karışık mı orasıdaVandayım. Ama ilçesinde yaşıoeum canm
Çooook. Benim yaşadığım şehirde sağlam fkarışık mı orasıda
ayy canım wallaha dikkat et çok kötü yaÇooook. Benim yaşadığım şehirde sağlam f
dükkan kalmamış(
Maşallah :)) iyi günlerde kullan canım :)
Eki Görüntüle 1268517 kızlar yükseltilerim henüz bitmedi ama paylaşıyım dedim :)
sol taraftaki ilk bıçagı sevdim bende gerçi ortadakide güzel :)Canım bu hali bile güzel, sana yaptırcam ben de, fiyatta anlaşırız artık
sol taraftaki ilk bıçagı sevdim bende gerçi ortadakide güzel :)
ugraştırdı biraz süngerle düşündüğüm gibi olmadı tahta kestirip boyadık
bence 1 canım gözüm ilk ona takıldı :)Bence çok güzel duruyor, daha da güzel olacak belli ki senin ellerinde :)
Ya ben de 1. ve 3. arasında kaldım ama karar veremiyorum. :/
bence 1 canım gözüm ilk ona takıldı :)
Polis evi canım benim babam polis o yüzden biraz daha indirimli oluyor bize ama buna rağmen uygunda değil tabibitane buyuk model sectim tek renk seker pembesi olucak. Farkli renklerde olursa bi alan bidaha ister o potansiyel var bizimkilerde
Birde dun gece evdeki renksiz rebul lavanta kolonyasina firca ucuyla kirmizi akrilik boya karistirdim, pembe oldu renk de vermedi elime doktum
super yaBizde bugun mobilya baktik olmayan evimize fikir olsun diye, hemde aşkim istedi gidelim bakalim diye
Beylerbeyindeki yerin adi ne canim kapali salon mu?
Eki Görüntüle 1268517 kızlar yükseltilerim henüz bitmedi ama paylaşıyım dedim :)
Eki Görüntüle 1268523 vee sabunlarım :)
Evet evet, bence de 1
Polis evi canım benim babam polis o yüzden biraz daha indirimli oluyor bize ama buna rağmen uygunda değil tabi
bence 3
ben düğün düşünmüyorum nikah sonrası yemek yada belki nikah salonunda kokteyl yapabiliriz. yapsaydım kır düğünü falan isterdim, ama ailemiz çok kalabalık, yemekli bir düğün yerine o parayla süper bi balayı yapalım diyoruzama asıl neden düğünleri sevmemem. pasta kesmece oynamaca falan sıkıyor beni.
tek korkumsa nikah çok kısa olduğundan gelinliğime doyamamak
bu kutuların bana toplam maliyeti 7 tl oldu kuzum aynayı ve tahtaları mobilyacıda kestirdim saolsun para almadılar boya 5 tl yapıştırıcı 2 tl :)anammm süper olmuş hatuunnnbana cesaret veriyorsun valla, denemeye değer, ayna maliyetli oldu mu?. yada eminönünde cam kuğu gördüm ondan mı alsam dedim tanesi 1,5tl idi
sabunlarımız galiba aynı, bende bu modeli seçtim (pembe olan) beyaz tülle sarıcak ve hanımeli kokusu istedimbirde sana etiket bastıracağın yeri buldun mu diye sorayım? nette baktım 20-25tl'ye geliyor, normal bi baskı merkezine sordum 6tl olur dedi bazı matbaalar kesimini yapmadan veriyormuş sen kendin kesiyormuşsun, yani a4 kağıdına yanyana sığdığı kadar basıp sana veriyormuş. 6tl diyen yer kesiyor mu bilmiyorum, sormayı unuttum ama bu yerin camında özel günleriniz için etiket basılır yazıyordu bende ondan girdim tecrübeliler yani. telefonla arayıp sorayım
Teşekkürler tatlım beden aynı oluyordur zatenAlanlar çok memnun canım..
Dün geldik okul dışında çıkmam zaten.ayy canım wallaha dikkat et çok kötü yagerekmedikçe cıkma bi yerlere
canım elden çıkarmak istiyorsan kampanyayı takip et yine aynı ürün gördüğünde sipariş et yeniyi kendine alırsın paslıyı hatalı diye iade gönderirsinBenim aldıklarımın hepsi 80 tl civarı tuttu, çok uygun..
Annem farketmemiş, açıp bakmamış, iade süresi de geçti ben görene dek..
Bayramdan önce almıştım ben ordan cupcakeli bir tepsi :)
güle güle kullan canım Aşkla kullanMadame coco'dan 3tane nevresim aldim iş cikisi kisa günun karı
Bide sabunlarimi siparis ettim :)
Yaa ama şimdi beni ikilemde bırakıyorsunuzBir idi üç idi diye başlayacağım şimdik..
Ben de düğüne yapılan masrafa acıyorum ve de hiiiiiç sevmem hatta sevmeyiz ama bizimkiler düğün ister zannımca..Gelinliğine niye doyamayasın kız, valla ben evde giyer giyer dolaşırım
bu kutuların bana toplam maliyeti 7 tl oldu kuzum aynayı ve tahtaları mobilyacıda kestirdim saolsun para almadılar boya 5 tl yapıştırıcı 2 tl :)
etiket işini henüz araştırmadım canım tam tarihi biliyim ona göre bastırcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?