. oyüzdne görmedi hiç. provalarada gelmemişti. dünde gelmese gene görmeyecekti ama geldiği için gösterdim hadi dedim neyse gör beğenmediği bişi olursa değiştiririz en azından die.aaaaa bu zamana kadar hiç görmedi mihayırlı olsun canımmm
Kuzuu aldın mıııı. Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun mutlulukla giy inşallah! :) Fotoğrafsız gelmek sana hiç yakışmadı ama onu da belirtmem gerekGünaydın kızlar
Auralee naptın tabakları
![]()
teşkkür ederim. hayır göstermedim. gelinlik bakarken beni çok ağlattı gelip düzgünce bakmadı diye. bu kadınla anlaştığımıda söylemedim sonradan öğrendi. ve foto üstünden diktirdim ben ya. oyüzdne görmedi hiç. provalarada gelmemişti. dünde gelmese gene görmeyecekti ama geldiği için gösterdim hadi dedim neyse gör beğenmediği bişi olursa değiştiririz en azından die.
saol kuzum darısı başınıza :)Kuzulaaaar hepinize günaydıııın! :)
Kuzuu aldın mıııı. Ayyy hadi hayırlı uğurlu olsun mutlulukla giy inşallah! :) Fotoğrafsız gelmek sana hiç yakışmadı ama onu da belirtmem gerek![]()
![]()
canım ya aceleyle giydim çıkarttım valla çıkartıktan sonra dedim hani resim dieama paylaştığımdan farklı olarak kollarına dantel koymuşlar kol kenarı düzdü ya oraya çiçek dalları gibi danteli devam etmişler ama ufacık güzell duruyor. birde üstündeki volanlı yeri sabitledik kaymasın die. duvağı taktık tacı seçtik kese çiçek falan
farklı bişi yok pek
kesinklikle daha fazlasını hak etti bu konuda ama neyse :) saol canım darısı başına inş. haber varmı seninkindeiyi yapmışsın o zaman :) tekrar hayırlı olsun canımm
ayyyy evet çok az kaldıııneyse artık 10 gün sonra düğün fotoğraflarnda görürüz![]()
birde o dert varDüğün günü takı ne takıyorsunuz kızlar karar verdinizmi ?
Ciddi bir masrafbirde o dert var![]()