• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

kızlarr albüme iki tane foto yükledim. bir tanıdığın albümünde gördüm. elbise çok hoşuma gitti sizce nasıl. bu elbiseye ulaşmaya çalışsammı

elbiseye bakıp hemen fikrimi söylicim :)

sende bana davetiye ve kına kavonuzunuda kulladığın çiçekleri nereden aldığını söyler misin :)

elbiseye bakıp hemen fikrimi söylicim :)

sende bana davetiye ve kına kavonuzunuda kulladığın çiçekleri nereden aldığını söyler misin :)
kuzu enimönünden aldım ben adım başı heryerde var. ama en uygunu şark handa var. ki ben aldıktan sonra orda ucuz olduğunu gördüm sen direkt oraya git.

evet malesef kapalı :KK43: ama hafta içi akşam gidebilirsin yada birini göndermeye çalışsan

benim ailem memlekette..hafta içi de ben oraya gidene kadar kapanır.. telefondan baktım şark hanın sitesi var..fiyat olarak bilmiyorum nette pahallı mı ? sen paketini ne kadar almıştın mesela

benim ailem memlekette..hafta içi de ben oraya gidene kadar kapanır.. telefondan baktım şark hanın sitesi var..fiyat olarak bilmiyorum nette pahallı mı ? sen paketini ne kadar almıştın mesela
kuzu ben paketi 10 tl den aldım ama orada 7 tl di hatırlıyorum. ben tekrar gidicem alıp sana kargo yapıyım istersen ama kargo ne tutar bilmiyorum

kuzu ben paketi 10 tl den aldım ama orada 7 tl di hatırlıyorum. ben tekrar gidicem alıp sana kargo yapıyım istersen ama kargo ne tutar bilmiyorum

burada paketi kdv dahil 17 tl yazıyor :KK51: burdan bir paket lasam zaten kargo parası vermiş gibi fiyat çıkıyor ..sen ne zaman gideceksin ?

burada paketi kdv dahil 17 tl yazıyor :KK51: burdan bir paket lasam zaten kargo parası vermiş gibi fiyat çıkıyor ..sen ne zaman gideceksin ?
hım boşver ozmaan. ama gitti gidiyora baksana oradada vardı. bende en yakın zamanda gitmem lazım canım gelin tacı alıcam. 10 gün içinde yani

tanıdık olan kişiye sordum. kiralıkmış. ama yerini sormasını istedim. sorun şu ki kızın dün akşam düğünü olmuş :KK70: nasıl sorar bilmiyorum :KK70: msj atar sorarım demiş. dua edin kızlar ulaşabileyim

Ay hadi inşallah ulaşırsın kuzu ya çok güzel rengide modelide

Back
X